‘Below Deck’: waar staan Daisy en Gary vandaag?

Inhoudsopgave:

‘Below Deck’: waar staan Daisy en Gary vandaag?
‘Below Deck’: waar staan Daisy en Gary vandaag?
Anonim

Below Deck Sailing Yacht keerde terug naar Bravo voor zijn derde seizoen, en de huidige cast levert het zeker af. Terwijl de serie een paar nieuwe gezichten opleverde, keerden fanfavorieten Gary King en Daisy Kelliher terug als hoofden van interieur en exterieur aan boord van de Parsifal III.

Hoewel er tot nu toe veel adembenemende momenten zijn geweest, waaronder Gabriela's breekpunt, veel connecties, en we bedoelen veel, en natuurlijk het schieten van Tom Pearson - fans kunnen niet anders dan zich afvragen wat er echt aan de hand is tussen Gary en Daisy. Aangezien de twee dit seizoen behoorlijk flirterig zijn geweest, is het niet meer dan eerlijk om de aard van hun relatie in twijfel te trekken.

Ondanks hun bootsmanschap heeft Gary ook contact gehad met collega-castgenoten Ashley en Gabriela, waardoor we allemaal een beetje in de war zijn. Dus, waar staan Gary en Daisy vandaag? Laten we het uitzoeken!

Daisy And Gary's 'Below Deck' verleden

Gary King en Daisy Kelliher zijn allebei toegetreden tot de cast van Below Deck Sailing Yacht in het tweede seizoen en zijn sindsdien enorm populair geworden. Het duo keerde dit seizoen terug als chief officer en chief stoofpot, wat duidelijk maakte dat ze vanaf het begin behoorlijk wat verantwoordelijkheid hadden.

Ondanks dat ze veel op hun bordje hebben, heeft dat de twee er nooit van weerhouden om af en toe te flirten en natuurlijk veel ruzie te maken. Hoewel Gary een vrij levendig bemanningslid was als het ging om zijn seksuele uitspattingen aan boord van de Parsifal III, leek het altijd alsof hij een zwak had voor Daisy.

Hoewel ze ruzie hebben gekregen over wat moeilijker is, aan de binnen- of buitenkant van het zeiljacht werken, hebben ze altijd een haat-liefdeverhouding gehad, maar deze keer was het veel meer liefde.

Gary en Daisy hebben dit seizoen een paar knuffels gedeeld, waaronder een volledige make-outsessie in de jachtbubbelbad. Dus, waar staan de twee echt als het gaat om hun relatie?

Gary aangesloten bij Daisy, Ashley EN Gabriela

Hoewel Gary en Daisy dit seizoen hardcore hebben geflirt en met elkaar hebben geflirt, heeft dat Gary er niet van weerhouden om zijn zeiljachtwensen te vervullen. De hoofdofficier heeft romantische momenten gehad met vrijwel elk vrouwelijk bemanningslid.

Hoewel het leek alsof Daisy en Gary hun bootmanance naar een hoger niveau zouden tillen, bevond Gary zich in een beetje een probleemsituatie nadat hij contact had gemaakt met de derde stoofpot, Ashley, en de tweede stoofpot, Gabriela. Wat zeg je?!

Mhm! Het is duidelijk dat Gary het dit seizoen erg druk heeft gehad, maar hij vindt nog steeds tijd om een aantal behoorlijk speciale momenten met Daisy te delen, die de hoofdofficier niet uitstra alt als het gaat om iemand anders aan boord van het jacht.

Gary en Daisy zijn vandaag gewoon vrienden

Hoewel ze een geweldig stel zouden vormen, bedoel ik, de chemie is er helemaal, het lijkt alsof de twee eigenlijk gewoon vrienden zijn. Hoewel hun sexy tijdplezier dit seizoen indicatief was voor een toekomstige relatie, lijkt het alsof de twee hecht maar platonisch zijn gebleven.

In een interview met E! Nieuws, Daisy Kelliher onthulde dat de twee op die manier helemaal niet samen zijn.

"Nee, we zijn niet aan het daten," vertelde Daisy aan E! Nieuws. "Maar ik heb er echt van genoten hoeveel speculatie er was. Nee, Gary en ik zijn gewoon vrienden. Onze relatie is erg platonisch. We geven om elkaar en zoals ik al zei, we zijn allebei aanhankelijke mensen, dus genegenheid kan soms leiden tot kussen Maar nee, we zijn gewoon vrienden."

Gary sprak ook met E! hen een soortgelijk verhaal vertellen. "Het is heel moeilijk om te daten als je op een jacht werkt. Ik bedoel, ik zou Daisy waarschijnlijk eens in de vier of vijf maanden zien en persoonlijk vind ik dat niet eerlijk voor een van de partijen. Dus ik kan gerust zeggen dat we gewoon vrienden zijn."

Toen hem werd gevraagd naar hun hot tub-moment, had Gary dit te zeggen: "toen we in de jacuzzi waren, waren we alleen, er was zeker chemie daar. Ik denk dat we het allebei voelden. En toen leidde één ding naar een ander en een paar minuten later waren we aan het zoenen, wat voor mij geweldig was, ik weet niet wat Daisy zegt. Maar het is een werk in uitvoering deze relatie en we proberen het stap voor stap op te bouwen en zien waar het ons brengt."

Aanbevolen: