Fans betrapten Gal Gadot op flirten met Chris Pine tijdens dit interview

Inhoudsopgave:

Fans betrapten Gal Gadot op flirten met Chris Pine tijdens dit interview
Fans betrapten Gal Gadot op flirten met Chris Pine tijdens dit interview
Anonim

Flirten op televisie gebeurt veel meer dan fans denken. Heck, op de show van Craig Ferguson was het een veel voorkomend verschijnsel naast zijn gasten. Hetzelfde geldt voor Robin Quivers en degenen die deelnamen aan de 'Howard Stern Show'. Zelfs op sociale media zien we celebs de hele tijd flirten, zoals Megan Fox en Adriana Lima.

Hoewel ze getrouwd is, betrapten fans Gal Gadot in dezelfde hachelijke situatie naast een 'Wonder Woman'-co-ster. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Wat is er gebeurd tussen Chris Pine en Gal Gadot?

Gadot en Pine ontwikkelden chemie naast elkaar tijdens het filmen van 'Wonder Woman'. Er wordt gezegd dat de chemie tussen de twee onmiddellijk was en volgens Gal was het werken met Pine gewoon zo gemakkelijk en organisch.

"Met Chris was het super organisch en het was zo gemakkelijk heen en weer, het voelde als een dans", zegt de actrice. "We hadden niet eens het gevoel dat we iets opnieuw aan het maken waren, we hadden het gevoel dat we het ter plekke hadden gemaakt."

Achter de schermen gaf Gadot verder toe dat alles net zo makkelijk was.

"We hebben de hele tijd zo veel gelachen, letterlijk, en ik ben het gemakkelijkst te breken", zegt ze. "Ik ben supergemakkelijk om aan het lachen te krijgen. Hij noemt me letterlijk 'Giggles Gadot'. Chris was een integraal onderdeel van het succes van de eerste film en ik vind het erg leuk om met hem samen te werken. Hij is een geweldige partner. Hij maakt altijd grappen over mij, en we lachen altijd samen, en hij ha alt het beste uit mij op vele manieren, "voegde Gadot eraan toe.

Pine voelde zich net zo positief en zei dat Gadot precies was hoe ze overkwam en altijd in een goed humeur en klaar om te gaan. Het klikte duidelijk tussen de twee, hoewel fans merkten dat het soms ook flirterig kon worden tussen de twee, vooral tijdens een bepaald interview.

Gal Gadot gaf "signalen" af tijdens haar promotie-interview met Chris Pine

Het moment vindt plaats tijdens het interview wanneer Gal Gadot een bepaalde grap niet begrijpt die Chris Pine tijdens het interview zei. Hoewel ze daarna alleen maar lacht en glimlacht, lijkt ze over haar co-ster te gutsen, tenminste dat hadden veel fans gezegd.

Nadat ze zijn doorgegaan met de volgende vraag, "wat moet het publiek van deze film verwachten", lijkt Gadot naar haar tegenspeler te glimlachen terwijl ze op haar lip bijt… De beelden staan aan het begin van de film video hieronder.

De twee hadden een briljante chemie, en het was lang niet de enige keer dat het flirterig werd tussen de twee Hollywood-megasterren.

Natuurlijk zijn de dingen een beetje anders in hun persoonlijke leven, aangezien Gadot sinds 2008 getrouwd is met vastgoedontwikkelaar Jaron Varsano.

Wat Chris Pine betreft, het lijkt erop dat zijn relatieleven een beetje ingewikkelder is geworden, aangezien hij een vierjarige relatie met haar oude partner Annabelle Wallis beëindigde

Wie weet wat de toekomst biedt voor de twee - hoewel we wel weten dat veel fans het duo net zo graag samen buiten de camera wilden zien…

Wat vinden de fans van Gal Gadot die flirt met Chris Pine?

Een compilatie met schattige momenten van de twee heeft meer dan 200K views, met verschillende opmerkingen van fans. Voor het grootste deel lijkt het voor de fans duidelijk dat de twee een geweldige chemie met elkaar hebben.

Dit is wat de fans te zeggen hadden.

"Dit is de jongen die zou trouwen als ze niet getrouwd was."

"Je kunt zien dat nadat ze op haar lip beet, ze naar beneden keek alsof ze zich net herinnerde dat ze getrouwd was."

"Gal stopte niet omdat ze zich haar man en kind herinnerde, ze stopte omdat ze zich herinnerde dat ze voor de camera stond."

"Eerste 15 seconden zijn zo schattig en natuurlijk oprecht. Over het algemeen zijn ze dicht bij dat perfecte paarideaal dat zo zelden in het echte leven wordt gezien. Ze waren duidelijk verliefd op elkaar, geen twijfel mogelijk. Hoewel onschuldig, geen slachtoffers meer (hopelijk). Haar man is een fatsoenlijke man en een goed feest, maar Chris is die jeugdliefde die meisjes niet vergeten."

De twee hebben absoluut een opmerkelijke chemie, en dat was volledig te zien tijdens en buiten de film.

Aanbevolen: