Billie Eilish's 10 beste kapsels, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Billie Eilish's 10 beste kapsels, gerangschikt
Billie Eilish's 10 beste kapsels, gerangschikt
Anonim

De lijst van vandaag gaat helemaal over zangeres Billie Eilish die zich snel heeft gevestigd als een mode-icoon wiens uiterlijk fans wereldwijd proberen te kopiëren. De ster - die nogal wat vrienden heeft gemaakt in de industrie - staat bekend om haar rockende plezier en edgy haar en deze lijst rangschikt haar beste looks.

De 18-jarige is zeker niet bang om vaak van haarkleur en stijl te wisselen en eerlijk gezegd hebben fans Billie rockhaar nog niet gezien dat niet bij haar past.

Van de neongroene wortels van Billie tot de natuurlijke haarkleur van de ster - blijf scrollen om erachter te komen welke van de kapsels van de zangeres nummer één is geworden!

10 Gitzwart en strak

De start van de lijst op plek nummer tien is Billie Eilish - die zeker de neiging heeft een zeer privé-celeb te zijn - met gitzwart haar dat meestal recht is en perfect bij haar outfit past. Eerlijk gezegd passen alle kapsels op deze lijst zo goed bij de ster, en deze die de neiging heeft om Billie's prachtige oogkleur te brengen is geen uitzondering.

9 Platina Wit

De volgende op onze lijst is de jonge zangeres met platinablond - sommigen gaan zelfs zo ver als platinawit haar zeggen. Ja, dit kapsel - of meer in het bijzonder haarkleur - is een compleet contrast met het gitzwarte haar dat Billie op de vorige foto's rockte, maar op de een of andere manier ziet het er nog steeds ongelooflijk uit voor de zangeres, en we durven zelfs nog beter te zeggen!

8 Lichtbruin Chic

De meeste mensen zijn gewend om Billie Eilish te zien met dramatisch en kleurrijk haar, maar - te oordelen naar de foto's hierboven - ziet de ster er geweldig uit, zelfs met gewoon, lichtbruin haar.

Op de foto's hierboven is de zangeres te zien met een vrij gewone haarkleur die zeker overeenkomt met haar wenkbrauwen en hoewel het zeker niet Billie's meest edgy look is - hij is nog steeds gemaakt op plek nummer acht.

7 Gevlochten en grijs

Terwijl platinawit supercool was, heeft Billie's iconische grijze haar het een beetje hoger op onze lijst gemaakt. Grijs haar is zeker geen look die gemakkelijk te trekken is - desalniettemin doet de zanger het moeiteloos. Nummer zeven gaat in het bijzonder naar Billie's grijze haar dat in twee vlechten wordt gedragen, zoals hierboven te zien is. Hoewel de ster meestal aan los, steil haar kleeft, speelt ze af en toe met leuke manieren om je haar te dragen en niet alleen met leuke kleuren om het te verven!

6 Grijs met een topknoop

Nummer zes gaat nog naar een ander kapsel Billie wiegde vaak terwijl ze grijs haar had - de halve opgestoken haar met een rommelige knot. Deze look was zo moeiteloos en toch cool, wat de stijl van de zanger in het algemeen perfect beschrijft. Billie rockende grijs haar was zeker een geweldige periode en hopelijk besluit de ster op een gegeven moment de edgy kleur terug te brengen!

5 Natuurlijk donkerblond

Het openen van de top vijf is een haarkleur die fans zelden te zien krijgen bij de jonge zangeres - namelijk haar natuurlijke donkerblonde lokken. Het lijdt geen twijfel dat Billie Eilish een geweldig rolmodel is voor jonge mensen, aangezien ze zeker heeft bewezen dat iemand trouw kan blijven aan hun unieke stijl en anderen kan inspireren om dat ook te doen, maar we zijn er vrij zeker van dat velen het niet erg zouden vinden om Billie te zien. met haar prachtige blonde haar zoals het zeker bij de zangeres past!

4 groene wortels en een laag broodje

Nummer vier op onze lijst gaat naar een van Billie Eilish' meest recente looks - zwart haar met neongroene wortels die de ster vaak besluit te dragen in een stijlvolle en chique lage knot met een paar rommelige lokken die haar gezicht omlijsten.

Eerlijk gezegd is het de combinatie van de scherpte van de kleur en de chicheid van het broodje die deze look zo uniek maakt en het verdient zeker een plekje bovenaan onze lijst!

3 Eyecatching Electric Blue

De top drie van beste Billie Eilish-haarstijlen openen is Billie's elektrisch blauwe haar, gestyled in een rommelige halve opgestoken haar of gewoon recht gedragen. Deze blauwe tint is absoluut iets dat de meeste mensen niet alleen niet zouden durven dragen, maar ook zeker niet zouden kunnen dragen, maar de jonge Grammy Award-winnaar rockt blauw haar alsof het geen probleem is!

2 Zacht vervaagd groenblauw

De nummer twee op de lijst van de beste Billie Eilish-haarstijlen van vandaag is het vervaagde groenblauwe haar van de zangeres. Billie heeft in de loop der jaren nogal wat gewaagde kleuren gewiegd, maar geen van hen paste zo perfect bij de ogen van de ster als deze tint. Hoewel het haar van de zangeres op dit moment niet deze kleur heeft, besluit ze hopelijk om de look terug te brengen, want het is absoluut een van haar beste!

1 Groene Wortels En Ruimtebroodjes

Om de lijst op nummer één in te vullen, is Billie's zwarte haar met levendige groene wortels gewiegd in twee ruimtebroodjes met een paar lokken die het gezicht omlijsten. De muzikant die ons de afgelopen jaren veel nieuwe hits heeft gegeven, evenals een aantal geweldige muziekvideo's, kan absoluut ongebruikelijke haarkleuren en kapsels rocken en alleen de tijd zal uitwijzen naar welk leuk kapsel Billie besluit over te schakelen naar de volgende!

Aanbevolen: