Waarom was Jennifer Aniston in een vroege aflevering van 'South Park'?

Inhoudsopgave:

Waarom was Jennifer Aniston in een vroege aflevering van 'South Park'?
Waarom was Jennifer Aniston in een vroege aflevering van 'South Park'?
Anonim

Jennifer Aniston begon in 1999 net te exploderen in de wereld als de beroemde beroemdheid die ze vandaag de dag bekend staat. Op dat moment was Friends, haar voertuig naar het sterrendom, nog steeds in de lucht en tegen het einde van het jaar had ze al een paar populaire films op haar naam staan. In 1999 begon Jennifer Aniston de grens te overschrijden van een werkende acteur tot een Hollywood-icoon. Het was dit jaar dat Aniston iets deed dat veel van haar fans zijn vergeten: ze verscheen in een vroege aflevering van South Park van Comedy Central.

South Park-makers Matt Stone en Trey Parker zijn lovend over de aflevering van seizoen drie waarin Aniston met hen samenwerkte. Je kunt luisteren hoe ze de aflevering en haar optreden prijzen in het dvd-commentaar van seizoen drie. Aniston verscheen in een aflevering met de titel "Rainforest Shmainforest." Ze speelde Miss Stevens, een koorinstructeur voor een zelfingenomen milieuactivistengroep voor kinderen genaamd "Getting Gay With Kids", wiens doel het is om het regenwoud te redden. Miss Stevens en de kinderen veranderen allemaal hun deuntje (bedoelde woordspeling) nadat ze allemaal verdwaald zijn in het regenwoud en alles erin hen probeert te doden. Hoe kwam het dat iemand die een van de populairste actrices van onze tijd werd, een gastrol werd in een show over vier grofgebekte vierdeklassers uit Colorado?

6 Jennifer Aniston was een vroege fan

South Park, vooral de vroegste seizoenen, was een culturele sensatie en het werd al snel een van Comedy Central's meest populaire en winstgevende shows. In die tijd was Aniston nog steeds aan het daten met acteur Brad Pitt, en naar verluidt was Pitt een fan van South Park en toen hij Aniston aan de show voorstelde, werd ze al snel een fan. Anistons mensen namen contact op met Parker en Stone en zeiden dat ze deel wilde uitmaken van de show.

5 Aniston had nog nooit geacteerd met stemmen

Hoewel Aniston tegen die tijd al een paar films had gemaakt, zoals Leprechaun, Mike Judge's Office Space en RockStar met Mark Walhberg, vermeldde haar acteer-cv alleen live-action-rollen. Aniston had geen ervaring met het doen van voice-overwerk voorafgaand aan deze aflevering, en ze had wat opzettelijke leiding nodig. Gelukkig waren Matt en Trey bereid om te helpen.

4 'Friends' was nog steeds in de lucht

Friends was toen al de hoogst gewaardeerde show op NBC en Aniston had het 'Rachel'-kapsel al tot een zeer populaire stijl van de jaren 90 gemaakt. Bovendien was haar relatie met Brad Pitt destijds een favoriet onderwerp voor de roddelbladen. Het punt is, hoewel ze haar carrière nog aan het opbouwen was, was Aniston al snel een culturele sensatie aan het worden en met haar naam in een aflevering van South Park veranderde de show van de onvolwassen gag-show die het een reputatie had en was veranderd in een legitiem programma dat de aandacht had van Hollywood-bendes als Pitt en Aniston. In zekere zin verstevigde haar verschijning in de show de toekomst van South Park als een Comedy Central-instelling.

3 Jennifer Aniston was een van hun eerste en weinige gaststerren

South Park heeft zelden gaststerren van beroemdheden, op enkele uitzonderingen na. Daar kunnen veel verklaringen voor zijn, een daarvan is dat Parker en Stone werken volgens een zeer intens en strak productieschema en dat de meeste afleveringen binnen een week worden gemaakt, iets dat bijna ongehoord is in animatie. Zo'n strak productieschema maakt het moeilijk om extern talent te boeken. Dit heeft Aniston echter duidelijk niet afgeremd of afgeremd van haar bereidheid om bij te dragen. Enkele andere gaststerren uit vroege afleveringen zijn Elton John, George Clooney en Jay Leno als de kat van Cartman, Mr. Kitty.

2 Trey Parker kreeg echte regietraining met Aniston

Parker had al enige regie-ervaring, aangezien hij al verschillende afleveringen en twee films (Cannibal the Musical en BASEketBall) had geregisseerd toen Aniston naar de show kwam. Maar toen hij met Aniston werkte, moest hij meer dan elke andere aflevering zijn regisseurspet opzetten. Aniston was, zoals eerder vermeld, een beginnende stemactrice en volgens haar eigen woorden was ze ongelooflijk angstig en nerveus toen ze in de productie kwam. Parker begreep echter haar zenuwen en leidde haar geduldig en hielp haar door de voorstelling heen te werken.

1 Hoe het allemaal afliep

We weten allemaal hoe het verhaal afloopt. Aniston ging door met een lucratieve Hollywood-carrière. Vrienden duurden tot 2004 en uiteindelijk verdiende de cast $ 1 miljoen per aflevering. South Park, nu in zijn 23e seizoen, is een van de langstlopende tekenfilms voor volwassenen in de showbusiness, samen met The Simpsons en Family Guy. Aniston, Parker en Stone zijn allemaal multimiljonairs. Details en hot takes over de aflevering zijn overal op internet te vinden, vooral op South Park-fanwiki's. Als je bedenkt hoe lang het geleden is en alle betrokken partijen nu rijk en beroemd zijn, is het misschien tijd voor Aniston om weer met Parker en Stone samen te werken? Dat is puur vermoeden, maar het is zeer waarschijnlijk dat zowel Aniston- als South Park-fans blij zouden zijn om haar opnieuw te zien werken met de ranzige showrunners.

Aanbevolen: