Spoiler Calls It Quits op de verkoopfinale van seizoen 5 van Sunset

Inhoudsopgave:

Spoiler Calls It Quits op de verkoopfinale van seizoen 5 van Sunset
Spoiler Calls It Quits op de verkoopfinale van seizoen 5 van Sunset
Anonim

In de seizoensfinale van Selling Sunset seizoen 5 komen de dames samen om Heather te vieren op haar trouwdag. Onder een hemel waarop "I <3 U" staat, wordt Heather mevrouw El Moussa en deelt ze een kus met haar nu echtgenoot, Tarek. Christine, die niet was uitgenodigd voor het huwelijk van Heather, verdedigt zichzelf tegenover Chelsea tegen beweringen dat ze probeerde Emma uit een klant te saboteren.

Ze merkt op dat het steeds moeilijker voor haar wordt om op te treden, gezien het drama dat bij haar werk hoort. Terwijl Christine zinspeelt op het verlaten van de makelaardij, pruilt Chelsea dat ze "haar enige bondgenoot zal verliezen", maar is het eens met Christine's volgende zet en zegt: "Uiteindelijk is dit een opstap naar iets groters en helderder."

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Selling Sunset seizoen 5, aflevering 10: 'Nothing Remains the Same'

Christine weigert Mary en Jason face-to-face te ontmoeten

Jason en Mary roepen Emma op kantoor zodat Jason zijn due diligence kan uitvoeren en de situatie tussen haar en Christine ten volle kan begrijpen. Emma herha alt dat een klant contact met haar had opgenomen en onthulde dat Christine hen $ 5.000 had aangeboden in ruil voor hun bedrijf. "Het citaat was dat ze je op elke mogelijke manier wil saboteren", zegt Emma tegen Jason.

Jason verontschuldigt zich tegenover Emma voor het feit dat hij met de situatie te maken heeft gehad, omdat hij zijn plicht heeft om zijn agenten te beschermen tegen een vijandige werkomgeving. Emma bekent dat haar nauwe samenwerking met Christine ervoor heeft gezorgd dat ze "[overweeg] hier niet te blijven", en merkt op dat ze niet zeker weet welke andere slinkse dingen Christine onder hun neus zou kunnen doen. Jason, die zich steeds meer zorgen maakt over Christine's wraakzuchtige gedrag, bedankt Emma voor haar tijd.

Emma Selling Sunset
Emma Selling Sunset

Emma verlaat het kantoor en Mary en Jason wachten op Christine. Na 29 minuten belt Jason haar tevergeefs op, waarbij Christine tegen de camera's zegt: "Ik denk niet dat ik een gesprek met mama en papa hoef te hebben." Mary wijst op Christine's voortdurende gebrek aan respect en geeft toe dat ze verdrietig is om Christine en haar zelfdestructieve neigingen.

Afbeelding
Afbeelding

Jason laat zijn hoofd hangen en geeft toe dat als Christine haar energie naar onroerend goed kon kanaliseren, 'ze zo succesvol had kunnen zijn'. Mary port hem aan en vraagt: "Wat ga je doen? Is dit het einde voor Christine?"

Chrishell en Jason beëindigen hun relatie

Chrishells zussen komen naar Los Angeles om haar en haar nieuwe huis te bezoeken en om kennis te maken met Jason. Haar zussen uiten hun bezorgdheid over haar eerdere relatie en merkten op dat haar ex Chrishell niet serieus nam als het om haar leven en werk ging.

Chrishell Stause en haar zussen verkopen zonsondergang
Chrishell Stause en haar zussen verkopen zonsondergang

Chrishell erkent hun gevoelens en verzekert hen dat ze "zo veel meer anders en volwassener" is, wat wijst op de positieve aspecten van haar relatie met Jason. Vervolgens onthult ze aan haar zussen dat Jason misschien niet op dezelfde lijn zit als het gaat om het krijgen van een baby, waardoor ze rode vlaggen in hun hoofd krijgen.

In het nieuwe kantoor in Orange County bespreekt Jason opnieuw zijn interne dilemma over het krijgen van kinderen met Amanza en Mary. Terwijl Amanza volhoudt dat Jason de situatie overdenkt, bekent Jason dat hij overweldigd is door het idee vader te zijn. Terwijl Amanza tot tranen toe geroerd is, geeft Jason toe dat deze beslissing de "moeilijkste is die hij ooit heeft moeten nemen."

Amanza Smith
Amanza Smith

Chrishell zet Emma bij haar thuis neer en legt haar huidige situatie uit. Ze onthult dat hij, ondanks een geweldige relatie met Jason, haar net heeft verteld dat hij geen kind wil. "Hoezeer dit me ook pijn doet om te zeggen, ik ben duidelijk met hem geweest over wat dat zou betekenen", zegt Chrishell, "Dus we zijn klaar. We zijn uit elkaar." Helaas voor Selling Sunset-fans is het einde van J-shell in zicht.

Chrishell en Jason verkopen zonsondergang
Chrishell en Jason verkopen zonsondergang

De agenten denken na over hun plaats bij de Oppenheim Group

Vanessa ontmoet Davina om haar huidige situatie te bespreken en vraagt zich af of ze naar het VK moet verhuizen om bij haar vriend Nick te zijn. Davina verzekert haar dat ze, ongeacht haar beslissing, haar werk in elk land zal kunnen uitoefenen. "Volg je hart", zegt Davina. Maar terwijl Davina schijnbaar in Vanessa's team zit, vertelt ze de camera's dat Vanessa het kantoor verlaten "niet zo slecht voor me is". Pas op, Davina, je innerlijke slang laat zich zien!

Terwijl het seizoen ten einde loopt met een montage van clips van elk van de agenten, vangen fans een glimp op van een bord "International Departures" op de luchthaven. Zou Vanessa haar kans bij de Oppenheim Group kunnen laten liggen? Wat Christine betreft, fans nemen de hints van de seizoensfinale en concluderen dat de meest controversiële agent van de show haar zaken ergens anders zou kunnen doen.

Fans willen sluiting met betrekking tot Chrishell en Jason's breuk

Gedurende het 5e seizoen leek het alsof de compatibiliteit tussen Jason en Chrishell duidelijk was, en beiden gaven toe dat dit de gelukkigste is die ze ooit in een relatie hebben gehad. Maar ondanks hun connectie, lijkt het erop dat Jason niet in staat was om dezelfde hoofdruimte te krijgen als Chrishell als het ging om het krijgen van kinderen. Fans zijn echter sceptisch, aangezien de twee serieus een baby leken te overwegen, waarbij Chrishell refereerde aan gesprekken met haar arts.

Gelukkig voor fans van de show, zal Selling Sunset voor het eerst in 5 seizoenen een reünie houden waar de agenten hun huidige status zullen onthullen.

Bekijk de reünie, uitgezonden op 6 mei, en alle andere afleveringen van Selling Sunset, alleen op Netflix.

Aanbevolen: