Kevin Federline's huidige relatie met zijn kinderen

Inhoudsopgave:

Kevin Federline's huidige relatie met zijn kinderen
Kevin Federline's huidige relatie met zijn kinderen
Anonim

Kevin Federline verwierf internationale bekendheid in 2004 toen hij begon te daten met popicoon Britney Spears Sinds hun splitsing heeft Kevin Federline mooie veel buiten de schijnwerpers geweest, en tenzij iemand zijn leven bijhoudt - de meeste mensen weten zeker niet veel over de relatie van Kevin Federline met zijn kinderen.

De lijst van vandaag werpt een blik op wat voor soort vader Kevin is - en wat hij door de jaren heen over het ouderschap te zeggen had. Van wie zijn baby-mama's zijn tot of de ster van plan is meer kinderen te krijgen - blijf scrollen om alles te weten te komen over Kevin Federline als vader, en waar de rapper staat als het gaat om Britney Spears' voortdurende conservatorium!

Bijgewerkt op 8 augustus 2021, door Michael Chaar: Kevin Federline kreeg bekendheid na zijn zeer openbare relatie met Britney Spears. Het duo deelt hun twee jongens, Sean Preston en Jayden James, maar Kevin heeft ook vier andere kinderen! Kevin en Jayden hebben de nauwste relatie, waarbij James naar zijn vader verwijst als de "beste ooit". Terwijl zijn kinderen van hem houden, zijn Britney-fans niet zo dol op de rapper. Gelukkig sprak Kevin zich onlangs uit over Britney's conservatorium, waarbij hij beweerde dat hij niets dan het beste voor haar wilde, terwijl hij erop wees dat het conservatorium haar niet goed heeft gediend.

9 Om te beginnen…Kevin heeft zes kinderen bij drie vrouwen

Voordat we ingaan op de relatie van Kevin Federline met zijn kinderen, laten we eens kijken hoeveel hij er heeft. Met actrice Shar Jackson heeft de rapper twee kinderen - dochter Kori van 18 en zoon Kaleb van 16.

Terwijl Shar zwanger was van hun tweede kind, kreeg Kevin Federline een relatie met Britney Spears met wie hij twee zonen heeft: Sean Preston van 15 en Jaden James van 14. Ten slotte heeft Kevin met zijn huidige vrouw Victoria Prince twee dochters - Jordan Kay van negen en Peyton Marie van zes.

8 Kevin heeft 90% voogdij over Sean & Jaden

Zoals fans al weten, toen Kevin Federline en Britney Spears scheidden, is het veilig om te zeggen dat de popster niet op de beste plek was - en in de schijnwerpers staan en constant gevolgd worden door paparazzi zeker niet' t help.

Volgens de huidige advocaat van Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan, heeft de rapper zijn kinderen Sean Preston en Jayden James ongeveer 90% van de tijd, terwijl de andere 10% ze bij hun moeder Britney Spears kunnen doorbrengen.

7 De Custody Ruling is echter 70/30

In een uitspraak van 2019 zei de rechtbank dat Kevin Federline en Britney Spears hun voogdij 70/30 verdelen, volgens de advocaat van Kevin - het paar is tot een "de facto" regeling gekomen, waardoor Kevin hun kinderen Sean Preston en Jayden James ongeveer 90% van de tijd.

Zijn advocaat ging verder met te zeggen dat dit soort regeling goed werkt voor beide partijen - en de kinderen lijken gelukkig te zijn.

6 Kevin en Britney waren praktisch van elkaar vervreemd

Het is zeker geen geheim dat co-ouderschap niet gemakkelijk is, maar het hebben van ouders die vrienden zijn, maakt het leven van een kind zeker veel gemakkelijker. Hoewel sommige beroemdheden erin zijn geslaagd om zelfs na een scheiding dicht bij elkaar te blijven om hun kinderen groot te brengen, lijkt het er zeker op dat Kevin Federline en Britney Spears daarin gefaald hebben.

De twee - die vroeger schitterden in de reality-tv-show Britney en Kevin: Chaotic - hadden zeker hun ups en downs door de jaren heen, en hoewel het onduidelijk is of de twee momenteel vriendelijk zijn, hopelijk komen ze daar in de toekomst.

5 Kevin vergelijkt ouderschap met coaching

Met zes kinderen is het veilig om te zeggen dat het leven van een vader er erg druk uitziet - en Kevin Federline weet dat zeker. Door de jaren heen heeft de rapper zijn kinderen altijd geprezen, maar hij gaf wel toe dat hij zijn handen vol heeft aan het hebben van zes kinderen.

Verder erkende de ster ook dat het net zoiets is als het trainen van een basketb alteam - en daar kunnen we zeker niet tegenin!

4 Jayden Federline houdt van zijn vader

Vorig jaar gingen Kevin Federline en de zoon van Britney Spears, Jayden James, live op Instagram en tijdens die livegang gaf hij toe hoe geweldig zijn vader is. In het bijzonder erkende Jayden dat hij de beste vader heeft - en hij ging zelfs zover dat hij hem met Jezus vergeleek.

Afgaande op dit is het veilig om te zeggen dat Kevin een geweldige vader is geweest voor zijn kinderen! Jayden is behoorlijk luidruchtig geweest op sociale media, verwijzend naar zijn grootvader, Jamie Spears, als een "dck", als het ging om Britney's conservatorium.

3 Kevin is sinds 2008 aan het daten met Victoria Prince

Zoals eerder vermeld, heeft Kevin Federline sinds 2008 een gelukkige relatie met voormalig volleyballer Victoria Prince.

In augustus 2011 werd hun eerste dochter Jordan Kay geboren en op 10 augustus 2013 besloot het paar in het huwelijksbootje te stappen tijdens een ceremonie in Las Vegas waarvan een foto hierboven te zien is. In april 2014 verwelkomen Kevin en Victoria hun tweede dochter Peyton Marie.

2 Kevin Federline steunt de FreeBritney Movement

Hoewel fans een bepaalde mening hebben over Kevin Federline, steunt de rapper de FreeBritney-beweging enorm en beweert hij dat Britney gelukkig moet zijn.

Kevins advocaat onthulde later dat Federline wil wat zijn kinderen het gelukkigst maakt, namelijk een gelukkige, gezonde en vrije Britney. Kevin maakte later duidelijk dat de 'Oops I Did It Again'-zanger "niet goed is gediend door het conservatorium", en is dat niet de waarheid!

1 Kevin is niet van plan meer kinderen te krijgen

Om de lijst compleet te maken is het feit dat Kevin Federline toegaf dat hij geen kinderen meer wil - of dat hij dat in ieder geval niet van plan is.

De ster - die een nettowaarde van $ 6 miljoen heeft verzameld - weet zeker hoe moeilijk het is om er voor zes kinderen te zijn, maar er is geen twijfel dat Kevin het probeert, en afgaand op zijn kinderen lijkt het absoluut alsof Kevin is een geweldige vader!

Aanbevolen: