De cast van Harry Potter gerangschikt op Instagram-volgers

Inhoudsopgave:

De cast van Harry Potter gerangschikt op Instagram-volgers
De cast van Harry Potter gerangschikt op Instagram-volgers
Anonim

Toen het eerste deel in de Harry Potter-filmfranchise Harry Potter en de Steen der Wijzen in 2001 in première ging, wist iedereen dat de sterren van deze films groot zouden worden. In 2011 kwam de laatste aflevering Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 uit en daarmee moest de cast van de beroemde franchise afscheid nemen van de tovenaarswereld. In de loop der jaren zijn veel Harry Potter-sterren begonnen in andere projecten en de meeste zijn erin geslaagd succesvol te blijven.

De lijst van vandaag werpt een blik op de Harry Potter-cast op Instagram - en rangschikt ze op basis van hun volgers. Toegegeven, het moet worden erkend dat niet elk castlid een profiel op Instagram heeft, en daarom staan sterren als Daniel Radcliffe, Alfred Enoch en Harry Melling niet op de lijst.

10 Devon Murray - 182 duizend volgers op Instagram

Devon Murray op instagram
Devon Murray op instagram

De start van de lijst op plek 10 is Devon Murray die Seamus Finnigan speelde in de Harry Potter-filmfranchise. Sindsdien speelde Devon in een paar andere films, maar het lijkt er zeker op dat de acteur zich meer op zijn privéleven concentreerde. Eerder deze zomer kondigde Devon - die veel diereninhoud op Instagram plaatst - aan dat hij zijn eerste kind verwacht. Momenteel heeft de Harry Potter-ster 182.000 volgers op Instagram.

9 Katie Leung - 350 duizend volgers op Instagram

Katie Leung op instagram
Katie Leung op instagram

De volgende op onze lijst is Katie Leung die Cho Chang speelde in de Harry Potter-filmserie. Na de fantasiefilms ging Katie door met acteren - voornamelijk in televisieproducties en theater. Momenteel heeft de Harry Potter-actrice - die nu een super edgy kort kapsel heeft - 350 duizend volgers op Instagram, waardoor ze op plek nummer negen staat op de lijst van vandaag!

8 Oliver Phelps - 2,2 miljoen volgers op Instagram

Oliver Phelps op instagram
Oliver Phelps op instagram

Laten we naar plek nummer acht gaan waar we acteur Oliver Phelps vinden die George Wemel speelde in de beroemde filmfranchise. Tegenwoordig heeft Oliver bruin haar en deelt hij graag foto's van zijn reizen op Instagram - ook al was dat er in 2020 niet veel van. Momenteel heeft Oliver Phelps 2,2 miljoen volgers op het beroemde socialemediaplatform.

7 James Phelps - 2,3 miljoen volgers op Instagram

James Phelps op instagram
James Phelps op instagram

Over Oliver Phelps gesproken - zijn tweelingbroer James Phelps heeft iets meer Instagram-volgers en daarom heeft hij plek nummer zeven gehaald. James, die Fred Weasley speelde in de beroemde franchise, is echter nog steeds - net als zijn broer - actief als acteur, terwijl Oliver van reizen houdt, te oordelen naar zijn Instagram lijkt James erg van fietsen te houden. Momenteel heeft de Harry Potter-ster 2,3 miljoen volgers op Instagram.

6 Matthew Lewis - 2.6. Miljoen volgers op Instagram

Matthew Lewis op instagram
Matthew Lewis op instagram

Op plek nummer zes van de meest gevolgde Harry Potter-sterren op Instagram - onder degenen die daadwerkelijk geverifieerde profielen hebben - is Matthew Lewis die Neville Longbottom speelde in de franchise. De acteur, die zeker een grote glans had sinds de Harry Potter-films, acteert ook nog steeds actief in films en tv-shows. Naast Harry Potter is hij misschien het best bekend door zijn rol als Jamie Bradley in The Syndicate. Momenteel heeft Matthew 2,6 miljoen volgers op Instagram.

5 Bonnie Wright - 2,8 miljoen volgers op Instagram

Bonnie Wright op instagram
Bonnie Wright op instagram

Een andere Harry Potter-ster die de lijst heeft gehaald, is Bonnie Wright, die Ginny Wemel speelde in de Harry Potter-films. Nadat de franchise was afgerond, bleef de actrice acteren en iedereen die haar op Instagram volgt, weet dat ze regelmatig een glimp van haar leven deelt. Momenteel heeft Bonnie 2,8 miljoen volgers op het socialemediaplatform.

4 Evanna Lynch - 3,2 miljoen volgers op Instagram

Evanna Lynch op instagram
Evanna Lynch op instagram

Nummer vier op de lijst gaat naar actrice Evanna Lynch die Luna Leeflang speelde in de Harry Potter-films. De actrice - die bekend staat om haar pleitbezorging voor veganisme en dierenrechten - deelt vaak zeer gezonde en schattige foto's op haar Instagram, waar ze momenteel 3,3 miljoen volgers heeft. Naast Harry Potter staat Evanna ook bekend om haar optreden in de musical A Very Potter Senior Year uit 2012.

3 Rupert Grint - 3,9 miljoen volgers op Instagram

Rupert Grint op instagram
Rupert Grint op instagram

De top drie van meest gevolgde Harry Potter-sterren op Instagram wordt geopend door Rupert Grint die Ron Wemel speelde in de beroemde franchise. Rupert - die, zoals de meeste Harry Potter-castleden, lid is geworden van de 30-club - heeft ook een carrière in Hollywood nagestreefd nadat Harry Potter was afgerond. De acteur - die momenteel 3,8 miljoen volgers heeft op Instagram - staat ook bekend om zijn rollen en shows als Sick Note en Snatch.

2 Tom Felton - 9,5 miljoen volgers op Instagram

Tom Felton op instagram
Tom Felton op instagram

De nummer twee op de lijst van vandaag is Tom Felton die Draco Malfidus speelde in de Harry Potter-franchise. Tom bleef ook acteren nadat de films waren afgelopen, en iedereen die hem op Instagram volgt, weet hoe grappig en hartverwarmend zijn berichten meestal zijn. Momenteel heeft Tom Felton - die dol was op zijn tijd op de set van Harry Potter (in tegenstelling tot sommige andere sterren) - 9,5 miljoen volgers op het socialemediaplatform.

1 Emma Watson - 59,1 miljoen volgers op Instagram

Emma Watson op Instagram
Emma Watson op Instagram

Op nummer één staat Emma Watson met maar liefst 59,1 miljoen volgers op Instagram. De actrice heeft heel wat dingen gedaan sinds Harry Potter inpakte, en ze staarde ook in tal van succesvolle films. Emma heeft de neiging om haar sociale-mediaplatforms te gebruiken om mensen bewust te maken van mensenrechten en ze plaatst zeker heel zelden selfies!

Aanbevolen: