10 Instagram-foto's die bewijzen dat Kim Kardashian de coolste moeder is

Inhoudsopgave:

10 Instagram-foto's die bewijzen dat Kim Kardashian de coolste moeder is
10 Instagram-foto's die bewijzen dat Kim Kardashian de coolste moeder is
Anonim

De wereld kan gewoon geen genoeg krijgen van Kim Kardashian, of het nu gaat om haar beste looks of de jongens met wie ze is gelinkt - door de jaren heen heeft Kim K zichzelf gevestigd als een van de beroemdste mensen ter wereld. De lijst van vandaag werpt een blik op Kim als moeder, in het bijzonder via haar Instagram-berichten.

Terwijl de zussen Kardashian-Jenner zeker veel kinderen hebben, heeft Kim met vier de meeste. In 2013 werd haar dochter North geboren, in 2015 verwelkomde ze haar zoon Saint, in 2018 kregen Kim en Kanye hun dochter Chicago, en meest recentelijk - in 2019 kregen ze hun zoon Psalm.

Blijf scrollen om erachter te komen hoeveel coole moeder Kim is - volgens haar Instagram!

10 Laten we beginnen met het feit dat ze ervan houdt om gekke selfies te maken met haar kinderen

De lijst aftrappen is het feit dat Kim Kardashian er absoluut van houdt om gekke selfies te maken met haar kinderen - en ze lijken er nog meer van te houden. Het is geen geheim dat Kim een absolute Instagram-koningin is en haar volgers zien graag foto's van de reality-tv-ster met haar kinderen. Hierboven is het gezin te zien tijdens een luie sessie op de bank!

9 Kim gaat echt helemaal uit voor de Halloween-familiekostuums

Het is zeker geen geheim dat de Kardashian-Jenner-familie Halloween heel serieus neemt en door de jaren heen hebben ze ons veel geweldige looks gegeven. Het feit dat Kim helemaal uitgaat op een vakantie die erg geliefd is bij kinderen, maakt haar zeker een heel coole moeder, en als we alles zeggen, menen we het echt - kijk maar naar die uitgebreide kostuums die Kim, Kanye en hun kinderen dragen in de Instagram-foto's hierboven!

8 Ze neemt haar kinderen zeker mee op veel uitstapjes

Een ander leuk ding dat Kim voor haar kinderen doet, is ze mee te nemen op tal van uitstapjes. Natuurlijk heeft Kim zeker de middelen om dit te kunnen doen - iets wat veel ouders niet hebben.

Bovenstaande is de familie te zien in Wyoming voor de zevende verjaardag van North en aan de foto's te zien hadden ze daar allemaal veel plezier!

7 En ze lijken altijd veel avonturen te beleven

Hoewel velen denken dat Kim niet het type is voor avonturen, bewijzen de Instagram-foto's van haar reizen met haar kinderen absoluut het tegendeel. Eerder zag de reality-tv-ster paardrijden met haar dochter North en bovenal hebben de twee een geweldige tijd samen paddleboarden. Afgaande op de foto lijkt Kim er absoluut goed in te zijn, dus het is veilig om te zeggen dat dit niet haar eerste keer was!

6 Kim Laten we ze af en toe verwennen met lekker eten

Oké, hoewel gezond eten erg belangrijk is - een coole moeder laat haar kinderen zo nu en dan genieten van lekker (en enigszins ongezond) eten. Afgaande op deze foto van klein Chicago dat geniet van zowel pizza als pasta, lijkt het absoluut alsof Kim een coole moeder is. Nu weet natuurlijk iedereen dat de familie veel mensen heeft die voor hen werken, waaronder een chef-kok, dus hoewel het twijfelachtig is of Kim het eten zelf heeft gemaakt, heeft ze het zeker goedgekeurd.

5 Ze zorgt ervoor dat ze weten hoe belangrijk familie is

Iedereen die Keeping Up with the Kardashians heeft gezien of de beroemde familie op sociale media volgt, weet hoe close ze zijn. Gezien het feit dat Kim altijd beste vrienden is geweest met haar zussen, is het geen verrassing dat de 40-jarige haar kinderen dezelfde waarden probeert bij te brengen. Afgaande op hoeveel plezier de broers en zussen altijd met elkaar hebben, lijkt ze het geweldig te doen!

4 En ze kunnen altijd met hun neven en nichten rondhangen

Behalve ervoor te zorgen dat de vier dicht bij elkaar zijn, zorgt Kim er ook voor dat ze veel tijd met hun neven en nichten doorbrengen. Zoals fans weten, hebben Khloe, Kourtney, Kylie en Rob allemaal kinderen - wat Kim's kinderen zes neven en nichten geeft om mee om te gaan.

Op de foto hierboven is Kim's jongste zoon Psalm te zien die rondhangt met de dochter van Khloe Kardashian, True!

3 Kim weet hoe belangrijk knuffelen is

Iedereen weet dat geweldige moeder haar kinderen vaak knuffelt en te oordelen naar de glimpen in haar leven die Kim haar volgers op Instagram biedt - het lijkt zeker alsof ze van knuffelen houdt. Hierboven is te zien hoe de reality-tv-ster selfies maakt terwijl ze knuffelt met haar dochter Chicago, die op de tweede foto zeker in slaap lijkt te zijn gevallen op de borst van haar moeder!

2 Ze ondersteunt hun dromen

Laten we verder gaan met het feit dat Kim Kardashian haar kinderen en hun dromen altijd erg steunt. Iedereen die de ster op haar sociale media volgt, weet dat Kim zeker een inspirerende kant aan haar heeft en dat is zeker een eigenschap van een coole moeder. Op de foto's hierboven is Kim's dochter North te zien optreden tijdens de modeshow van haar vader Kanye - en iedereen die dat moment op Keeping Up with the Kardashians heeft gezien, weet hoe trots Kim was op haar dochter!

1 En tot slot, de modegame van geen enkele familie is zo sterk als die van de Kardashian-West

Om de lijst compleet te maken, is het feit dat Kim Kardashian en haar familie ongetwijfeld altijd erg modieus zijn - wat betekent dat haar kinderen ook altijd perfect gekleed zijn. Op de bovenstaande foto zijn de zes te zien die een aantal zeer coole outfits rocken en het is veilig om te zeggen dat de wereld niet kan wachten om te zien wat de familie besluit te dragen.

Aanbevolen: