Bestaat Macaulay Culkin's Home Alone House nog steeds?

Inhoudsopgave:

Bestaat Macaulay Culkin's Home Alone House nog steeds?
Bestaat Macaulay Culkin's Home Alone House nog steeds?
Anonim

De jaren negentig waren gevuld met vele ongelooflijke films, en sommigen vinden dat het decennium het beste jaar in de filmgeschiedenis heeft. In de loop van de tijd zijn er verschillende films uit de jaren 90 verschenen die legitieme klassiekers zijn geworden, waaronder Home Alone.

Home Alone had een zware strijd te leveren, maar het werd een klassieker van het vakantieseizoen. De film heeft veel iconische elementen, waaronder het McCallister-huis dat er veel in voorkomt. Er is veel veranderd sinds het huis zijn debuut maakte in de film, en fans zijn benieuwd of dit geliefde stukje filmgeschiedenis nog steeds bestaat.

Laten we Home Alone eens nader bekijken en kijken of het iconische McCallister-huis er nog steeds staat.

'Home Alone' blijft trend vandaag

1990's Home Alone was een film die geen iconisch onderdeel van de feestdagen mocht worden. Natuurlijk, het heeft John Hughes als schrijver en Chris Columbus als regisseur, maar het maken van een echte klassieker is een enorme taak. Omdat er nooit een serieuze tegenslag kwam, maakten deze twee mannen van de film een stukje filmgeschiedenis.

De productie van de film vond plaats in Illinois en op een gegeven moment werd het project volledig gesloopt tijdens het filmen. Gelukkig kreeg een andere studio de rechten binnen en ging de productie verder.

Met Macaulay Culkin in de hoofdrol, was Home Alone de juiste film op het juiste moment voor fans. Culkin was uitzonderlijk als Kevin McCallister, en zijn grappen in de film waren hilarisch.

Alles leek goed genoeg te werken voor de film, maar de kers op de taart was om John Williams de filmmuziek te laten maken. Het heeft de film helemaal naar een hoger niveau getild, en voor velen van ons is de muziek van Williams de ultieme vakantie-soundtrack.

Na een wereldwijde opbrengst van ruim $ 400 miljoen, was de film officieel een groot succes. Het maakte plaats voor verschillende opmerkelijke sequels, en zijn plaats in de geschiedenis is er een die waarschijnlijk nooit zal verdwijnen.

De film heeft een aantal iconische elementen, waaronder het huis waarin Kevin woont.

The McCallister Home is een iconisch onderdeel van de film

Het McCallister-huis is net zo herkenbaar als elk huis in de filmgeschiedenis, en het werd gekozen door Chris Columbus en John Hughes.

"We moesten een huis casten dat zou werken voor de stunts en ook een huis dat visueel aantrekkelijk was en, als dit logisch is, tegelijkertijd warm en dreigend. Het is het soort huis, als je een kind, het zou leuk zijn om alleen thuis te zijn, "zei de regisseur.

Nadat ze de kans hadden gekregen om het in de film te zien, waren mensen nieuwsgierig naar waar het huis eigenlijk was, en de locatie werd onthuld.

"Het nu iconische huis ligt ongeveer 26 mijl buiten Chicago, op 671 Lincoln Avenue", schrijft Inquisitr.

Voor de film werden podia gebruikt voor vrijwel elke kamer in het huis, wat betekent dat de eigenlijke kamers zelf privé werden gehouden.

"Van het interieur waren alleen de woonkamer en de grote trap van de foyer in de film te zien. Voor de rest van de binnenscènes bouwde de bemanning een set van twee verdiepingen in de sportschool van een verlaten school in de stad, New Trier Township High School, " gaat de site verder.

Hoewel het decennia geleden is, kunnen de meesten van ons zich dat prachtige huis nog steeds in onze gedachten voorstellen. De grote vraag is nu simpel: staat het huis er nog steeds?

Het McCallister-huis bestaat nog steeds

Dus, bestaat het McCallister-huis na al die jaren nog steeds? Gelukkig wel!

"Het Winnetka-huis wordt nu geschat op maar liefst $ 2 miljoen. En hoewel het er niet naar uitziet dat het zal worden opgenomen in Disney+'s Home Sweet Home Alone-remake -- waarvoor Culkin steun heeft getoond op Twitter -- de originele film heeft het huis zeker op de kaart gezet", meldt Inquisitr.

Het is nog steeds een populaire bestemming voor mensen om te bezoeken, vooral degenen die zijn opgegroeid met de geliefde klassiekers.

De familie die het huis bezat terwijl de opnames aan de gang waren, was meer dan blij dat hun huis in de film werd gebruikt.

"Het was gewoon een van die once-in-a-lifetime dingen waarvan je nooit zou durven dromen dat jou dat zou overkomen. Als ik destijds voor die beslissing zou staan, zou ik, wetende wat ik nu weet, het zeker doen, absoluut, " zeiden ze.

Hoewel het sindsdien is verkocht, staat het nog steeds trots in Illinois en trekt het nog steeds veel bezoekers.

Als je de volledige Home Alone-ervaring wilt ervaren, rijd dan zeker langs, luister naar de briljante score van John Williams en geniet van de golven van nostalgie die over je heen spoelen.

Aanbevolen: