Details over de relatie van Miley, Noah, & Billy Ray Cyrus

Inhoudsopgave:

Details over de relatie van Miley, Noah, & Billy Ray Cyrus
Details over de relatie van Miley, Noah, & Billy Ray Cyrus
Anonim

De Cyrus-familie is een van de meest welvarende, populaire en spraakmakende Hollywood-families in de industrie van vandaag. Billy Ray Cyrus, de patriarch van de familie, staat sinds eind jaren '80 bekend om zijn muziekcarrière. Zijn hitsingle "Achy Breaky Heart" was de eerste single die driemaal platina bereikte in het land van Australië toen het werd uitgebracht.

Hij heeft in totaal zes kinderen, maar zijn twee beroemdste kinderen zouden zeker Miley Cyrus en Noah Cyrus moeten zijn. Zijn beide dochters treden volledig in zijn voetsporen in de muziekindustrie met miljoenen fans die absoluut dol op hen zijn. Miley Cyrus landde haar Disney Channel-rol als Hannah Montana op 12-jarige leeftijd. Noah Cyrus begon met het uitbrengen van muziek met haar eerste grote hit "Make Me (Cry)" die in 2016 werd uitgebracht.

10 Billy Ray Cyrus heeft nooit direct geprofiteerd van zijn dochters

Hoewel sommige fans speculeren dat Billy Ray Cyrus een deel van de inkomsten van zijn beroemde kinderen (vooral Miley Cyrus) ontvangt, ontkent hij die beweringen. Hij verklaarde in een interview: "Ik heb nog nooit een dubbeltje van Miley verdiend. Je hebt veel mensen die percentages van haar hebben verdiend. Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ik tot op de dag van vandaag nog nooit een in opdracht gemaakte dollar heb verdiend, of dubbeltje, van mijn dochter." Hij is op zichzelf al een beroemdheid en hij hoeft toch niet per se te profiteren van zijn kinderen.

9 Noah Cyrus had het moeilijk om op te groeien met haar ultraberoemde familieleden

Volgens Paper Magazine beschreef Noah Cyrus haar jeugd door te zeggen: "Toen ik klein was, plaatste ik geen foto's van mezelf - die foto's stonden gewoon op internet omdat mijn familie mijn familie was. Ik las de opmerkingen over mijn gezicht en dingen die ze aan mij zouden veranderen. Daardoor begon ik mijn gezicht en mijn lichaam te haten. Dat is me nog steeds bijgebleven." Ze is in zichzelf gegroeid en is duidelijk een mooie jonge vrouw, maar die afschuwelijke internettrollen hebben haar zelfrespect aangetast toen ze jonger was.

8 Billy Ray Cyrus erkent dat hij een betere ouder had moeten zijn

In zijn interview met GQ zei Billy Ray Cyrus: "Ik had een betere ouder moeten zijn. Ik had moeten zeggen: 'Genoeg is genoeg - het wordt gevaarlijk en iemand zal gewond raken.' Ik had het moeten doen, maar dat deed ik niet. Eerlijk gezegd wist ik niet dat de bal buiten de baan was totdat hij ergens hoog op de tribune lag." Hij beschreef de snelle stijging van de roem die Miley Cyrus meemaakte en die gevolgen had voor hun hele familie.

7 Noah Cyrus kijkt op naar Miley en Billy Ray Cyrus

Noah Cyrus is het jongste lid van het gezin, dus ze kijkt natuurlijk op naar haar familieleden die ouder zijn dan zij. Ze zei in een interview: "… Niemand van ons zou zelfs weten wat de muziekwereld is zonder mijn vader. Ik kijk op naar mijn zus, maar als mensen me vragen om in iemands voetsporen te treden, volg ik in de voetsporen van mijn vader. Hij is mijn held. Ik wil hem vragen om mijn t-shirt te signeren, ik ben zijn grootste fan." Hun familie zit vol met muzikaal talent, dus van jongs af aan had Noah altijd geweldige voorbeelden om te volgen.

6 Billy Ray Cyrus was zich destijds niet bewust van de marihuana-gewoonte van Miley Cyrus

Toen Miley Cyrus 18 jaar oud was, kwamen er wat videobeelden op internet waarop ze uit een waterpijp rookte. De media gingen er natuurlijk razend over. Billy Ray Cyrus twitterde over het incident en zei: "Sorry jongens, ik had geen idee. Ik zag dit spul voor de eerste keer zelf. Ik ben zo verdrietig. Er is op dit moment veel buiten mijn controle." Tegenwoordig roken Billy Ray, zijn vrouw Tish Cyrus en vrijwel hun hele familie openlijk recreatief marihuana, aangezien ze in Californië wonen, waar het legaal is.

5 Billy Ray Cyrus zei dat 'Hannah Montana' zijn familie vernietigde

Terwijl hij het had over de enorm intense impact van Hannah Montana, vertelde Billy Ray Cyrus aan GQ Magazine: "… De verdomde show heeft mijn familie verwoest. En ik zit daar en ga, 'Ja, weet je wat? Sommigen gaven alles. ' Het is mijn motto, en raad eens? Die moet ik opeten. Ik heb alles gegeven. Ik heb alles gegeven terwijl iedereen naar de bank ging. Het is allemaal triest. " De show veranderde de naam van zijn dochter, Miley Cyrus, in een begrip… maar tegen welke prijs? Hij voegde eraan toe dat hij wenste dat de show nooit had plaatsgevonden.

4 Billy Ray Cyrus leerde zijn kinderen autorijden toen ze jong waren

Toen Noah Cyrus slechts 13 jaar oud was, betrapten paparazzi-fotografen Noah Cyrus achter het stuur van haar vaders auto. Doorgaans kunnen jongeren achter het stuur van een auto kruipen als ze 15 en een half jaar oud zijn als ze hun leervergunning hebben en een legale volwassene ouder dan 25 op de passagiersstoel.

Geen van deze dingen was op dat moment van toepassing. Hoewel Billy Ray hier een beetje flauw van werd, probeerde hij zijn kinderen gewoon van tevoren te informeren over autorijden.

3 Billy Ray Cyrus steunde Miley Cyrus na haar edgy VMA-optreden

Billy Ray Cyrus sprak met Piers Morgan tijdens een van zijn CNN-optredens in 2013 na het VMA-optreden van Miley Cyrus - het optreden dat te scherp en wild werd genoemd. Billy Ray zei: "Ze is gewoon Miley. Ze is een artiest. Ze is echt. Ik denk dat Miley, wat er in de loop der jaren is gebeurd, haar geluid opnieuw heeft uitgevonden. Ze evolueert zelf als kunstenaar. Ik denk dat alles wat iedereen nu controverse noemt, nog steeds mijn Miley is." Hij hield nog steeds van zijn dochter en respecteerde ze, ondanks de tegenwerking die het optreden destijds kreeg.

2 Miley, Noah en Billy Ray Cyrus genieten van samen optreden op het podium

Nu Miley en Noah Cyrus samen een nummer hebben uitgebracht, wordt het meer een normaal iets om ze samen te zien optreden. Fans hebben ook heel wat Miley en Billy Ray samen zien optreden. Wat familievoorstellingen zo veel beter maakt, is wanneer ze alle drie samen het podium betreden!

De drie getalenteerde familieleden voerden in 2017 samen Billy Ray's old-school hit "Achy Breaky Heart" uit in Madison Square Garden in New York. Het was een onvergetelijke ervaring voor hen en hun fans.

1 Ze houden ervan om familie throwbacks te posten

Of het nu Billy Ray Cyrus is die een throwback plaatst, Noah Cyrus die een throwback plaatst, of Miley Cyrus, alle leden van de familie plaatsen graag oude foto's van zichzelf van vroeger. Hun oude familiefoto's zijn echt schattig om over na te denken, omdat iedereen sindsdien zo is veranderd, geëvolueerd en gegroeid. Billy Ray Cyrus droeg zijn haar altijd in een mul! Miley Cyrus zette tijdens haar Disney Channel-dagen elke dag een blonde pruik op voor haar werk. Dingen zijn zeker veranderd.

Aanbevolen: