Waarom fans het vervolg op 365 dagen niet kunnen uitstaan

Inhoudsopgave:

Waarom fans het vervolg op 365 dagen niet kunnen uitstaan
Waarom fans het vervolg op 365 dagen niet kunnen uitstaan
Anonim

Netflix gaf fans een film vol seksuele spanning en sensatie in 2020, toen 365 Days werd uitgebracht. Nadat ze verliefd is geworden op haar ontvoerder, besluit Laura, gespeeld door Anna Maria Sieklucka, uiteindelijk met Massimo te trouwen. 365 Days: This Day ging in première op Netflix en het gaf fans een gemengd gevoel van verwarring en opwinding. Ze werden echter snel in de steek gelaten vanwege het gebrek aan goed acteerwerk, de verwarrende verhaallijn en de algehele slechte kwaliteit van de film.

De originele film eindigde met een cliffhanger en veel fans dachten dat Laura was overleden, maar met een tweede film die nu uit is, is het duidelijk dat het allemaal voor de show was. Fans waren al snel teleurgesteld over de resultaten van het vervolg, 365 Days: This Day.

8 365 dagen: deze dag had te veel vreemde plotwendingen

De eerste film in het vervolg was een hit, maar vooral vanwege de intense, seksuele spanning tussen de twee hoofdpersonen. De tweede film probeerde bij te blijven, maar zonder de schok van de seksscènes misten ze het doel om unieke plotwendingen te creëren. Fans bleven in de war en ongemakkelijk bij het kijken naar de willekeur van deze film.

7 365 dagen: deze dag is volledig gericht op één nieuw personage

Hoewel er niet veel van een verhaallijn te volgen is, is een nieuw personage, Nacho, het middelpunt van de verhaallijn. Veel fans waren in de war door zijn rol, maar zonder hem zou de film helemaal geen plot hebben.

6 365 dagen: deze dag is eigenlijk gewoon porno op televisie

Het ontbreken van een verhaallijn werd in de eerste film over het hoofd gezien en vergeven, maar toen de schok van de seksuele aard van de film wegebde, bleef er niet veel meer over voor 365 Days: This Day. Fans vonden dit geweldig in de eerste film, maar waren in de war en teleurgesteld in de tweede film.

5 Michele Morrone's arme optreden als een tweeling

Een nogal lachwekkend deel van de film was toen werd onthuld dat Massimo een identieke tweelingbroer heeft. Fans waren geamuseerd door het gebrek aan acteervaardigheden toen Massimo, gespeeld door Michele Morrone, zich voordeed als een verrassende tweeling.

4 Het gebrek aan dialoog in 365 dagen: deze dag

Naast het ontbreken van een verhaallijn, miste de film ook dialoog. Er was heel weinig gesprek in de film, en met een tweetalige cast liet het niets dan teleurstelling achter voor kijkers die van dit aspect genieten. Er werden in de hele film maar heel weinig regels voorgedragen, waarbij seks en soundtracks het belangrijkste aspect van deze film waren.

3 365 dagen: deze dag had een verschrikkelijk einde

Fans waren nogal in de war door het einde van 365 Days, en voor het vervolg werd nog een vreselijk einde geschreven omdat de film om te beginnen geen verhaallijn had. Veel kijkers keken uiteindelijk naar de film om te zien hoe en waarom Laura nog leefde na de laatste film, maar dat bleef in de lucht hangen.

2 Nog een Cliffhanger

De eerste film liet een cliffhanger achter, waardoor fans zich afvroegen of Laura aan het einde stierf. In de tweede film lijkt het er echter op dat ze deze keer duidelijk is overleden, maar fans zijn daar niet zo zeker van. Kijkers vragen zich nu af of er de komende jaren een derde film in première zal gaan, waarbij Laura verrassend genoeg weer leeft.

1 Zo ongeveer alles over 365 dagen: deze dag

Over het algemeen waren fans en kijkers teleurgesteld in de hele film. Ze vroegen zich niet alleen af of er nog een derde film zou komen, maar ook het gebrek aan interessante plots en dialogen in de eerste twee films was een grote teleurstelling.

Aanbevolen: