Is Amber Heard een GoFundMe-pagina gestart?

Inhoudsopgave:

Is Amber Heard een GoFundMe-pagina gestart?
Is Amber Heard een GoFundMe-pagina gestart?
Anonim

Na de rechtbank is Johnny Depp een rockster die wordt lastiggevallen door fans terwijl Amber Heard niet langer in Aquaman 2 zit, en ook tijd wil doorbrengen weg van de schijnwerpers in haar uitje in de woestijn.

Heard zal miljoenen moeten betalen, maar er zijn pogingen gedaan om het geld online in te zamelen. We zullen kijken wat er is gebeurd en of Heard of iemand in haar team er iets mee te maken had.

Er moet een nieuwe reeks onderhandelingen plaatsvinden om het betalingsplan van Amber Heard te achterhalen

De betaling werd teruggebracht tot $ 10,35 miljoen, wat nog steeds een enorm stuk verandering is voor Amber Heard om uit te delen. Op dit moment is het voor de actrice onmogelijk om deze vergoeding te betalen, maar ze hoeft het niet vooraf te betalen en er kunnen zelfs deals worden gesloten als het gaat om betalingsplannen.

Bronnen beweren dat de rechtszaak nooit om het geld van het team van Depp ging, dus verwacht geen strenge regels of onderhandelingen van hun kant. Het zou gewoon niet passen bij Johnny's overtuigingen, en volgens People zou het er ook niet geweldig uitzien vanuit een PR-standpunt.

"Ben Chew zei in zijn slotpleidooi dat Johnny Depp Amber Heard niet met geld wilde straffen. [Chew zei vrijdag tegen de jury: de zaak "ging nooit over geld" of over "straffen" Gehoord.] Ik stel me voor dat ze zullen proberen het te regelen en je zult een PR-verklaring zien dat ze niet proberen het vonnis af te dwingen."

"Vanuit PR-oogpunt zou het niet ideaal zijn om Johnny Depp te zien proberen dit oordeel agressief af te dwingen", zegt Baker. "… We zullen zien wat ze doen. Ik denk niet dat we zullen zien dat ze dit oordeel meteen agressief nastreven. En ik denk niet dat ze dat op dit moment noodzakelijk zouden moeten doen."

Het zal interessant zijn om te zien hoe die kant ervan uitpakt. Op dit moment lijkt het er echter op dat Heard een beetje steun krijgt van fans…

Een GoFundMe-account voor Amber Heard probeerde $ 1 miljoen op te halen voordat hij werd stopgezet

Dat klopt, volgens TMZ was een vrouw met de naam Kimberly Moore er snel bij om een GoFundMe-pagina te starten na het vonnis. Haar doel was om $ 1 miljoen te bereiken en in haar verklaring onthulde ze contact te hebben met Heard's mensen en dat de actrice het ingezamelde geld zou krijgen.

"Kort na het vonnis werd een inzamelingsactie opgezet door iemand genaamd Kimberly Moore, om Heard te helpen. Moore beweerde contact te hebben opgenomen met het juridische team van Heard en beloofde dat Amber directe toegang zou hebben tot al het ingezamelde geld, " TMZ vermeld.

De beschrijving van de pagina luidt: "Ik geloof dat Amber en sociale media de misbruiker hebben beschermd. Het oordeel overschrijdt haar vermogen. Het is zo triest dat hij weg kon komen met het misbruik. Het oordeel bevordert dat misbruik Als je haar kunt helpen, alsjeblieft."

De pagina is uiteindelijk gemarkeerd en afgesloten door GoFundMe. Fans vroegen zich af of Heard echt iets met de pagina te maken had.

De pagina is niet gestart door Amber Heard of iemand in haar team

TMZ zou in feite bevestigen dat de pagina niets te maken had met Amber Heard of iemand in haar team wat dat betreft.

"Er werd vastgesteld dat noch Amber, noch iemand in haar team de pagina had gemaakt … en deze werd afgesloten. Er is ons verteld dat het platform zal blijven zoeken naar valse pagina's en dienovereenkomstig zal handelen."

Ondanks de uitspraak van de rechtbank lijkt het erop dat de zaak nog niet voorbij is… Volgens bronnen is Heard van plan in beroep te gaan tegen het vonnis. "Ze gaat 100 procent in beroep tegen de vrijheid van meningsuiting en zegt tegen vrienden dat ze vastbesloten is om het tot aan het Hooggerechtshof te brengen als het moet", vertelde een insider aan Ons. "Ze kan niet bevatten dat ze verloren heeft."

Dit zou geen verrassing moeten zijn, aangezien Heard na het vonnis op sociale media haar teleurstelling uitte.

"De teleurstelling die ik vandaag voel is onbeschrijfelijk", zei Heard op IG. -echtgenoot.”

Aanbevolen: