6 Minder bekende feiten over Ezra Miller

Inhoudsopgave:

6 Minder bekende feiten over Ezra Miller
6 Minder bekende feiten over Ezra Miller
Anonim

De genderqueer-ster van Fantastic Beasts-franchise, Ezra Miller, heeft onlangs de krantenkoppen gehaald nadat hij eerder deze maand in Hawaï werd gearresteerd wegens wanordelijk gedrag en intimidatie. Dit heeft ertoe geleid dat veel van zijn fans terugblikken op het controversiële verleden van Ezra Miller. De joodse acteur die bekendheid verwierf nadat hij in de film The Perks of Being a Wallflower speelde, zal zijn rol opnieuw opnemen in de film Justice League, die volgend jaar uitkomt. Volgens rapporten had Ezra Miller vorig jaar echter talloze storingen tijdens het filmen van The Flash.

Na de nieuwsberichten over de acteur die de wet overtrad, hadden de productiebedrijven achter zijn projecten een spoedvergadering om na te denken over zijn toekomst in het project. Het gerucht gaat dat alle projecten van Miller voorlopig worden onderbroken. Hij was ook gepland om een aantal openbare optredens te maken om enige steun te betuigen aan het DC Cinematic Universe, maar het werd ook in de wacht gezet. Dit kan sommige fans die de acteur steunen bedroefd maken, dus om de stemming wat op te vrolijken, zijn hieronder enkele minder bekende feiten over Ezra Miller verzameld.

6 Toen Ezra de rol van Credence Barebone kreeg, was zijn eerste telefoontje naar Emma Watson

Toen Ezra eindelijk de rol van Credence Barebone in de film Fantastic Beasts and Where to Find Them kreeg, was volgens berichten de eerste persoon die hij belde zijn Perks of Being a Wallflower mede-ster Emma Watson. Aangezien Fantastic Beasts and Where to Find Them de prequel is van de achtdelige Harry Potter-franchise, dacht hij dat hij wel wat advies kon gebruiken van de hoofdpersoon van de franchise. Ezra vroeg Emma ook om advies over regisseur David Yates. Hij stelde Emma talloze vragen, waaronder of Yates echt zo kalm blijft tijdens het hele proces van het maken van de film, waarop Emma antwoordde dat hij inderdaad gedisciplineerd en gecentreerd is dat ze hem nooit zijn stem boven een bepaalde decibel hoorde verheffen.

5 De vader van Ezra Miller was de senior vice-president van Hyperion Books

Ezra Millers vader, Robert S. Miller, was vroeger de senior vice-president en de directeur van de uitgeverij Hyperion Books. Het bedrijf dat nu Hachette Books heet, werd in 1990 opgericht door Michael Eisner. Ze publiceren non-fictieboeken en fictie van algemeen belang voor volwassenen. Hachette Books is hetzelfde bedrijf dat Woody Allen's Memoir genaamd Apropos of Nothing heeft uitgebracht. Hoewel Ezra's vader een hoge positie heeft bij genoemde uitgeverij, werd hij uitgever bij de Workman Publishing Company, een uitgever van handelsboeken en kalenders.

4 Toen hij 10 jaar oud was, werd Ezra gearresteerd wegens vandalisme

Ezra Miller gaf toe dat hij als kind was gearresteerd omdat hij de woorden 'stop sweatshop arbeid' op een Gap-winkel had gespoten. Hij kwam ermee weg toen hij het voor het eerst deed, maar werd betrapt omdat hij het de tweede keer deed. Hij ging verder met zijn ontmoeting met wetshandhavers toen hij werd aangehouden nadat hij was betrapt op het bezit van 20 gram marihuana. Hij was destijds in Pittsburgh aan het filmen voor The Perks of Being a Wallflower. Hij betaalde uiteindelijk $ 600 voor wanordelijk gedrag. Zijn recente ontmoeting met de politieagenten was toen Ezra werd gearresteerd op Hawaï; hij werd aangehouden in een karaokebar wegens wanordelijk gedrag en intimidatie.

3 Ezra Miller verzamelt knuffeldieren met luiaard

Ezra Miller heeft toegegeven dat hij een diepe verslaving heeft aan luiaardspulletjes, en hij heeft een enorme collectie om dat te bewijzen. Hij heeft talloze dieren met luiaardspulletjes en hij pronkt er graag mee. Tijdens het interview van Ezra Miller met Vulture, heeft hij een luiaardspul om zijn nek en draagt hij het als een chique sieraad. Hij noemde zelfs het knuffeldier Richard Jenkins, dat vernoemd was naar de Amerikaanse acteur Richard Jenkins.

2 Toen hij zes was, begon Ezra met een opleiding tot operazanger

Ezra Miller bekende dat hij is geboren met een spraakgebrek en tijd heeft doorgebracht met therapie. Hierdoor werd hij zich echter meer bewust van zijn stotteren, maar hielp het hem nog steeds niet om het te voorkomen. Omdat hij zijn stotteren niet kon voorkomen, wendde hij zich in plaats daarvan tot opera en begon hij op zesjarige leeftijd met trainen. Dit heeft hem een aantal positieve effecten opgeleverd, aangezien hij zijn ademhaling kon trainen in het beheersen en manipuleren ervan. Hij was in staat om zijn stotteren te overwinnen na slechts een jaar opleiding in de opera. Met zijn vaardigheden als opgeleide operazanger kon hij zingen bij de Metropolitan Opera en zelfs optreden bij de Amerikaanse première van White Raven.

1 Ezra Miller gelooft dat men hun eigen beste vriend moet zijn

Ezra Miller gelooft dat je alleen op jezelf moet vertrouwen voor dingen die er toe doen, en dat je er altijd voor jezelf moet zijn. Miller denkt dat zolang je jezelf toerust om je eigen beste vriend en eigen beste minnaar te zijn, je je eigen beschermer zult zijn, waardoor je de winnaar van alles bent.

Aanbevolen: