Heeft Rob McElhenney verbeteringen gebruikt voor zijn waanzinnige It's Always Sunny-transformatie?

Inhoudsopgave:

Heeft Rob McElhenney verbeteringen gebruikt voor zijn waanzinnige It's Always Sunny-transformatie?
Heeft Rob McElhenney verbeteringen gebruikt voor zijn waanzinnige It's Always Sunny-transformatie?
Anonim

It's Always Sunny is een van de meest succesvolle shows aller tijden en heeft dit bereikt door consequent tot de beste aanbiedingen op tv te behoren. De show heeft geweldige en vreselijke personages, afleveringen die totaal krankzinnig zijn en een cast die geld heeft verdiend dankzij het succes van de show.

Rob McElhenney heeft een aantal dramatische fysieke transformaties ondergaan in de show, en hij heeft dit gedaan door een aantal wilde diëten te volgen. Zijn meest recente transformatie zag hem versnipperd raken, en mensen willen weten of hij het op natuurlijke wijze heeft gedaan of met een synthetische hulp. We hebben hieronder enkele belangrijke details!

Rob McElhenney is briljant in 'It's Always Sunny'

Sinds het debuut van de show in 2005 was Rob McElhenney briljant als Mac in It's Always Sunny in Philadelphia. Als de maker en ontwikkelaar van de show schittert McElhenney's genialiteit al jaren op het kleine scherm, en de show blijft dingen van hoge kwaliteit produceren.

Als een van de meest succesvolle shows aller tijden, zijn er maar weinig series die vergelijkbaar zijn met It's Always Sunny. Nee, het heeft niet dezelfde enorme populariteit als shows als The Office, maar het duurt langer en is niet in kwaliteit achteruitgegaan.

Gelukkig wil McElhenney de show gaande houden.

"Ik zal het voor altijd doen. Als mensen ernaar blijven kijken en we plezier blijven hebben, waarom zouden we dan ooit stoppen? Het is mijn droombaan. Ik begrijp nooit waarom mensen shows verlaten. Ik niet. Ik heb nooit begrijp dat, "zei hij.

McElhenney is fantastisch in de show, en hij heeft zichzelf meerdere keren fysiek getransformeerd, allemaal in de naam van komedie.

Rob McElhenney is 60 pond aangekomen

In wat een complete en totale schok was voor fans van de show, pakte Rob McElhenney op 60 lbs. van vet om zijn karakter te spelen. Dit was iets dat verweven was met de verhaallijn van het seizoen, en hoewel het grappig was, was het nog steeds alarmerend om de acteur van die grootte te zien.

Zoals je zou verwachten, was zijn dieet om zoveel massa te krijgen krankzinnig.

Volgens de acteur: "Dus toen had ik Krispy Kreme-donuts. Elke ochtend at ik er vier… Op een gegeven moment was het niet zo leuk. Tegen de middag dronk ik ijs. Ik nam ijs, en ik zette het 's ochtends op het aanrecht en dan smolt het. En dan deed ik er weight gainer in, en dat dronk ik elke dag. Dus toen dronk ik zwaar. Dat was een goed excuus om wijn te drinken."

Hij gebruikte ook kwark.

"Ik heb gelezen dat kwark heel langzaam in je maag metaboliseert. Als je kwark eet, is het laatste wat je wilt doen het eten vlak voordat je naar bed gaat, omdat het zo langzaam metaboliseert. Dus ik was zoals, 'Dat is wat ik moet doen.' Dus begon ik midden in de nacht kwark te eten, "zei hij.

Uiteindelijk verloor de acteur al het gewicht en enkele jaren later debuteerde hij met een volledig getransformeerd lichaam in de show. Deze keer zag hij er echter uit alsof hij uit marmer was gehouwen.

Hij werd versnipperd, maar gebruikte hij verbeteringen?

Na de tweede grote transformatie van de acteur wilden mensen weten hoe hij het deed. Wat nog belangrijker is, mensen wilden weten of hij steroïden gebruikte om het type lichaamsbouw te bereiken dat hij heeft.

Toen hij vertelde hoe hij het deed en hoe haalbaar het is, maakte de acteur grapjes over zichzelf en over wilde transformaties.

"Kijk, het is niet zo moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen is zes dagen per week gewichtheffen, stoppen met het drinken van alcohol, niets meer eten na 19.00 uur, helemaal geen koolhydraten of suiker eten, in eet gewoon niets wat je lekker vindt, haal de persoonlijke trainer van Magic Mike, slaap negen uur per nacht, ren vijf kilometer per dag en laat een studio betalen voor het hele ding over een periode van zes tot zeven maanden, "schreef hij in een bericht op sociale media.

McElhenney vervolgde zijn post en wees op een aantal andere buitensporige factoren die nodig zijn om versnipperd te raken. Hij liet duidelijk verbeteringen achterwege.

Dit onderwerp is door velen besproken en veel mensen hebben de indruk dat de acteur vroeger zijn uiterlijk kreeg.

De acteur heeft het gehad over testosteron en hem is gevraagd naar het gebruik van steroïden.

"Ik ga me er niet in verdiepen in de medische wetenschap", zei hij gekscherend.

Dus, gebruikte Rob McElhenney steroïden om zijn krankzinnige lichaamsbouw te krijgen? Niemand weet het echt behalve hij, maar veel mensen zijn ervan overtuigd dat hij niet helemaal natuurlijk is.

Aanbevolen: