Heeft Johnathon Schaech een date gehad met Ellen DeGeneres?

Inhoudsopgave:

Heeft Johnathon Schaech een date gehad met Ellen DeGeneres?
Heeft Johnathon Schaech een date gehad met Ellen DeGeneres?
Anonim

Ellen DeGeneres is een van de meest iconische homo- en homorechtenactivisten van onze generatie.

De presentator van de talkshow kwam in 1997 publiekelijk uit de kast als lesbienne, een beweging die destijds vrij zeldzaam was onder leden van de LGBTQ-gemeenschap, niet in de laatste plaats voor degenen die een illustere carrière hadden om te beschermen.

In 2004 begon Ellen uit te gaan met Portia de Rossi, ster van Arrested Development, een relatie die tot op de dag van vandaag de tand des tijds heeft doorstaan. Het paar stapte in augustus 2008 in het huwelijksbootje, nadat het Hooggerechtshof van Californië twee statuten had vernietigd die eerder het homohuwelijk in de staat hadden verboden.

Voordat ze in september 2003 haar Ellen DeGeneres Show begon te presenteren, stond de in Louisiana geboren ster vooral bekend als stand-upcomedian en actrice in verschillende films en tv-shows.

In de loop van haar acteercarrière had Ellen meerdere rollen gespeeld als heteroseksuele vrouw en werd ze gekoppeld aan mannelijke personages. In het echte leven was ze een tijdlang verbonden met collega-acteur Johnathon Schaech, van wie de meeste mensen beweren de enige man te zijn met wie ze ooit heeft gedate.

De waarheid is echter heel anders, zoals Schaech veel later zou onthullen.

Heeft Ellen DeGeneres ooit een date gehad met Johnathon Schaech?

In de vroege tot midden jaren '90 was Ellen DeGeneres vaak te zien bij prijsuitreikingen, vergezeld door Johnathon Schaech. Hoewel ze nooit publiekelijk commentaar gaven op hun relatiestatus, leken ze vaak gezellig genoeg om te suggereren dat ze elkaar zagen.

In augustus 2020 deelde Schaech een bericht op zijn Twitter-account waaruit bleek dat hij dit alleen deed om de carrièrebelangen van Ellen te beschermen. Het was een bevestiging van soortgelijke gevoelens die hij had gemaakt in een Reddit Q&A-sessie ongeveer vier jaar eerder.

Op de vraag waarom hij en Ellen zo vaak samen werden gezien bij evenementen op de rode loper, schreef hij: 'Mijn manager vroeg me om haar te vergezellen naar evenementen. Ze was bang dat mensen de show, haar sitcom Ellen, niet zouden kijken omdat ze homo was. Het was een eer.'

Schaech legde ook uit dat zijn eigen familieachtergrond hem destijds empathisch maakte voor het raadsel van Ellen.

'Ik ben opgegroeid met twee homoseksuele tantes en een homoseksuele oom,' vervolgde Schaech. 'Mijn tante is overleden aan kanker. Ze was een trotse vrouw en ze kreeg geen goede zorg omdat ze niet bij haar partner weg wilde zijn. Ziekenhuizen stonden partners niet dezelfde rechten toe als een echtgenoot.'

Met wie heeft Ellen DeGeneres nog meer gedate?

Volgens Who's Dated Who is Portia de Rossi niet de eerste vrouw in het leven van Ellen DeGeneres. Toen ze begin twintig was, ervoer Ellen haar eerste smaak van liefde, in de New Orleans-schrijver en homobarmanager Kat Perkoff.

Perkoff was ongeveer een jaar ouder dan Ellen, en toen hun liefde opbloeide, gingen ze een tijdje samenwonen. De huwelijksreis van hun relatie duurde echter niet lang en kort daarna gingen ze uit elkaar.

Helaas zou het leven van Perkoff rond dezelfde tijd ook tragisch eindigen, toen ze stierf bij een auto-ongeluk. De jonge vrouw zou ook betrokken zijn bij drugssmokkel, waarbij sommige mensen ervan overtuigd waren dat er vals spel was in haar dood.

Tussen 1988 en 1996 had Ellen een relatie met productiemanager en ondernemer Teresa Boyd. Dit was ook dezelfde periode waarin ze vaak met Schaech op pad was.

Anne Heche en Alexandra Hedison zijn de twee andere vrouwen waarmee Ellen samen is geweest voordat ze uiteindelijk Portia ontmoette.

Ellen DeGeneres' relatie met Portia De Rossi

Toen Portia de Rossi haar hart begon te openen voor Ellen DeGeneres, had ze een vierjarige relatie met de Italiaans-Amerikaanse scenarioschrijver en regisseur Francesca Gregorini. Toen ze Ellen begon te ontmoeten in 2004, wist ze dat ze een einde moest maken aan haar toenmalige schoonheid.

"Ik haatte echt alle pijn die ik Francesca moest doorstaan, en ik wilde haar echt geen pijn doen", vertelde Portia aan Advocate in 2005. "Maar ik kon de gevoelens die ik had voor Ellen… Het was heel moeilijk voor mij om haar uit mijn gedachten te krijgen."

Nu Ellen officieel uit de kast was, konden de twee nu in het openbaar tijd met elkaar doorbrengen, wat niet het geval was geweest in eerdere relaties van de komiek. Zelfs voordat het legaal voor hen was om geloften uit te wisselen, waren Ellen en Portia al gaan samenwonen, in hun huis in Beverley Hills, Californië.

Het is het leven waarvan ze droomde als homoseksueel meisje dat opgroeide in Louisiana. Gedurende de periode dat ze haar waarheid niet openlijk kon beleven, kan ze Johnathon Schaech dankbaar zijn voor het helpen er doorheen te komen.

Aanbevolen: