Harry Potter Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

Harry Potter Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Harry Potter Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

Toen de Harry Potter-films in 2001 werden uitgebracht, veranderde de hele wereld. Het was baanbrekend en geweldig tegelijk! Het opende ieders geest voor de mogelijkheid van magie, intriges en nog veel meer.

De cast van acteurs omvatte veel gevestigde artiesten en nog meer jonge sterren, en hun geliefde uitvoeringen droegen alleen maar bij aan het succes van de franchise.

Bijgewerkt op 8 februari 2022: De cast van de Harry Potter-films is herenigd om de twintigste verjaardag van Harry Potter en de Steen der Wijzen te vieren, en de reünie is nu beschikbaar voor streamen op HBO Max. Bijna alle jonge sterren verschenen in de reüniespecial, en het is duidelijk dat, hoewel ze allemaal verder zijn gegaan met hun leven, geen van hen ooit de ervaring zal vergeten om in deze iconische franchise te spelen. Veel van de sterren hebben binnenkort spannende nieuwe projecten, waaronder Daniel Radcliffe en Rupert Grint, maar ze waren duidelijk opgewonden om wat tijd vrij te maken van hun drukke schema's om in de reüniespecial te verschijnen.

Radcliffe zal naast Channing Tatum en Sandra Bullock verschijnen in de aankomende blockbuster The Lost City. Grint zal verschijnen in een aflevering van de langverwachte Netflix-horror-anthologieserie Guillermo del Toro's rariteitenkabinet.

10 Daniel Radcliffe - Leeftijd 32, dating Erin Darke, nettowaarde $110 miljoen

Daniel Radcliffe is de acteur die de rol van Harry Potter op zich nam in de ongelooflijke filmfranchise gebaseerd op een boekenreeks geschreven door J. K. Rowling. De wereld van Harry Potter is zo magisch en mystiek en Daniel Radcliffe is het gezicht dat iedereen herkent als we eraan denken! In het echte leven is hij 32 jaar oud, dateert hij met een vrouw genaamd Erin Darke, en leeft hij met een nettowaarde van $ 110 miljoen. Het is eigenlijk best schokkend dat hij niet meer waard is na al zijn jaren Harry Potter te hebben gespeeld, maar nogmaals, hij heeft vooral aan indiefilms met een klein budget gewerkt sinds zijn dagen als Harry Potter eindigden.

9 Emma Watson - Leeftijd 31, dating Leo Robinton, nettowaarde $ 85 miljoen

De mooie en getalenteerde Emma Watson is 31 jaar oud en heeft een relatie met een man genaamd Leo Robinton. Ze heeft een nettowaarde van $ 85 miljoen! In de Harry Potter-filmfranchise speelde ze de rol van Hermelien Griffel, een zeer intelligente en vroegrijpe studente die alles wilde weten wat ze maar kon weten over de wereld van magie.

Emma Watson nam ook de rol van prinses Belle op zich in de live-action versie van Beauty and the Beast, die perfect bij haar paste.

8 Rupert Grint - Leeftijd 33, dating Georgia Groome, nettowaarde $ 50 miljoen

Rupert Grint speelde de rol van Ron Weasley in de Harry Potter-filmfranchise. Hij was zo'n schattig, sullig, verlegen kind toen de films begonnen, maar tegen het einde was het duidelijk dat hij meer zelfvertrouwen had gekregen! Rupert Grint is 33 jaar oud en heeft een relatie met een vrouw genaamd Georgia Groome. Hij heeft een mooi vermogen van $ 50 miljoen zoals het er nu uitziet. Zijn tijd in de Harry Potter-filmfranchise zal een bepalende factor in zijn leven zijn.

7 Tom Felton - Leeftijd 34, single, netto waarde $20 miljoen

Tom Felton is een alleenstaande man van 34 jaar oud. Hij speelde de rol van een van de ergste pestkoppen aller tijden in de Harry Potter-filmfranchise, Draco Malfidus. Hij was zo gemeen tegen Harry Potter tijdens de films dat het moeilijk was om ooit aan zijn kant te staan! De Harry Potter-films zijn af en toe als ongepast beschouwd en Draco's constante pesterijen kunnen een belangrijke reden zijn waarom.

In het echte leven lijkt Tom Felton in niets op het personage dat hij in de films speelde. Hij is eigenlijk veel aardiger en wordt op geen enkele manier als een pestkop beschouwd. Hij heeft tegenwoordig een vermogen van $20 miljoen.

6 Bonnie Wright - 31 jaar, in een relatie, nettowaarde $ 4 miljoen

Bonnie Wright is 31 jaar oud en heeft een relatie die ze graag privé houdt. Ze speelde de rol van het zusje van Ron Weasley en uiteindelijk de vrouw van Harry Potter. Aan het begin van de franchise was het moeilijk om te zien hoe belangrijk haar karakter was, maar tegen het einde wist iedereen het. Bonnie heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen.

5 Matthew Lewis - Leeftijd 32, getrouwd met Angela Jones, nettowaarde $10 miljoen

Matthew Lewis is 32 jaar oud, getrouwd met een vrouw genaamd Angela Jones, en leeft met een vermogen van $ 10 miljoen. Hij is vooral bekend door het spelen van Neville Longbottom in de Harry Potter-filmfranchise. Hij begon (net als het personage van Ron Weasley) super sullig en ongemakkelijk in zijn vel. Tegen het einde van de franchise had hij zoveel meer zelfvertrouwen, het was alsof hij een nieuw persoon was!

4 Evanna Lynch - Leeftijd 30, dating Robbie Jarvis, nettowaarde $ 4 miljoen

Evanna Lynch is de actrice die de rol van Luna Leeflang speelde in de Harry Potter-filmfranchise. Luna Leeflang was absoluut een gek, maar ze had altijd goede bedoelingen, dus het was gemakkelijk om haar als personage leuk te vinden. Haar felblonde haar en spookachtige witte huid maakten haar ook tot een super herkenbaar personage. Evanna Lynch is 30 jaar oud, heeft een relatie met een man genaamd Robbie Jarvis, en leeft met een vermogen van $ 4 miljoen.

3 Maggie Smith - Leeftijd 87, weduwnaar, netto waarde $20 miljoen

Hoe gek het ook klinkt, Maggie Smith is eigenlijk 87 jaar oud! Helaas is ze sinds 1998 weduwe. Ze is een van de meest gedenkwaardige en erkende professoren van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Ze was eigenlijk een lerares die goede bedoelingen had en voor haar leerlingen wilde zorgen. Ze heeft tegenwoordig een nettowaarde van $ 20 miljoen, wat helemaal geweldig is!

2 Emma Thompson - 62 jaar, getrouwd met Greg Wise, nettowaarde $40 miljoen

Emma Thompson is 62 jaar oud, getrouwd met een man genaamd Greg Wise, en leeft haar leven met een nettowaarde van $ 40 miljoen. Ze speelde de rol van Cybil Trelawny, een professor aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Emma Thompson is zo'n geweldige actrice en ze speelde in tal van andere films en tv-shows buiten de Harry Potter-franchise.

1 Helena Bonham Carter - Leeftijd 55, dating Rye Dag Holmboe, netto waarde $60 miljoen

Helena Bonham Carter is 55 jaar oud, heeft een relatie met een man genaamd Rye Dag Holmboe en geniet van het leven met een nettowaarde van $ 60 miljoen. Ze is zo'n geweldige actrice vanwege hoe excentriek ze is! Ze was van 2001 tot 2014 getrouwd met Tim Burton, maar dat huwelijk hield geen stand. Helena's lijst met films is zo indrukwekkend, en ze heeft de neiging om altijd engere personages te spelen!

Aanbevolen: