10 dingen die je niet wist over de Kardashian Kids

Inhoudsopgave:

10 dingen die je niet wist over de Kardashian Kids
10 dingen die je niet wist over de Kardashian Kids
Anonim

Het lijkt nog maar vijf minuten geleden dat de Kardashians op onze schermen verschenen, maar op een andere manier lijkt het alsof ze er altijd al zijn geweest! We hadden Kim Kardashian met Paris Hilton buiten gezien, maar we hadden haar familie niet gezien. We maakten kennis met haar moeder, stiefvader, broer en zussen. Als we nu terugkijken, waren twee van die zussen, Kendall en Kylie nog maar baby's, en nu zijn ze hier, met op één na alle broers en zussen die zelf baby's hebben.

Gerelateerd: 17 dingen die Kylie en Kendall Jenner niet willen dat je weet

Kim, Kourtney, Khloe, Rob en Kylie zijn allemaal ouders geworden en Kris en Caitlyn zijn dol op grootouders. Maar wat weten we over de nakomelingen van Kardashian/Jenner? Met veel van hen die rond dezelfde tijd worden geboren, kan het moeilijk zijn om bij te houden (geen woordspeling bedoeld!) Met wie wie is en wat is wat. Dus laten we ze een voor een bekijken.

10 Noordwest

North West is het oudste kind van Kim Kardashian en Kanye West, geboren in 2013. North is in alle opzichten multi-getalenteerd en kan overal haar hand op richten. Schilderen, boetseren, rappen en dansen. Ze heeft een aantal video's op TikTok gemaakt waarin ze haar danst met haar beroemde mama. Klinkt als een ster in wording. Kim's bijnaam voor haar is 'Northie.'

9 Dream Kardashian

Dream Renee Kardashian is de vierjarige dochter van Blac Chyna en Rob Kardashian. Haar middelste naam is dezelfde als die van haar moeder, wiens echte naam Angela Renee White is. Dream verdeelt haar tijd tussen de huizen van haar ouders en is vooral dicht bij haar 'tante Khloe', Rob's zus, Khloe Kardashian. Ze worden vaak samen gefotografeerd op sociale media. Dream is de enige van de Kardashian-kinderen die de beroemde achternaam draagt. Ze heeft een halfbroer, King Cairo, wiens vader Tyga is.

8 Mason Disick

Mason Dash Disick is de oudste zoon van Kourtney Kardashian en Scott Disick. Zijn middelste naam komt van de kledingboetiek die de zussen bezaten in Calabasas, voordat ze uitbreidden naar andere steden. Mason maakte zijn debuut in de show op minder dan een minuut oud toen zijn geboorte werd gefilmd voor de finale van seizoen 4, waarbij Kourtney hem zelf afleverde! Met zijn 11 jaar is hij de oudste van alle Kardashian-kinderen.

7 True Thompson

Door de traditie van de Kardashian-kinderen te doorbreken om geboren te worden in het Cedars-Sinai-ziekenhuis in Los Angeles, werd True in 2018 in Ohio geboren uit moeder Khloe Kardashian en vader NBA-speler, Tristan Thompson. Ze waren daar destijds gevestigd, want daar speelde Tristan. Khloe's grootmoeder, MJ, stelde de naam True voor, omdat het de tweede naam van Khloe's grootvader en de voornaam van haar overgrootvader was. Waargebeurd verhaal!

6 Saint West

Saint werd geboren in 2015, de oudste zoon van Kim en Kanye, en heeft een bos prachtige krullen. Dat was echter bijna niet het geval, aangezien Kim foto's online plaatste van verschillende gekrulde haarlokken naast een schaar die Saint had gevonden. Hij had besloten een handvol van zijn haar af te knippen. Misschien is het het beste om die schaar niet te laten rondslingeren!

5 Penelope Disick

Penelope of 'P' zoals ze bekend staat, is het tweede kind en enige dochter van Kourtney en Scott en werd geboren in 2012. In navolging van hun traditie van interessante tweede namen voor hun kinderen, gaven ze P de tweede naam van Schotland. Penelope heeft een geweldig gevoel voor humor en werd zelfs online een scène van haar moeder nagespeeld uit Keeping Up With The Kardashians.

4 Stormi Webster

Stormi werd geboren in 2018 en is het enige kind van Kylie Jenner en Travis Scott. Kylie plaatst regelmatig foto's van haar en Stormi online en het is duidelijk dat Stormi een behoorlijk gecharmeerd leven leidt. Ze heeft net als mama haar eigen collectie merkkleding en tassen en zelfs haar eigen make-up collectie. Ze stond op de cover van Vogue magazine (met mama). Voor een van Stormi's verjaardagen regelde haar moeder dat er een heel themapark werd gebouwd, genaamd Stormisworld.

3 Chicago West

Chicago, ook bekend als 'Chi', werd ook geboren in 2018 en is de jongste dochter, geboren via draagmoeder, van Kim en Kanye, genoemd naar de geboorteplaats van Kanye. Het lijkt erop dat Chicago van paars houdt, aangezien haar hele slaapkamer verschillende tinten paars en lavendel heeft. Voor haar tweede verjaardag had ze een uitbundig feest met Disney-thema. Moeder Kim beschrijft haar dochter als 'slim, brutaal en dom' en blijkbaar is ze besties met Saint en lijkt ze de poses al neer te hebben, net als moeder.

2 Regeer Disick

Reign Aston Disick werd geboren in 2014 en is het jongste kind van Kourtney en Scott. Reign stond bekend om zijn lange, golvende haar tot hij 5 jaar oud was en iemand besloot dat het geknipt moest worden. Het ging echter niet geleidelijk. Het haar van Reign ging op dezelfde dag van superlang naar een buzzcut. Het lijkt erop dat het niet Kourtney's beslissing was, want ze postte na het evenement online en zei: "Ik ben niet oké."

1 Psalm West

En tot slot, de jongste baby van het stel, kleine Psalm, tweede zoon van Kanye en Kim, via surrogaat. Psalm werd geboren in 2019. Zijn naam betekent 'lied' in het Hebreeuws en weerspiegelt mogelijk de religieuze zondagsdiensten die Kanye rond die tijd leidde. Hoewel hij oorspronkelijk Ye zou heten. Alle West-kinderen hebben namen met één lettergreep die overeenkomen met hun achternaam (als we Chicago als Chi opnemen) en Kim had eerder gezegd dat ze van namen met één lettergreep hield, want ze heeft er tenslotte een! Hoewel haar volledige naam natuurlijk Kimberly is.

Zullen er nog meer Kardashian-kinderen zijn? Is het de beurt aan Kendall? Denk dat we gewoon moeten afwachten.

Aanbevolen: