Wie is Britney Spears' assistent Vicky T?

Inhoudsopgave:

Wie is Britney Spears' assistent Vicky T?
Wie is Britney Spears' assistent Vicky T?
Anonim

Als je een Britney Spears fan bent, heb je misschien haar nieuwe assistent Vicky T opgemerkt. Ze zit sinds eind 2021 in het team en was vocaal in de Free Britney beweging op sociale media. Vicky T is ook niet stil geweest over haar worsteling in het omgaan met Britney's fanbase en de publieke aandacht die kwam door zo nauw betrokken te zijn bij Spears' leven.

Fans van de Princess of Pop waren onlangs verrast toen ze ontdekten dat haar nieuwe assistent en vriendin Vicky T een icoon is van de emopopscene uit het MySpace-tijdperk en de wereld rond heeft gereisd met een beroemde band. Vicky T voegde zich rond november 2021 bij het team van Britney Spear en stelde zichzelf naar verluidt voor als assistent op een Van Gogh-evenement dat de zangeres van "Baby One More Time" bijwoonde. Dus, wie is Vicky T, wat deed ze voordat ze bij Britney's team kwam, en waar ken je deze voormalige muzikant van?

6 Vicky T was een lid van Cobra Starship

Vicky T, echte naam Victoria Asher, was de keytarist van Cobra Starship tot hun splitsing in november 2015. In 2006 was Gabe Saporta op zoek naar vrouwelijke toetsenisten in New York City toen hij Victoria's MySpace-account ontdekte. Ze verliet de universiteit om zich op 18-jarige leeftijd bij Cobra Starship aan te sluiten, hoewel ze uiteindelijk toch afstudeerde aan de NYU.

"Het was totaal levensveranderend. Als ik het allemaal opnieuw zou kunnen beleven, zou ik het doen. Ik was altijd erg verlegen toen ik opgroeide en onzeker. Door lid te worden van de band kon ik mijn stem vinden, uit mijn schulp kruipen en uiteindelijk heb vertrouwen', vertelde ze mensen over haar ervaring in de band, die hits had als 'Good Girls Go Bad', met actrice Leighton Meester. "Ik was elke minuut trots op wat we aan het doen waren en ben nog steeds verbaasd over hoe ver we zijn gekomen. Ik mis het om elke dag deel uit te maken van de band. Ik mis de fans, het gevoel op het podium te staan, ik mis de hechte familierelatie die de jongens en ik hadden. Ik ben vastbesloten om ons ooit weer bij elkaar te krijgen."

Cobra Starship had een matig succes in het midden van de jaren 2000, waaronder touren met Fall Out Boy, +44 en The Academy Is… Ze verzorgden ook het hoofdnummer voor de film Snakes On A Plane. Sommige leden van de dance-rock-popgroep hadden een korte reünie in december 2021, toen leadzanger Gabe Saporta het nummer "Party With You" uitbracht, dat oorspronkelijk bedoeld was voor het hitalbum van de groep uit 2009, Hot Mess.

5 Had de assistente van Britney Spears, Vicky T, de controle over Britney's sociale media?

Begin 2022 werd Vicky T door fans ervan beschuldigd de baas te zijn over de socialemedia-accounts van Britney Spears. Het kwam nadat een video van de 'Toxic'-zangeres op haar accounts was gedeeld met Vicky's reflectie in de spiegel. "Ik heb de controle over MIJN sociale media en MIJN sociale media alleen", schreef Vicky T in een Instagram-bericht, schijnbaar ingaand op de geruchten.

"Heb je ooit een telefoon/camera voor een vriend omhooggehouden toen ze je vroegen, en ze poseren en instrueren je om precies te bereiken wat ze willen? Ik weet zeker dat je dat hebt gedaan. DAT is wat er aan de hand is hier. Zovelen van jullie oordelen ZO snel, ZO eigenwijs en ZO controlerend en ik zou willen dat jullie allemaal gewoon genieten van scrollen in plaats van trollen. Het is een veel aangenamere ervaring. Probeer het maar eens!"

Britney Spears moest verdedigen dat ze de controle heeft over haar eigen sociale media, en dat het niet in handen was van iemand anders.

4 Vicky T Vs. Britney Spears' Fans

In een eerdere Instagram-livestream sprak Vicky T ook een subgroep fans van de zangeres aan die nare opmerkingen over haar maakten. "De meerderheid van jullie [fans] zijn cool als de hel," zei ze. "Maar er zijn sommigen van jullie die contact met me opnemen of me taggen in dingen die roddels zijn, waar ik niets om geef." Vicky T voegde eraan toe dat negatieve opmerkingen over haar haar, make-up en persoonlijke sociale media-accounts oneerlijk en onnodig zijn.

3 Vicky T werkt aan solomuziek

Hoewel Victoria Asher beter bekend staat als haar rol in Cobra Starship, hoopt ze een nieuwe solo-EP uit te brengen en heeft ze eerder nummers uitgebracht.

"Ik moet eindelijk meer muziek uitbrengen. Er zijn nog zoveel nummers die nog goed moeten worden gemixt. Ik beslis nu… Ik ga dit jaar een EP uitbrengen", onthulde ze. "Waardeer ieder van jullie die ooit heeft geluisterd, gedanst, meegezongen naar iets dat ik heb gemaakt."

2 Vicky T's werk aan tv-reeksen en geregisseerde video's

Na de splitsing van Cobra Starship gebruikte Victoria Asher haar vrije tijd om voor het bedrijf TCG Studios te werken, waar ze de belangrijkste titelreeksen maakte. Ze filmde en ontwikkelde de openingstitelreeks voor shows als Orange Is the New Black, Bitten, Homeland en Satisfaction, en meer. Ze regisseerde ook de muziekvideo's voor Guilty Pleasure: Home Video en "Kiss My Sass", samen met andere online content voor de band tijdens het touren.

1 Victoria Asher's vader

Vicky T groeide op in een zeer creatieve omgeving, aangezien haar vader de meervoudig Grammy-winnende producer/manager/muzikant Peter Asher is.

Haar moeder is Wendy Worth, een kunstverzamelaar en curator die te zien is in de voor een Oscar genomineerde documentaire Exit Through the Gift Shop. Half Engels en half Amerikaans, Victoria Asher groeide op in een omgeving vol met boeken, films en muziek, dus het is geen verrassing dat ze muzikant werd!

"Mijn vader heeft altijd in de muziek gewerkt, en als gevolg daarvan reisden mijn ouders veel rond en namen me mee. Ik denk dat die levensstijl van rondreizen me voorbereidde op zoveel jaren toeren", onthulde ze in een interview. "Het voelde als een tweede natuur toen ik bij de band kwam. Ik groeide ook op in een huishouden waar constant muziek speelde. Ik maakte kennis met ongelooflijke films, boeken en artiesten en ik denk dat dat zeker mijn werk heeft beïnvloed. Ik raakte gefascineerd door alle kunst vormen en nagestreefd ze met bijzondere nadruk op film en muziek."

Aanbevolen: