Hoe Jason Oppenheim denkt over de cast van 'Selling Sunset

Inhoudsopgave:

Hoe Jason Oppenheim denkt over de cast van 'Selling Sunset
Hoe Jason Oppenheim denkt over de cast van 'Selling Sunset
Anonim

Het nieuwste seizoen van Selling Sunset is eindelijk op onze schermen verschenen. Gecentreerd rond een groep makelaars bij de Oppenheim Group, een bedrijf dat zich richt op luxe eigendommen in de omgeving van Los Angeles. Deze Netflix realityshow gaat minder over het verkopen van huizen en meer over het drama tussen de collega's. Twins Brett en Jason Oppenheim, mede-oprichters van de Oppenheim Group werken samen met een groot aantal mooie maar dramatische vrouwen

Jason Oppenheim is de oprichter en president van The Oppenheim Group en werkt als advocaat, aannemer en ontwikkelaar. In 2019 werd hij door de Wall Street Journal/REAL Trends erkend als "Best Real Estate Agents in America" en wordt hij algemeen beschouwd als de beste agent in Hollywood Hills en Sunset Strip.

Selling Sunset gaat over de hoogte- en dieptepunten van de industrie en hun leven, waaronder huwelijken, echtscheidingen en kinderen. Jason Oppenheim was een achtergrondfiguur voor veel van de vroege seizoenen van de show, maar hij is sindsdien op de voorgrond getreden dankzij zijn relatie met Chrishell Stause.

Dus wat vindt hij echt van zijn co-sterren, hier is alles wat hij heeft gezegd over de sterren van Selling Sunset.

6 Hoe denkt Jason Oppenheim over 'Selling Sunset'?

Jason Oppenheim heeft toegegeven dat de Netflix-realityshow misschien niet is wat hij oorspronkelijk voor ogen had, maar hij is blij met Netflix te werken en blijft een geweldige ervaring met hen hebben.

"Als ik had geweten dat de show zo gericht zou zijn op ons persoonlijke leven, had ik me er waarschijnlijk niet voor aangemeld", vertelde hij Hello! Magazine in 2020. "Ik wilde dat het allemaal ging over de nuances van onroerend goed, maar ik realiseer me nu dat de show die ik voor ogen had niet zo populair zou zijn. Ik ben het idee gaan accepteren dat ik meer in een realityshow zit dan in een vastgoedshow."

5 Wat Jason Oppenheim zegt over ex-vriendin Chrishell Stause

Jason Oppenheim heeft onthuld dat zijn scheiding van Chrishell Stause "moeilijk" was. Het stel ging in december uit elkaar, slechts vijf maanden nadat ze naar de beurs gingen toen Jason de 40-jarige Chrishell vertelde dat hij geen kinderen wilde.

"Ik ben nog steeds bezig met veel emoties, pijn en verdriet. Ik denk dat dat wel even kan duren."

Jason hield vol dat de relatie echt was en geen pronkstuk: "Ik was helemaal verliefd en hou nog steeds van haar. Dat was de meest echte relatie die ik ooit heb gehad. Ik zal altijd ongelooflijke liefde en respect voor Chrishell hebben. Ik heb de hoogste achting voor haar."

"Dat was moeilijk", zegt hij nadat hij zijn relatie in de show had zien spelen. "Ik heb het een paar dagen geleden bekeken, en het was nog moeilijker dan ik had verwacht, dus ik denk niet dat iemand dat zou moeten doen, om eerlijk te zijn."

4 Hardwerkende Mary Fitzgerald

Mary Fitzgerald en Jason Oppenheim hebben formeel een relatie gehad, maar zijn goede vrienden gebleven. Het paar "co-oudert" zelfs hun twee honden samen.

Jason vertelde zijn collega's in seizoen één dat hij en Mary "nu dichterbij" zijn dan voorheen. "Mary en ik begrijpen dat onze situatie uniek is en dat velen het moeilijk vinden om goede vrienden te zijn met een ex… Zoals ik het zie, kies je ervoor om bij iemand te zijn omdat je die persoon liefhebt en waardeert als een vriend."

“Dus alleen omdat je uit elkaar gaat en niet langer romantisch betrokken bent, zou dat niet moeten betekenen dat je die persoon niet nog steeds als vriend kunt respecteren en liefhebben. Als je je partner met respect behandelt, en je doet niets om zijn/haar vertrouwen te schenden, dan zie ik geen reden waarom je na verloop van tijd geen vrienden meer kunt zijn na een relatiebreuk.”

Hij heeft Fitzgerald de verantwoordelijkheid gegeven om voor het bedrijf te zorgen bij het opzetten van een filiaal in Florida van zijn bedrijf. 'Ik bedoel, Mary werkt heel hard, soms te hard aan kleine deals,' zei Jason. "Ik heb zoiets van, 'Doe het rustig aan.'"

3 Polariserende Christine Quinn

"Christine-ze kan polariserend zijn, en het komt over", zei hij in 2020. Hij is over het algemeen neutraal gebleven ten aanzien van deze tv-schurk, en laat zien dat hijis.

Stause en Oppenheim, die op dat moment aan het daten waren, hadden tijdens het recente seizoen van de show ruzie over Christine Quinn.

"Het maakt me niet zoveel uit wat er over mij of de makelaardij wordt gezegd", antwoordt hij. 'Maar hoe dan ook, ik bedoel, het is al moeilijk genoeg voor jou, daar ben ik zeker van, met ons samen. Maar het idee dat ze dat zou gebruiken om te proberen je neer te halen en je succes weg te nemen."

Hij verontschuldigde zich bij Chrishell, maar zei dat hij loyaal wilde zijn, met wie hij al jaren samenwerkt. Chrishell antwoordde dat Christine niet loyaal aan hem handelde. "Ik denk dat de regel voor mij is als ze iets doet dat van invloed is op het bedrijf," vertelde Jason haar. Chrishell vertelde hem dat hij de situatie goed moest bekijken. "Op een gegeven moment moet je je afvragen wanneer is genoeg, genoeg?" zij vroeg.

Quinns plaats bij de Oppenheim-groep bleef aan het einde van seizoen vijf hangen, nadat ze naar verluidt een van Emma Hernans klanten had omgekocht. Oppenheim was geschokt en ontzet over dit gedrag en toen ze op kantoor werd geroepen voor een vergadering, kwam ze niet opdagen.

2 Eerlijke Davina Potratz

Davina is niet de populairste agent of het meest geliefde personage, maar ze heeft nog steeds de steun van Jason.

Ik denk dat Davina een beetje ruw tegen haar kan zijn, en ik denk dat dat overkomt. Maar ik denk zeker dat het soort vitriool dat er is totaal ongerechtvaardigd is. Ik bedoel, dit zijn goede vrouwen… en goede mensen en goede vrienden', zei hij tegen verslaggevers in 2020.

Ik denk dat ze een eerlijkheid over haar heeft waarvan ik denk dat die verkeerd kan worden geïnterpreteerd … misschien verkeerd geïnterpreteerd. Ik zou zeker zeggen dat ze een goede vrouw is, zeker. Er is niemand bij deze makelaardij waar ik dat niet over zou zeggen ', zei hij nadat ze een ongepaste opmerking had gemaakt over de scheiding van Chrishell.

Zelfs toen Davina vorig seizoen de makelaardij verliet, waren er geen harde gevoelens. "Davina is altijd een enorme aanwinst en een gewaardeerde agent geweest bij de Oppenheim Group, en ze is ook een vriendin wiens carrièrebeslissingen ik zeer respecteer en steun."

Hoewel Davina er niet zo over dacht: "Toen ik de Oppenheim Group verliet, was er een beetje spanning vanwege wat er was gebeurd met de $ 75 miljoen notering omdat dat niet verkocht werd, maar ik heb het gevoel dat [Jason] was vanaf het begin niet ondersteunend, en het begon gewoon niet op de beste manier.”

1 Jason Oppenheim werkt nog steeds met Maya Vander

Ondanks het feit dat ze de Oppenheim-groep in seizoen vijf lijkt te verlaten, staat Maya Vander nog steeds dicht bij Jason.

"Ze is nog steeds bij de Oppenheim Group en doet deals in zowel L. A. als Florida", vertelde een bron exclusief aan Us Weekly. "Ze werkt eigenlijk nog steeds met Jason, ook al is ze in Florida omdat ze daar klanten heeft."

De 39-jarige is "nog steeds erg betrokken bij de Oppenheim Group en is loyaal aan Jason", voegde de bron eraan toe, "Ze breidt zich gewoon uit naar Miami."

Aanbevolen: