Na Kim's onthullingen over Pete, wenden de bezienswaardigheden zich tot Khloe en Tristan

Inhoudsopgave:

Na Kim's onthullingen over Pete, wenden de bezienswaardigheden zich tot Khloe en Tristan
Na Kim's onthullingen over Pete, wenden de bezienswaardigheden zich tot Khloe en Tristan
Anonim

Seizoen 1 van Hulu's The Kardashians heeft kijkers een kijkje gegeven in het leven van de beroemdste familie van tv, en deze week Kim Kardashian' s relatie met Pete Davidson staat centraal!

Vorige week eindigde met een teaser-trailer voor Kim om eindelijk haar nieuwe liefdesbelang te adresseren, zonder twijfel de fans op het puntje van hun stoel te laten om te horen hoe het allemaal ging.

Niet meer aan de rand van de bank bungelen, want de thee is eindelijk gemorst!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor seizoen 1, aflevering 8 van The Kardashians: "Never Go Against The Family"

Kim giechelt over haar relatie met Pete

Kim heeft haar relatie met Pete Davidson misschien het grootste deel van het seizoen geheim gehouden, maar nu is ze klaar om alle details te geven - en haar genegenheid voor de komiek is ronduit schattig.

Pete's eerste optreden komt halverwege de biecht, wanneer de SNL-ster haar belt. Het is niet duidelijk wat precies. zegt hij tijdens het gesprek, maar het roept wel een lach op bij de oprichter van Skims - en ze beëindigt zelfs het gesprek door hem "schat" te noemen.

Kim legt vervolgens uit hoe het allemaal begon.

Volgens de ster voelde ze voor het eerst een glimp van een vonk tijdens het filmen van haar SNL-aflevering. In het bijzonder was de kus die ze deelden een "vibe" voor Kim.

Kim is echter de eerste om toe te geven dat zij het was die de achtervolging deed. Bovenop de komiek die niet meedeed aan haar afterparty (terwijl iedereen dat wel deed), grinnikt Kim dat hij "me niet de tijd van de dag heeft gegeven". Dat gezegd hebbende, op dat moment was ze niet per se op zoek naar een relatie."Ik was DTF!" ze lacht.

Uiteindelijk kon ze contact met hem opnemen, en de rest is geschiedenis. Dit verhaal wordt echter een beetje zoeter.

Blijkbaar had Pete interesse in Kim getoond, lang voordat ze elkaar officieel hadden ontmoet. In een ander verhaal dat Kim deelt, onthult ze dat hij contact had gezocht met Megan Fox om haar nummer te krijgen, maar de actrice had hem helemaal uitgelachen.

Wat zou een liefdesverhaal zijn zonder een epische plotwending?

Volgens Kim is Pete de beste persoon die ze kent

Hoewel Kim onthult dat ze heel veel lacht met haar nieuwe komische vriend, deelt ze ook dat hun relatie niet alleen om de grappige momenten gaat. Ze deelt zelfs dat zijn gevoel voor humor slechts het vierde beste aan hem is.

Dus, wat staat er hoger op de lijst? Zijn hart.

Gushing over zijn oprechte vriendelijkheid voor iedereen om hem heen, gaat Kim zo ver om te zeggen dat Pete de beste persoon is die ze kent - en volgens Kourtney is het weggepoetst.

"Ze is zoveel aardiger - bedankt, Pete!" de oprichter van Poosh maakt grapjes.

Een wens die eindelijk uitkomt voor Kim Kardashian

Zoals al lang fans van Kardashians zullen weten, klaagde Kim tegen het einde van de originele Keeping Up With The Kardashians dat ze alleen maar iemand wilde hebben met wie ze tijd kon doorbrengen, die eenvoudige dingen deed.

Een van die simpele dingen was het kunnen trainen met een partner - en in aflevering 8 van The Kardashians onthult ze dat ze dat ook heeft met Pete.

Nog iets waar ze zich prettiger bij voelt bij Pete? Niet het gevoel hoeven te hebben dat ze 'perfect' moet zijn.

Dat gezegd hebbende, als het op huidverzorging aankomt, hebben zowel zij als haar nieuwe bae nog steeds behoorlijk veel onderhoud - en ze deelt in een schattig verhaal dat ze op een ochtend wakker werd met puistjescrème die hij voor haar in haar had aangebracht slapen.

Kim vertelt openhartig over het zo beleefd mogelijk blijven met Kanye

Kim is misschien verliefd op Pete Davidson, maar als het gaat om haar relatie met de inmiddels ex-echtgenoot Kanye West, is het woelig.

In een scène met Kris Jenner legt Kim uit dat het haar doel is om beleefd te blijven. En, voegt ze eraan toe, om te voorkomen dat haar kinderen zien dat ze van streek is door hun vader.

Kris is het eens met Kims gevoelens en herinnert haar eraan dat kwaadspreken over de andere ouder de snelste manier is om een kind te kwetsen.

Het is echter vermeldenswaard dat op het moment dat aflevering 8 werd gefilmd, Kanye Pete Davidson nog publiekelijk moest slepen. Of Kim in latere afleveringen wel of niet zal kunnen blijven zoals gecomponeerd, we moeten gewoon blijven afstemmen!

Wat te verwachten volgende week op de Kardashians

Een groot deel van aflevering 8 draait om Kims relatie met Pete, maar het verwijst ook naar Khloe die eindelijk op een betere plek is met Tristan Thompson.

Volgende week kan dat echter veranderen. Gebaseerd op de teaser-trailer voor aflevering 9, zullen fans het moment zien waarop Khloe hoort dat Tristan een kind verwekt met een andere vrouw - en op basis van Kim's reactie lijkt het erop dat de oprichter van Good American erachter komt op een bijzonder verwoestende manier.

We moeten volgende week afstemmen om te zien hoe alles verloopt - maar we hopen dat Khloe op een dag een eigen liefdesverhaal zal hebben om over te gutsen, net zoals Kim heeft gehad met Pete.

Nieuwe afleveringen van The Kardashians worden elke donderdag uitgebracht op Hulu.

Aanbevolen: