Alle films en tv-shows waar Ray Liotta aan werkte toen hij stierf

Inhoudsopgave:

Alle films en tv-shows waar Ray Liotta aan werkte toen hij stierf
Alle films en tv-shows waar Ray Liotta aan werkte toen hij stierf
Anonim

Wanneer het volgende "In Memoriam"-segment verschijnt tijdens het volgende grote Hollywood-awards-evenement, zal het profiel van Ray Liotta een van - zo niet het grootste zijn om te worden geëerd. De gordijnen vielen op een 50-jarige carrière voor de Goodfellas-acteur toen hij stierf in zijn slaap op 26 mei 2022, terwijl hij in de Dominicaanse Republiek was.

Liotta laat een erfenis achter van enkele van de meest iconische personages om de schermen van deze generatie te sieren. Op 67-jarige leeftijd vertraagde hij ook niet. Hij was trouwens bezig met het opnemen van Dangerous Waters, een van zijn aankomende films op het moment van zijn dood.

Hier is alles wat we weten over die film en elk ander project waaraan hij werkte toen hij stierf.

9 Zwarte Vogel

Een van de grootste, nog niet uitgebrachte projecten met Ray Liotta is de aankomende Apple TV+ misdaaddramaserie, Black Bird. Bedoeld als een miniserie van zes afleveringen, was de productie al ingepakt voor de show, die in feite zijn debuut zal maken op 8 juli 2022.

Liotta speelt een personage dat bekend staat als "Big Jim" Keene, en hij speelt in elk van de zes afleveringen.

8 Cocaïne Beer

Een ander groot, aankomend Ray Liotta-project, Elizabeth Banks' thrillerfilm Cocaine Bear, is er een waar de acteur behoorlijk enthousiast over was. In een interview met Newsweek in november 2021 noemde hij de film gebaseerd op een waargebeurd verhaal 'gek'.

"Ik denk dat het heel goed gaat worden," zei hij. "Elizabeth Banks was geweldig om mee samen te werken." Cocaine Bear wordt uitgebracht op 24 februari 2003.

7 El Tonto

El Tonto is de oorspronkelijke naam van Charlie Day's aankomende komedie met in de hoofdrollen Kate Beckinsale, Jason Sudeikis, John Malkovich, Travis Fimmel en Ray Liotta, onder anderen. De film zal echter worden uitgebracht onder een andere naam, die nog niet is onthuld.

Een korte samenvatting van het plot voor de aankomende film luidt: "Een stil personage wordt een toevallige beroemdheid, alleen om alles te verliezen."

6 De stof

Er is niet veel bekend over het verhaal achter The Substance, dat is beschreven als een 'explosieve' en 'feministische' lichaamshorror. Ray Liotta was al bevestigd als onderdeel van een cast die ook Demi Moore, Margaret Qualley en Tom Morton omvatte, maar de productie zou pas in mei beginnen.

The Substance is geschreven en geregisseerd door Coralie Fargeat. De film zal waarschijnlijk nog steeds doorgaan, met een andere acteur die Liotta zal vervangen in de cast-line-up.

5 Botsing

Een ander project dat al in productie was, werd geregisseerd door Ariel Vromen, regisseur van The Iceman. Naast Ray Liotta bestond de cast ook uit Scott Eastwood, Tyrese Gibson en het vader- en zoonduo Ice Cube en O'Shea Jackson Jr.

Clash vertelt het verhaal van "een winkelier [die] zijn zoon moet redden van een woedende menigte tijdens de opstand in LA in 1992 na het vonnis van Rodney King", aldus IMDb.

4 Gevaarlijke wateren

John Barr's Dangerous Waters zal herinnerd worden als de laatste filmset waarin Ray Liotta ooit heeft gewerkt. Dit is volgens een verklaring die werd vrijgegeven door de publicist van de acteur, Jennifer Allen, die zijn dood bevestigt.

"Ray werkte aan een project in de Dominicaanse Republiek genaamd Dangerous Waters toen hij stierf in zijn slaap. Hij wordt overleefd door zijn dochter, Karsen en zijn verloofde, Jacy Nittolo", stond in de verklaring gedeeltelijk te lezen. Nittolo was ook op locatie in de Dominicaanse Republiek toen Liotta zijn laatste adem uitblies.

3 Wat is het uitgangspunt van gevaarlijke wateren?

Een online synopsis van Dangerous Waters luidt: "Een zeilvakantie loopt uit de hand wanneer een tienerdochter het duistere verleden van haar moeders nieuwe vriend ontdekt." De film is geschreven door Blood and Money-regisseur John Barr, die ook regisseerde.

Eric Dane, Odeya Rush en Saffron Burrows behoren tot de andere castleden in Dangerous Waters, hoewel er geen bevestiging was over wie er precies in welke rol zou spelen.

2 Wat nu voor gevaarlijke wateren?

Lady Bird-actrice Odeya Rush werd pas begin mei bevestigd als onderdeel van de cast van Dangerous Waters, slechts een paar weken voordat de productie begon, en Ray Liotta verloor uiteindelijk zijn leven tijdens het werken aan de film. Het is niet bekend hoeveel hoofdfotografiewerk er was gedaan vóór de noodlottige wending van de gebeurtenissen.

De tijdlijn zou echter suggereren dat het project nog in de relatieve kinderschoenen stond. Maar of dit ruimte laat om Liotta's rol te herschikken en door te gaan met de productie, is een vraag die voorlopig onbeantwoord blijft.

1 Wat was de laatste film van Ray Liotta?

Ray Liotta zal het meest herinnerd worden vanwege zijn iconische rollen in grote producties zoals Field of Dreams, Something Wild en Shades of Blue. Zijn werk in Goodfellas v alt aantoonbaar boven alles uit, vooral gezien een donkere persoonlijke episode die hij in zijn leven moest doorstaan toen hij voor de film filmde.

Zijn laatste film voldoet niet helemaal aan zulke hoge normen: in Matthew Coppola's Every Last Secret speelde hij een personage genaamd Mr. Ancilla. De film is te huur en te koop, maar heeft tot nu toe nauwelijks indruk gemaakt bij het publiek.

Aanbevolen: