Wie is de rijkste koningin in 'RuPaul's Drag Race' All Stars 7?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste koningin in 'RuPaul's Drag Race' All Stars 7?
Wie is de rijkste koningin in 'RuPaul's Drag Race' All Stars 7?
Anonim

RuPaul's Drag Race en zijn verschillende internationale versies zijn enkele van de meest populaire realityshows op tv. Sinds het in 2009 debuteerde, zijn kijkers vastgelijmd aan het kijken naar diva's die ronddraaien, acteren en zingen naar de kroon en de titel van de Next Drag Superstar.

RuPaul's Drag Race heeft veel drag-artiesten geholpen naam te maken in de industrie. Verschillende meisjes die aan de show hebben deelgenomen, hebben een indrukwekkende internationale carrière opgebouwd na deelname aan de VH1-realityshow. Het is niet verwonderlijk dat een aantal concurrenten uit eerdere seizoenen van de show een opmerkelijk vermogen hebben verdiend tijdens hun carrière.

Zelfs na het winnen van de show kunnen de koninginnen niet wachten om terug te komen en zichzelf te bewijzen aan RuPaul, Michelle Visage, Ross Matthews, Carson Kressley en een groot aantal gastjuryleden. Seizoen 7 van RuPaul's Drag Race All Stars is het eerste seizoen met alle winnaars sinds de spin-off in 2012 begon, maar welke van de terugkerende koninginnen is de rijkste?

8 De nettowaarde van Jaida Essence Hall is $ 500, 000

Als recente winnaar van Drag Race heeft Jaida Essence Hall een kleiner vermogen dan andere koninginnen op de lijst. Geschat op een half miljoen, werd de winnaar van seizoen 12 helaas gekroond tijdens de pandemie die haar inkomsten beïnvloedde. Als recente winnaar van RuPaul's dragrace verdiende ze ongeveer $ 100k prijzengeld, maar ze bouwt daarop voort dankzij een lucratieve carrière als drag-artiest en presentator.

In januari 2022 werd Jaida toegevoegd aan de wisselende cast van een dozijn Drag Race-koninginnen in RuPaul's Drag Race Live!, een showresidentie in Las Vegas. In maart trad de cast op met Katy Perry tijdens haar Play-concertresidentie in Resorts World Las Vegas. En in april 2022 organiseerde Jaida Hall een Grammy-geïnspireerde modeshow, gesponsord door TikTok. In de komende jaren zal ze waarschijnlijk veel rijker worden en zal haar vermogen stijgen.

7 Raja's netto waarde is rond de $900, 000

De RuPaul's Drag Race seizoen drie winnaar, Raja, is gewoon verlegen om miljonair te zijn. In tegenstelling tot andere koninginnen op de lijst, heeft deze koningin het grootste deel van haar geld verdiend als een zeer succesvolle visagiste. Geboren als Sutan Amrull, verscheen de inwoner van Californië als visagist op America's Next Top Model voordat hij op Drag Race verscheen. Als je de show hebt gezien, herinner je je misschien dat Sutan op de set van shoots verscheen en de modellen advies gaf.

Haar klantenkring omvatte verschillende beroemdheden zoals Pamela Anderson, Dita Von Teese, Iman en Iggy Azalea. Ze presenteert ook de Fashion Photo Ruview op YouTube, waarin ze de outfits bekijkt die tijdens de show door deelnemers worden gedragen.

6 Het nettovermogen van Jinkx Monsoon is $ 1 miljoen

Jinkx Monsoon heeft een geschat vermogen van ongeveer $ 1 miljoen vanaf 2022 dankzij haar zang- en acteercarrière, naast haar dragcarrière. In tegenstelling tot andere koninginnen bleef Monsoon op het podium, maakte ongebruikelijke projecten en speelde in toneelshows.

De winnaar van seizoen 5 verscheen in verschillende webisodes voor Funny or Die en andere online clips. In 2011 verscheen Monsoon in de indiefilm Waxie Moon in Fallen Jewel en verscheen hij op het podium in zowel Spring Awakening als Rent. Ook stonden ze op het podium in Hedwig and the Angry Inch en Hairspray. Monsoon verscheen ook in een aflevering van Blue Bloods.

Jinxk Monsoon vond ook succes als onderdeel van een YouTube-project genaamd Drag Becomes Him. Deze film verkent hun leven in drag en werd later omgezet in een langspeelfilm die met succes werd gefinancierd via Kickstarter.

5 Het vermogen van Vivienne is $1,5 miljoen

Sinds ze in 2019 de allereerste winnaar van RuPaul's Drag Race UK werd, heeft The Vivienne voor publiek over de hele wereld opgetreden. Ze heeft meer dan $ 1 miljoen verdiend en is een vaste waarde geworden op de Britse televisie in shows als The Great British Sewing Bee en Celebrity Juice. De Liverpoolse koningin presenteert ook Netflix's wereldwijde YouTube-serie I Like To Watch.

Voordat ze een wereldwijd icoon werd, had The Vivienne zware schulden en zei ze dat ze haar energierekening niet kon factureren. Echte naam Jamie Lee Williams, ze heeft ook reality tv-shows gemaakt, waaronder The Vivienne Takes on Hollywood, die haar reis naar Los Angeles documenteerde om een muziekvideo te maken.

4 De nettowaarde van Monét X Change is $ 1,5 miljoen

Monét X Change verscheen in het 10e seizoen van Drag Race en won de 4e All Stars spin-off. X Change heeft een geschat vermogen van $ 1 miljoen. Ze heeft haar waarde verdiend door te verschijnen en tv-shows te hosten, in commercials te spelen en liveshows te hosten.

In 2019 debuteerde ze haar EP, Unapologetically. Later datzelfde jaar speelde ze in haar eigen webtalkshow The X Change Rate, in de BUILD Series. Ze verschijnt op vele Drag Race-gerelateerde binnenlandse en internationale tours, waaronder Werq the World, A Drag Queen Christmas en Drive 'N Drag. Ze is momenteel co-host van de podcast Sibling Rivalry met Bob The Drag Queen en de podcast Ebony and Irony met Lady Bunny naast The Pit Stop op YouTube.

3 Yvie Oddly's netto waarde ligt tussen $3 en 5 miljoen

Yvie Oddly is een van de meer recente winnaars van Ru Paul's Drag Race. De 28-jarige inwoner van Denver heeft de wereld rondgereisd en haar unieke vorm van drag laten zien. Dit heeft haar een nettowaarde tussen de $ 3-5 miljoen opgeleverd, hoewel details niet zijn bevestigd.

In juni 2019 kondigde World of Wonder aan dat Oddly zal schitteren in haar eigen realityshow-serie, Yvie Oddly's Oddities. Deze show volgt de koopjesjagende koningin naar kringloopwinkels waar ze winkelt voor "wegwerpartikelen om het afval van een koningin in haar adembenemende modeschatten te veranderen".

Ze heeft ook een aanzienlijk inkomen verdiend met touren met de Werq The World-tour met andere Drag Race-deelnemers en Michelle Visage. Oddly werd genoemd als een van een roterende cast van een dozijn Drag Race-koninginnen in RuPaul's Drag Race Live!, een showresidentie in Las Vegas in Flamingo Las Vegas.

2 Trinity The Tuck's netto waarde is $3 miljoen

Voorheen bekend als Trinity Taylor, heeft de All Stars 4-winnaar ongeveer $ 3 miljoen verdiend als een succesvolle drag-artiest. Ze speelde met name Lady Gaga in de muziekvideo voor You Need to Calm Down van Taylor Swift in 2019.

De 37-jarige heeft een succesvolle carrière als internationale dragartiest. Naast het verschijnen in een aantal dragshows, verscheen ze in Netflix's AJ en The Queen. Ze heeft ook een succesvolle podcastcarrière met het interviewen van bekende sterren zoals Cyndi Lauper. Naast een getalenteerde artiest heeft ze een succesvolle muziekcarrière. De videoclip voor haar derde single, I Call Shade, werd uitgebracht in 2019 en werd meer dan een miljoen keer bekeken. Haar debuutalbum Plastic ging in première op nummer 9 in de Billboard Comedy Chart.

1 Shea Couleé's netto waarde is $5 miljoen

Shea Coulee is ongelooflijk succesvol geworden sinds ze in seizoen 9 in de show verscheen; ondanks dat ze niet won, was ze enorm succesvol en won ze All Stars 5.

In 2016 co-produceerden, regisseerden, schreven en speelden ze in Lipstick City. In 2017 brachten ze hun debuut-EP Couleé-D uit, samen met bijbehorende muziekvideo's en hebben sindsdien een relatief succesvolle muziekcarrière. Ze speelden ook in webseries en podcasts. Ze zijn een vaste waarde voor nationale en internationale drag-tours, waaronder Werq the World, Haters Roast en A Drag Queen Christmas.

In de zomer van 2021 bracht Couleé de $ 100.000 bar uit, hun eigen merk zeep in samenwerking met The Quiet Girl Shoppe. In 2022 werkte Couleé samen met Green Monké om hun eigen met cannabis doordrenkte frisdranken te produceren.

In mei 2021 is Couleé getekend bij United Talent Agency en wordt regelmatig als model geboekt. Coulee verscheen als een gekenmerkte artiest in Rihanna's Savage X Fenty Fashion Show Vol. 2 en stond in de herfst van 2020 op de cover van Out magazine.

Aanbevolen: