The Office': waar is de acteur die vandaag de assistent-jager van Jan speelde?

Inhoudsopgave:

The Office': waar is de acteur die vandaag de assistent-jager van Jan speelde?
The Office': waar is de acteur die vandaag de assistent-jager van Jan speelde?
Anonim

Vandaag de dag is The Office nog steeds een van de meest populaire komedies op de werkplek, dankzij de eerdere beschikbaarheid van de show op Netflix voordat hij naar Peacock van NBCUniversal verhuisde. Het is ook een van de meest succesvolle, met 42 Emmy-knikken en vijf Emmy-awards gedurende de negen seizoenen.

The Office staat ook bekend om zijn ongelooflijke cast-ensemble, waaronder Steve Carell, Rainn Wilson, Jenna Fischer, Angela Kinsey, Leslie David Baker en John Krasinski, die ook enkele afleveringen van de show regisseerde. Tegelijkertijd bevatte de show ook enkele andere interessante personages, waaronder Jan's (Melora Hardin) assistent Hunter. Dat personage werd gespeeld door acteur Nicholas D'Agosto en sinds hij in de show was, heeft hij verschillende film- en televisierollen geboekt.

Hij boekte een rol in deze thrillerfranchise terwijl hij naar een andere rol keek

In Hollywood zijn acteurs zich er meer dan van bewust dat dingen soms niet gaan zoals ze dachten. Dit was het geval voor D'Agosto die hoopte een rol te krijgen in een bepaald project, maar toen kreeg hij uiteindelijk te horen dat het "niet ging". Rond dezelfde tijd besloot hij ook auditie te doen voor Final Destination 5 en zo vorderde de casting snel. "Over deze - ik ging auditie doen, de volgende keer dat ik terugkwam ontmoette ik [regisseur] Steve Quayle en [producenten] Craig Perry en Sheila," onthulde D'Agosto terwijl hij sprak met Collider. "En toen had ik de rol - zoals, dit was allemaal binnen misschien twee weken of zo."

In de film werd D'Agosto gecast om Sam Lawton te spelen, een man die een voorgevoel krijgt dat hij en de mensen om hem heen zouden sterven als gevolg van het instorten van een brug. En terwijl hij erin slaagt om sommigen van hen te redden nadat de brug instort, beseffen de overlevenden met afschuw dat ze nog steeds één voor één sterven.

Hij voegde zich later bij de cast van Masters Of Sex

Na aan andere films te hebben gewerkt, werd D'Agosto gecast in de met een Emmy bekroonde Showtime-serie Masters of Sex. De acteur werd gecast om Dr. Ethan Haas te spelen, een fictief personage dat in de show is geschreven ondanks dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal (Ethan is een vermeende beschermeling van Michael Sheen's Dr. William Masters). Voor de acteur was de rol iets waarvan hij al vroeg wist dat hij het wilde vertolken.

Om de showbazen echter te overtuigen, moest D'Agosto tijdens zijn auditie een seksscène opvoeren. Dit moment werd nog uitdagender door het feit dat hij het met een denkbeeldige partner moest doen. "Het is de eerste keer dat [mijn personage] ooit een meisje heeft belaagd, dus ik moest mijn handen voor mijn gezicht houden, in de veronderstelling dat ik iets anders vasthield…', herinnerde D'Agosto zich terwijl hij met Interview sprak. “Het zorgde elke keer voor een geweldige lach – om deze man te zien nabootsen terwijl hij een vrouw voor zijn gezicht houdt in een kamer met 30 leidinggevenden.”

Hij werd een terugkerende gast in dit medische hitdrama

Na de hoofdrol in Masters of Sex, mocht D'Agosto weer een dokter spelen op ABC's Grey's Anatomy. Deze keer speelde hij terugkerend personage Graham Maddox, een OB / GYN-bewoner bij Gray Sloan Memorial. Tijdens de show werkte Graham onder de voogdij van Nicole Herman (Geena Davis). Later hadden de twee ook een seksuele affaire.

Helaas heeft D'Agosto zijn personage niet meer in de show hernomen sinds de introductie in seizoen 11. Aangezien Graham echter springlevend blijft, is er altijd hoop dat hij in toekomstige afleveringen zal terugkeren.

Hij ging door met het portretteren van deze beroemde schurk met twee gezichten

In de afgelopen jaren heeft D'Agosto voortdurend televisieprojecten op zich genomen, waaronder de DC Comics-serie Gotham. Voor D'Agosto gebeurde zijn casting op de show bij toeval. “Ik was ergens mee bezig en deed auditie voor iets anders. En toen, de mensen die dat ding castten waarvoor ik auditie deed, waren ook Gotham aan het casten.' Ze zeiden: 'We wisten niet dat je beschikbaar was. Kun je vanavond langskomen voor Harvey Dent? We moeten onmiddellijk casten.'”

Wat de acteur het meest aansprak, was de dubbele persoonlijkheid van Harvey. "Het mooie van het spelen van een rol als deze is dat ik een charmante advocaat kan zijn, maar ik kan ook de diepe woede en ambitie van deze jonge Harvey Dent spelen", legt D'Agosto uit. "Dat is echt een droomrol."

Hij speelde weer een advocaat in deze NBC-sitcom

In de mockumentary Trial & Error mocht D'Agosto weer advocaat spelen, maar zijn karakter leek zeker niet op Harvey Dent. Hier speelt hij stadsadvocaat Josh Segal. Voor de acteur was het een rol waar hij zich meteen in kon vinden. "Vanaf het moment dat ik het las, kende ik alle sterke punten van deze man en kende ik al zijn onzekerheden", zei D'Agosto tijdens een gesprek met Entertainment Weekly. “Er is gewoon iets dat ik intern echt over Josh begrijp. Dus ik ben heel dankbaar dat die impuls juist was.”

Trial & Error werd al na twee seizoenen geannuleerd. Sindsdien is D'Agosto niet veel anders meer betrokken geweest, maar verscheen hij slechts kort in een aflevering van The Good Doctor. Dat gezegd hebbende, de acteur is gehecht aan een aankomende komedie Rattled! hoewel verdere details over de film niet beschikbaar zijn. Voorlopig kunnen fans alle hitshows van D'Agosto streamen.

Aanbevolen: