Wat is er aan de hand met de rechtenstudie van Kim Kardashian?

Inhoudsopgave:

Wat is er aan de hand met de rechtenstudie van Kim Kardashian?
Wat is er aan de hand met de rechtenstudie van Kim Kardashian?
Anonim

Kim Kardashian werd in de jaren 2000 beroemd als de beste vriendin van Paris Hilton en sindsdien zijn Kim en haar familie de grootste reality-tv-sterren in de geschiedenis. Hoewel Kim zich in de loop der jaren in verschillende bedrijven heeft gewaagd door haar kledinglijn, make-uplijn en videogame te lanceren, had niemand kunnen vermoeden dat Kim op een dag zou besluiten om de wet na te streven.

Vandaag bekijken we wat er aan de hand is met Kims rechtenstudie. Van het aantal keren dat ze de babyreep heeft genomen en uiteindelijk na vier pogingen is geslaagd, tot wat ze van plan is te doen met haar diploma - blijf scrollen om erachter te komen!

Bijgewerkt op 21 december 2021, door Michael Chaar: Kim Kardashian volgt de wet sinds 2019 toen ze het nieuws aankondigde tijdens haar Vogue-interview. Het publiek was aanvankelijk in de war, maar Kim begon zichzelf al snel te bewijzen op het gebied van het recht, vooral als het ging om hervorming van het strafrecht. Na drie afzonderlijke pogingen om het Californische "babybar" -examen te halen, een voorbereidend examen voor dat van het echte bar-examen, slaagde Kim Kardashian officieel voor haar vierde poging. De ster plaatste een foto van zichzelf terwijl ze in een spiegel keek op Instagram en onthulde dat ze eindelijk geslaagd was en nu verder zal gaan om de bar te passeren en een gediplomeerd advocaat in Californië te worden.

11 Twee jaar geleden begon Kim met een vierjarige rechtenopleiding

Reality-televisiester Kim Kardashian stond op de cover van Vogue van mei 2019 en daarin kondigde ze aan dat ze advocaat wil worden. Zoals de fans van Kim zeker weten, was haar overleden vader Robert Kardashian een advocaat die bekendheid verwierf door in O. J. Simpsons verdedigingsteam.

10 En in plaats van naar de rechtenstudie te gaan, is Kim "de wet aan het lezen"

Het is geen geheim dat Kim Kardashian geen bachelordiploma heeft, maar in de staat Californië heeft ze er geen nodig om advocaat te worden. Daar kan Kim zonder officieel diploma het bar-examen afleggen en als ze slaagt, kan ze officieel haar carrière in de rechten lanceren. Naast Californië zijn Vermont, Virginia en Washington andere staten die geen rechtendiploma nodig hebben om te slagen voor het bar-examen.

9 In de première van seizoen 20 van 'KUWTK' doet Kim Kim mee aan het babybar-examen

In de première van seizoen 20 van Op de hoogte blijven van de Kardashians, wordt Kim gezien met het babybar-examen - een verplicht examen dat bekend staat als het First-Year Law Students' Examination. Dit is wat ze zei:

"Omdat ik op een onconventionele manier rechten studeer, moet je na het eerste jaar de babyreep nemen, wat een eendaagse versie van de bar is. De test duurt zeven uur en heeft vier - essays van een uur die je moet schrijven, en dan zijn er 300 meerkeuzevragen."

8 Helaas heeft ze het niet gehaald

Hoewel de ster zeker veel voorbereidde op de babyreep, slaagde ze er niet in. Kim kreeg een 474 voor de test en om te slagen had ze een 560 nodig. In een aflevering van Keeping Up With the Kardashians die dit voorjaar werd uitgezonden, onthulde Kim:

"Dus, jongens, ik ben niet geslaagd voor de babybar. Als jullie rechten studeren zoals ik het doe, is het een vierjarig programma in plaats van jullie typische driejarige programma. En na het eerste jaar moet je de babyreep nemen. Deze is eigenlijk moeilijker, hoor ik, dan de officiële reep."

7 Kim hernam het babybar-examen in november 2020 terwijl ze COVID had

De reality-tv-ster heroverde afgelopen november de babybar en was toen COVID-positief. Dit is wat Kim zei nadat ze het examen voor de tweede keer had afgelegd:

Dat was waarschijnlijk het moeilijkste wat ik ooit heb moeten doen. Ik heb ongeveer twee maanden voordat we de resultaten krijgen, en als ik niet slaag, kan het me niet schelen omdat ik COVID had, en als ik slaag dan is het een verdomd wonder en ik weet niet hoe ik dat deed. Ik heb absoluut het gevoel dat ik deze keer meer wist op de test dan de vorige keer op de test. Ik heb daar echt vertrouwen in, maar je weet dat je erg bewolkt wordt en je krijgt echt zoiets van, dit COVID-brein. Als ik niet geslaagd ben, is het allemaal de schuld van COVID. Dus ik deed mijn best, ik had een moment van bijna een black-out, maar ik zette door. Het is wat het is. En ik ben hoe dan ook trots op mezelf.

6 Maar opnieuw faalde ze

10 Carrièrestappen die Kim Kardashian miljardair maakten

Helaas faalde Kim Kardashian ook bij haar tweede poging tot de babybar - en deze keer was haar resultaat iets slechter dan de eerste keer toen ze een 463 scoorde. Dit is wat Kim zei over niet slagen:

"Het is wat het is, ik weet dat ik me er gewoon niet druk om moet maken, er zijn zoveel andere f ------ dingen, stressvolle dingen, ik moet het gewoon beter doen in de toekomst."

5 De reality-tv-ster zei dat ze het examen in juni 2021 opnieuw zou afleggen

Kim zou in juni 2021 voor de derde keer het babybar-examen afleggen, maar tot nu toe is niet bekend of de reality-tv-ster het ook daadwerkelijk heeft gedaan.

Hoe dan ook, het is veilig om te zeggen dat de ster haar fans op sociale media zal informeren over haar voortgang en als ze slaagt, zal ze dat zeker vieren!

4 Kim is momenteel klaar om het bar-examen af te leggen in 2022

Kim is in 2019 begonnen met het studeren van de wet en ze zal in 2022 het bar-examen afleggen - tenzij er iets verandert. Hoewel Kim een superdrukke zakenvrouw is en een van de beroemdste reality-tv-sterren, v alt niet te ontkennen dat de diva rechten studeren serieus nam. Degenen die haar op sociale media volgen, hebben Kim zeker zien inchecken tijdens het studeren.

3 Hoewel Kim geen diploma heeft, vecht ze al voor hervorming van het strafrecht

Hoewel Kim nog geen advocaat is, lijdt het geen twijfel dat ze vecht om het systeem te verbeteren - in het bijzonder het strafrechtsysteem. Kim hielp Alice Marie Johnson vrij te laten uit de gevangenis en ze werkt nog steeds om anderen te helpen. Dit is wat Kim zei over de hervorming van de gevangenis:

"Ik beschouw gevangenishervorming niet als erg politiek… De sleutel is om deze [mensen] te vermenselijken en deze individuele verhalen aan te nemen, om iedereen te laten weten dat mensen van binnen net als wij zijn."

2 Eindelijk, toen ze haar diploma had, is Kim van plan haar eigen advocatenkantoor te openen

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat zodra Kim het bar-examen heeft gehaald, ze van plan is haar eigen praktijk te openen. Hoewel velen misschien twijfelen of de ster het zo ver zal halen, lijkt het er zeker op dat Kim heel hard werkt om haar droom waar te maken. Gezien het feit dat de reality-tv-ster een lange weg heeft afgelegd sinds haar doorbraak en tegenwoordig miljardair is - misschien is advocaat zijn echt waar de carrière van de ster naartoe zal gaan.

1 Kim Kardashian is geslaagd voor het babybar-examen

Na vier pogingen om het Californische babybar-examen af te leggen, is Kim Kardashian officieel geslaagd! "OMFGGGG IK GESLAAGD VOOR HET BABYBAR-EXAMEN!!!!" Kim schreef tijdens haar meest recente Instagram-post over het succes van het passeren van de babybar. Aangezien het voor Kim een hele reis is geweest, is het duidelijk dat het passeren van de babybar haar een stap dichterbij heeft gebracht om eindelijk voor de volledige bar te gaan en een gediplomeerd advocaat in Californië te worden.

Aanbevolen: