De echte reden dat de World of Warcraft-aflevering van South Park zo revolutionair was

Inhoudsopgave:

De echte reden dat de World of Warcraft-aflevering van South Park zo revolutionair was
De echte reden dat de World of Warcraft-aflevering van South Park zo revolutionair was
Anonim

Als er een geanimeerde show is die bekend staat als behoorlijk hard en brutaal, dan zou het zeker South Park zijn. De show heeft een enorme impact gemaakt in de wereld van de popcultuur dankzij de unieke donkere toon. South Park maakt regelmatig grappen over beroemdheden, iets dat mensen ermee gaan associëren. En de show heeft in veel gevallen nauwkeurig over de toekomst gesproken, wat fans verbaast.

Zoals elke andere show heeft South Park een bepaalde formule, maar er is één aflevering die totaal tegen de stroom in gaat. We hebben het over aflevering 8 van seizoen 10. In "Make Love, Not Warcraft" spelen Kenny, Stan, Kyle en Cartman de super populaire videogame "World of Warcraft" en gaan ze een enorme uitdaging aan. Blijf lezen om erachter te komen wat de echte reden is waarom de aflevering "World of Warcraft" van South Park zo revolutionair was.

De animatiestijl in de World of Warcraft-aflevering van South Park was creatief en briljant

Terwijl fans één aflevering van South Park in het bijzonder prijzen, heeft 'Make Love, Not Warcraft' ook veel positieve aandacht gekregen.

Wat deze aflevering opv alt, is de videogame binnen het showconcept. Geschreven door mede-makers Matt Stone en Trey Parker, ziet de aflevering hoe de hoofdpersonen World of Warcraft spelen en moe worden van één speler die wint door alle andere spelers te vermoorden. De personages willen hem verslaan.

J. J. Franzen werd geïnterviewd over deze South Park-aflevering op Machinima.com en Tristanpope.com deelde een kopie van het interview omdat de website niet meer bestaat.

J. J. Franzen zei dat Trey Parker de persoon is die met dit afleveringsconcept op de proppen kwam en, zoals hij uitlegde, "hij wilde dat de in-game dingen volledig 3D waren, niet de 2.5 D die de normale South Park-look definieert."

Trey wilde de World Of Warcraft-game volgen en J. J. zei: "Ik noemde de mogelijkheid om te proberen de in-game-dingen daadwerkelijk in de game te schieten. Ik volgde machinima al jaren af en toe en wist dat mensen behoorlijke resultaten uit WoW haalden." Het maken van de aflevering leek moeilijk, aangezien Trey een "niveau van detail en expressiviteit" wilde, en J. J. dacht dat de animators "alles zelf zouden moeten ontwikkelen".

Toen iedereen nog echt geïnteresseerd was in het idee, waren Trey en J. J. en het team had een vergadering en J. J. legde uit dat Blizzard Entertainment ook graag aan het concept werkte. Dezelfde animators van de show gingen deze uitdaging aan en fans waren zeker onder de indruk van het uiterlijk van de aflevering.

Matt Stone sprak over seizoen 10 van South Park in een interview met IGN in 2012 voordat seizoen 10 in première ging. Toen hem werd gevraagd of hij verhalen kon delen die in het komende seizoen zouden plaatsvinden, noemde hij deze aflevering en zei: "We gaan een World of Warcraft-show doen. Het kan de eerste zijn - waarschijnlijk zal het de eerste zijn, maar misschien niet."

J. J. legde uit over de animatiestijl: "We eindigden in feite met in-game en Maya-versies van exact dezelfde personages, waardoor we heen en weer konden schakelen tussen in-game-opnames en beelden die we zelf hebben geanimeerd en weergegeven."

De animatiestijl van de aflevering wordt "machinima" genoemd en volgens nvidia.com betekent dit dat je computergraphics gebruikt in je animatie. De publicatie legt het uit als "het hergebruiken van videogame-items om animatiefilms te genereren om te delen op het web."

De aflevering is vooral leuk voor fans van videogames, vooral degenen die heel bekend zijn met World of Warcraft, en het is zo'n creatief idee.

Trey Parker had een interessante reactie op deze 'South Park'-aflevering

Wat betreft de reactie van Trey Parker op deze South Park-aflevering, hij wilde niet dat het op tv zou komen.

Volgens Cheat Sheet geloofde Trey Parker dat mensen deze aflevering niet leuk zouden vinden en dat de populaire mening over de serie zou veranderen. Maar dat gebeurde niet, want mensen waren beslist grote fans.

Cinemablend.com meldde dat Trey Parker zei: "Er is één aflevering die we hebben gedaan, het was de eerste show van het seizoen, en ik heb zoiets van, ik ben het kwijt. Ik weet niet hoe ik het moet doen Ik had zoiets van, alsjeblieft, ik smeekte Anne: 'Laat dit niet in de lucht komen, want ik wil niet dat de erfenis van South Park wordt geruïneerd, en deze show gaat het verpesten, omdat het zo slecht en ik ga me gewoon verschrikkelijk voelen."

Veel South Park-fans vinden het geweldig dat deze aflevering over een geliefd videogame gaat. Een fan deelde op Reddit: "Ik denk dat veel mensen zich er een beetje mee kunnen identificeren, vooral als je een mmo speelt. Toen ik deze aflevering voor het eerst zag, vond ik het best cool dat ze in spelbeelden te zien waren."

Aanbevolen: