Selling Sunset': waarom Davina Christine niet meer kan verdedigen

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': waarom Davina Christine niet meer kan verdedigen
Selling Sunset': waarom Davina Christine niet meer kan verdedigen
Anonim

Zoals haar co-sterren zeiden in seizoen 5 van Selling Sunset, heeft Christine Quinn echt "veel bruggen verbrand" gedurende de show. De zelfverklaarde schurk is nu te danken aan één bondgenoot, het nieuwe meisje Chelsea Lazkani. Voor haar had Quinn Davina Potratz, die ook bekend stond als de "mean girl" van de show. Maar nadat ze in seizoen 4 terugkeerde naar de Oppenheim Group, begon Potratz haar relatie met de andere meisjes te verbeteren.

Quinn beschuldigde Potratz ervan niet loyaal te zijn, maar de laatste handhaafde haar respect voor haar vriendin, zelfs toen ze stopten met praten. Aan het einde van seizoen 5 werd de voormalige beschuldigd van het omkopen van de klant van Emma Hernan om te stoppen met zaken met haar te doen. Toen hem ernaar werd gevraagd, zei Potratz dat ze Quinn "niet meer kan verdedigen" … Dit is wat er echt met hun vriendschap is gebeurd.

Christine Quinn & Davina Potratz waren vroeger close

In 2021 beschuldigden fans Quinn ervan haar zwangerschap te faken na de glamoureuze vertolking van haar moederlijke reis in seizoen 4. In die tijd had ze ook te maken met haar drama dat een juridisch geschil met Chrishell Stause werd. Potratz stond bij de How to be a Boss B ---h door dit alles heen. "Christine was absoluut zwanger. Ik zag haar buik. Ze belde me vanuit het ziekenhuis op de dag dat ze bevallen was. Ik zag haar keizersnede-litteken", vertelde ze in januari 2022 in de podcast Not Skinny but Not Fat. "We waren op FaceTime. Ze was absoluut zwanger en beviel van haar zoon. Waarom zou iemand haar daarom haten? Dat is niet eerlijk. Het is echt kwetsend, weet je, als iemand zegt dat ze niet is bevallen.'

"Ik kan niet liegen over iets waar ik niets vanaf weet, maar ik zal iets verdedigen dat ik wel weet", vervolgde ze."Ze was echt zwanger en heeft echt haar kind gebaard. Ongeacht of mensen haar steunen of niet, dat deel is waar." Vanaf seizoen 4 was Quinn ook dicht bij Amanza Smith en Vanessa Villela die haar een bezoek brachten na de geboorte van haar eerste kind, Christian "Baby C" Georges Dumontet. De nieuwe moeder deed zelfs open voor hen over haar zware spoedkeizersnede. Maar in seizoen 5 leek het alsof Villela en Quinn uit elkaar waren gedreven. Smith had ook ruzie met laatstgenoemde tijdens de openstelling van een makelaar.

Waarom Davina Potratz Christine Quinn niet meer kan verdedigen

In een interview met Us Weekly in april 2022 zei Potratz dat ze Quinn "niet meer kan verdedigen" na beschuldigingen van omkoping van Hernans cliënt door haar. "Ik geef echt om Christine. Dus ik zit hier en probeer haar acties tegenover mensen te verdedigen en sympathiek en empathisch te zijn voor wat ze ook doormaakt", zei de makelaar. "Maar het is alsof ze het niet op prijs stelt. Op een gegeven moment zou ik nooit iemand pijn doen, maar dan moet ik me erbuiten houden, want ik weet niet wat er aan de hand is." Ze voegde eraan toe dat het probleem bij de O Group "al heel lang."

"Ik was zo in de war en dacht: 'Wat gebeurt er? Waarom gebeurt dit? Hebben we alle informatie? Omdat dit zeker niet het geval kan zijn.' Maar ik was er niet", vertelde Potratz. "Ik weet niet wat er is gebeurd. Het is gewoon heel verdrietig en hartverscheurend om te horen dat dit zelfs daarbuiten is. Ik ben gewoon erg teleurgesteld en dat is echt alles wat ik kan zeggen. Het is erg laag en ik zou willen dat ze niet werd ingehaald in zoiets." De makelaar zei ook dat ze niet wist "wat de status" was toen het nieuwe seizoen in première ging. "Ik ben ook nieuwsgierig. Ik weet het eerlijk gezegd niet omdat het wild is", zei Potratz over Quinns lot in de O Group. "Tenzij er een heel, heel goede verklaring is waarom dit is gebeurd, begrijp ik het gewoon niet."

Zijn Christine Quinn en Davina Potratz nog steeds vrienden?

Potratz vertelde Us Weekly ook dat ze nog steeds om Quinn geeft ondanks haar gemene opmerkingen over haar in seizoen 5. "Het was oprecht hartverscheurend en gewoon erg teleurstellend. Ik geef echt om haar als persoon en ik weet dat ze dat weet, dus ik was een beetje geschokt om te zien hoe ze over mij praatte en ik kon het niet geloven ", zei Potratz. Maar een paar dagen na dat interview vertelde ze Behind the Velvet Rope met David Yontef dat ze klaar was met Quinn. "Helaas voor haar heeft ze vrijwel elke relatie die ze bij deze makelaardij heeft verbroken", zei Potratz. "Dus ik heb haar niets aangedaan. Ik verdedigde haar. En toen ik het eindelijk niet meer kon, omdat ze alleen maar negatief achter mijn rug sprak. Dus het meest respectvolle wat ik kon doen, was niets zeggen."

"En ze bleef maar doorgaan. Ik bedoel, het enige wat ze doet is over mij praten. Ik noemde haar nauwelijks", vervolgde de makelaar."Dus voor mij is het zo, waarom projecteer je hoe je je van binnen voelt? Ben je jaloers dat ik niet gehaat ben? Ik weet niet hoe ik het anders moet opvatten, om eerlijk te zijn." Potratz was vooral beledigd door Quinns opmerkingen over haar makelaarsvergunning. "En dus lacht ze me uit in de show", vertelde ze. "Ik heb zoiets van, dit is gewoon belachelijk. Maar nogmaals, het zegt veel meer over haar."

Aanbevolen: