Dit waren de vreemdste interviews van Larry King

Inhoudsopgave:

Dit waren de vreemdste interviews van Larry King
Dit waren de vreemdste interviews van Larry King
Anonim

Larry King werd beschouwd als een van de beste interviewers van zijn tijd. Met een carrière van meerdere decennia en tot ver in de 20e en 21e eeuw, had de journalist een welverdiende reputatie op het moment van zijn dood in 2021.

King interviewde iedereen, van staatshoofden tot televisie- en filmsterren. Hij heeft diva's in zijn show gehad, evenals off-the-wall comedians. Als hun naam ergens in de media de aandacht trok, was King daar en klaar om diep in te duiken in wat ze te zeggen hadden. Onnodig te zeggen dat, met een cv van gasten zo lang als die van Larry King was, er een paar momenten zullen zijn die de wenkbrauwen doen fronsen.

10 Tammy Faye Messner

King had een manier om zijn gasten zo openhartig mogelijk te laten spreken, zelfs degenen die notoir hun imago beschermden. Een van die interviews was dat van de controversiële televisie-evangelist Tammy Faye Messner. Tegen de tijd dat ze werd geïnterviewd, was haar ex-man Jim Bakker in ongenade gevallen en verkeerde Messner in de late stadia van een ernstig geval van kanker. Het bizarre aan het interview was niet zozeer het interview zelf maar wat er daarna gebeurde. Nadat Messner heel openhartig met King over haar leven en werk had gesproken, stierf ze de volgende dag.

9 Muammar Gaddafi

King zei dat zijn interview met Kadhafi, de Libische dictator, een van zijn ergste was. Kadhafi was berucht om zijn ego, en uitspraken als "Ik ben de leider van een revolutie, geen land", lieten een normaal gesproken kalme en verzamelde Larry King verward en geïrriteerd achter. Het interview werd afgenomen in 2009 en twee jaar later zou Kadhafi worden afgezet en geëxecuteerd in een gewelddadige opstand.

8 Danny Pudi

Het interview met de Community-ster was grotendeels onschuldig en rustig, gezien enkele andere interviews van King, ware het niet dat dit een nu virale moment is. Toen King Pudi vroeg of hij van luxe hield, noemde Pudi normale luxe zoals 'mooie sokken'. King betwistte dat sokken geen luxe zijn. Toen Pudi vroeg wat hij als een luxe koning beschouwt, antwoordde hij: "Een privévliegtuig?" Waarop een verbijsterde Pudi terugsloeg met de meme-waardige regel: "Larry, ik ben op Duck Tales."

7 Lady Gaga

King werd enigszins bekritiseerd voor dit interview met de superster omdat sommigen vonden dat hij ongevoelig was voor haar gezondheidsproblemen. Op een enigszins minachtende manier vroeg hij Gaga naar haar worsteling met lupus. De zangeres was echter nogal gracieus en beantwoordde die en alle andere vragen zo goed als ze kon. Er waren echter nog enkele andere dingen die het interview ook opvielen. Zoals Gaga's kledingkeuze (kleine bretels en pikzwarte ronde zonnebrillen) en de onderwerpen die ze behandelden, zoals een tour met Michael Jackson die nooit is uitgekomen.

6 Ringo Starr en Paul McCartney

King haalde zelden een faux pas in zijn interviews, maar hij trok een grote oopsie in dit Beatles-reünie-interview met Ringo en Paul. King sprak Ringo per ongeluk aan met George, zoals in George Harrison die al sinds 2001 dood is. Wat ook vreemd was, was de aanwezigheid van Yoko Ono. Beatlesfans die zich goed bewust zijn van de overlevering en het drama rond de relatie tussen John Lennon en Yoko, waren geschokt toen ze haar daar zagen en zo hartelijk handelden met de overgebleven bandleden.

5 Donald Trump

Dit interview was schijnbaar normaal, maar achteraf is het nogal onheilspellend. King zegt in dit interview in 1987 dat hij verbaasd was hoe Trump "zich als een politicus gedroeg", ondanks het feit dat Trump ook zei dat hij geen wens had om president te worden. Nou, we weten allemaal hoe dat verhaal gaat, dus laten we gewoon verder gaan…

4 Jerry Seinfeld

Niemand verwachtte dat een interview met een populaire sitcom-ster en komiek zo verhit zou worden, maar Seinfeld vatte een van Kings vragen heel persoonlijk op. King vroeg onschuldig waarom Seinfeld in het 9e seizoen tot een conclusie kwam en vroeg zich af of de show was geannuleerd of dat het eindigde omdat Seinfeld wilde dat het zou eindigen. Seinfeld reageerde met verhitte reacties als: "Het is redelijk goed gedocumenteerd…" en "Weet je wie ik ben?" en herinnerde Larry eraan dat de laatste aflevering een van de meest bekeken momenten in de tv-geschiedenis was.

3 Phyllis Gates

Gates was de vrouw van acteur Rock Hudson. Hudson was een populaire romantische hoofdrol in verschillende films in de jaren vijftig en zestig, en een beetje in de jaren zeventig. Hudson was ook homo en leefde diep in de kast om zijn carrière te beschermen totdat hij bezweek aan de hiv/aids-epidemie van de jaren tachtig. Gates schreef een boek over haar huwelijk met Hudson en CNN zorgde ervoor dat ze King interviewde. Ondanks haar gehechtheid aan zo'n controversieel onderwerp en een iconische man, was Gates geen erg spraakzame gast en King moest haar praktisch meeslepen om iets meer dan één woord antwoorden op zijn vragen te krijgen. Volgens King was het Gates-interview het slechtste uit zijn carrière.

2 Eric Andre

Hoewel King nogal nonchalant is en bereid is te lachen om een paar grappen in zijn interviews, is het hysterisch om te zien hoe de normaal introspectieve King de opzettelijk bizarre en absurde Adult Swim-ster interviewt. Andre ging heen en weer van het serieus en eerlijk beantwoorden van Kings vragen naar het beantwoorden ervan op de meest komische manieren die hij kon bedenken. "Zorg ervoor dat hij me deze genieën blijft boeken", zei King gekscherend (maar ook een beetje niet) tegen zijn bemanning in het midden van een segment.

1 Marlon Brando

Het Brando-interview met Larry King is om verschillende redenen iconisch. Op dit punt in Brando's leven was hij beroemd geworden vanwege zijn excentrieke gedrag, en hij pronkte met die excentriciteit in zijn interview. Brando maakte een reeks controversiële opmerkingen, waarvoor hij zich later verontschuldigde. Aan het einde van het interview kuste de iconische acteur Larry King ook op de lippen, nadat hij ook flirterig drankjes had gedronken met King. Ze zongen ook een duet en om de een of andere reden liep Brando het hele interview op blote voeten.

Aanbevolen: