Rihanna en andere beroemdheden die fan zijn van Elsa Majimbo

Inhoudsopgave:

Rihanna en andere beroemdheden die fan zijn van Elsa Majimbo
Rihanna en andere beroemdheden die fan zijn van Elsa Majimbo
Anonim

Toen de wereld in 2020 tot stilstand kwam, gebeurden er een paar dingen: prins Harry en Meghan Markle besloten dat roy alty niet hun ding was, voormalig POTUS Donald Trump werd geconfronteerd met een afzettingsprocedure en, op een aantal goede nieuws, maakte de wereld kennis met internetsensatie Elsa Majimbo.

Elsa Majimbo's stijl van komedie is… anders. Met een eenvoudig script dat minder dan een minuut duurt, een zak chips, een set unieke zonnebrillen en een rommelig kapsel, bereikte ze de cover van GQ en verdiende ze miljoenen fans. Bovenaan de lijst staat Rihanna, met wiens Fenty-merk ze in het verleden heeft samengewerkt. Hier zijn de grootste beroemdheden die genieten van de komedie van de 20-jarige ster.

8 Rihanna

Stel je voor dat Rihanna in je DM's schuift. Dat zou episch zijn, toch? Velen van ons zullen nooit weten hoe dat voelt, maar Elsa wel. En, zoals ze graag zegt, ze is er niet nederig over. Nederigheid heeft de neiging om er goed uit te zien bij andere mensen, alleen niet bij Elsa. Rihanna deelde ook een van Majimbo's sketches op haar pagina, met als onderschrift: "Ik praat tegen mezelf in quarantaine." Al vroeg in haar carrière stuurde de 'Work'-zanger Majimbo een handgeschreven briefje. "Je bent een slechterik en je weet het", stond er gedeeltelijk op het briefje. Als klap op de vuurpijl tekende Rihanna het briefje af als 'Je jeugdvriend'. Hoe cool kan Elsa worden?

7 Lilly Singh

Wat gebeurt er als twee komieken elkaar ontmoeten? Magie gebeurt. Zeker als die comedians iets gemeen hebben. Net zoals Majimbo beroemd werd tijdens de pandemie, kreeg Lilly Singh ook naam als internetkomiek, genoeg om een late-night show voor zichzelf te krijgen. Toen Elsa op de show van Singh verscheen, zei de laatste dat Majimbo haar redde tijdens de quarantaine."Ik gleed in haar DM's en zei: 'Je moet in mijn show zijn'", onthulde Singh. Elsa moet gedacht hebben dat ze een grapje maakte, maar het blijkt dat Lilly Singh bloedserieus was.

6 Naomi Campbell

Supermodel Naomi Campbell is zo'n fan van Majimbo, dat ze in 2020 een hele dag doorbracht met de Instagram-sensatie. Het paar ging winkelen tijdens de kerstperiode en nam een vlucht naar Malindi, Kenia, waar Campbell woont. “Nu komen we bij Billionaire Beach Resort, en we hebben een heerlijk diner, en we luisteren gewoon naar muziek, en we beginnen heen en weer te spelen, verschillende muzikanten en verschillende artiesten waar we van houden. Over onze geliefde Wizkid gesproken. En we dansten gewoon rond, echt waar. We hadden gewoon plezier en praatten en leerden haar kennen en houden nu al van haar en zijn dol op haar. Elsa is nu mijn familie geworden.” Campbell zei over haar ontmoeting met Majimbo.

5 Dua Lipa

Ieder van ons heeft een Dua Lipa nodig in ons leven. Majimbo mocht een keer met de ‘Don’t Start Now’-zangeres praten en binnen korte tijd kreeg ze een e-mail van Valentino. Haar manager zei: 'O, Valentino, ze houden van je. Ze vinden je geweldig.” Toen Elsa verder vroeg hoe het luxemerk bij haar terechtkwam, hoorde ze dat het was door de aanbeveling van Dua Lipa. 'Hé, je hebt me deze kans gegeven. Heel erg bedankt, en dat betekent zoveel voor mij.” Majimbo vertelde Dua Lipa.

4 Lupita Nyong’o

Lupita Nyong'o en Elsa Majimbo delen een Keniaanse achtergrond. In 2020 ging de 12 Years a Slave-actrice naar Twitter om uit te drukken hoezeer Elsa haar de stuipen op het lijf had gejaagd. “@elsaangel19 heeft me de laatste tijd laten LACHEN. Als je haar comedyvideo's nog niet hebt gezien, volg haar dan nu! WomanCrushWednesday” twitterde Nyong’o terwijl ze een hilarische clip deelde waarin Majimbo een grap maakte over het leven ‘na de lockdown’.

3 Snoop Dogg

Snoop Dogg staat bekend om het entertainen van zijn publiek met leuke video's. Hoewel de rapper momenteel zijn gin viert en promoot, laat hij geen kans onbenut om zijn publiek aan het lachen te maken. Snoop Dogg plaatste in een video-sharing-mood een clip van Majimbo. Zoals gewoonlijk was de toen 19-jarige aan het knabbelen en gaf ze het publiek haar twee cent op een manier die alleen Elsa Majimbo kan - met de minste nederigheid die mogelijk is. Het ziet er goed uit bij andere mensen, weet je nog?

2 Steve Harvey

Hou je er niet van als ervaren comedians steun betuigen aan nieuw talent? Denk aan Trevor Noah die de knipoog kreeg van Dave Chapelle en er zelfs in slaagde vrienden te worden met zijn idool. Veteraan comedian Steve Harvey knikte Majimbo toen hij een clip van haar deelde op zijn Twitter. In de clip maakte Majimbo grapjes over haar introverte karakter door haar beroemdste regels te zeggen: "Het is een pandemie!", een typisch introvert excuus om niet rond te hangen.

1 Zozibini Tunzi

Voormalig Miss Universe Zozibini Tunzi is zo gracieus als ze komen. Het buitengewoon briljante Zuid-Afrikaanse model heeft een onmiskenbare uitstraling, en net als Mr. Harvey, die haar aankondigde als de winnaar toen ze meedeed aan Miss Universe, houdt ze van zichzelf wat Majimbo. Majimbo, samen met Tunzi, The Underground Railroad ster Thuso Mbedu, Sho Madjozi, Dimmah Umeh, Wian, Lydia Forson en Karl Kugelmann werden genomineerd voor de African Social Star Award door E!. Zoals verwacht, zonder enige nederigheid, pakte Majimbo de prijs en verdiende ze een felicitatiebericht van Tunzi.

Aanbevolen: