Is Pete Davidson de jongste jongen met wie Kim Kardashian een date heeft gehad?

Inhoudsopgave:

Is Pete Davidson de jongste jongen met wie Kim Kardashian een date heeft gehad?
Is Pete Davidson de jongste jongen met wie Kim Kardashian een date heeft gehad?
Anonim

Reality-televisiester Kim Kardashian's liefdesleven staat in de schijnwerpers sinds ze in 2007 beroemd werd dankzij Keeping Up with the Kardashians. Momenteel is de 41-jarige ster aan het daten met acteur en komiek Pete Davidson, en op het moment van schrijven lijken de twee erg gelukkig te zijn.

Zoals fans weten, is Pete Davidson veel jonger dan Kim Kardashian, maar is hij eigenlijk de jongste beroemdheid met wie de reality-tv-ster is uitgegaan? Blijf scrollen om de 10 jongste celebs te zien waaraan Kim is gekoppeld!

10 John Mayer is 44 jaar oud

De aftrap is muzikant John Mayer. Volgens Who's Dated Who werden de reality-tv-ster en de zanger in oktober 2010 aan elkaar gelinkt. John Mayer werd begin jaren 2000 beroemd en bracht tot nu toe acht succesvolle studioalbums uit. De zanger werd geboren op 16 oktober 1977 in Bridgeport, Connecticut, en hij is momenteel 44 jaar oud (drie jaar ouder dan Kim Kardashian).

9 Benji Madden is 43 jaar oud

De volgende is muzikant Benji Madden die in de vroege jaren 2000 beroemd werd als leadgitarist en achtergrondzanger van de band Good Charlotte. De muzikant werd in juni 2006 gelinkt aan Kim Kardashian, voordat ze een internationaal bekende reality-tv-ster werd. Met Good Charlotte heeft Benji Madden zeven succesvolle studioalbums uitgebracht. De muzikant werd geboren op 11 maart 1979 in Waldorf, Maryland, en is momenteel 43 jaar oud (twee jaar ouder dan Kim Kardashian).

8 Usher is 43 jaar oud

Laten we verder gaan met zanger Usher die in de jaren '90 beroemd werd en acht succesvolle studioalbums heeft uitgebracht. Volgens Who's Dated Who werden Usher en Kim Kardashian in maart 2010 met elkaar in verband gebracht.

De zanger werd geboren op 14 oktober 1978 in Dallas, Texas, en hij is momenteel 43 jaar oud (twee jaar ouder dankzij Kim Kardashian).

7 Ray J is 41 jaar oud

Singer Ray J, die tussen mei 2003 en mei 2006 met Kim Kardashian uitging, is de volgende. In de loop van zijn carrière bracht Ray J vier studioalbums uit - de meest recente in 2008. De zanger werd geboren op 17 januari 1981 in McComb, Mississippi, en hij is momenteel 41 jaar oud (dezelfde leeftijd als Kim Kardashian).).

6 Michael Copon is 39 jaar oud

Volgende op de lijst is acteur Michael Copon, die vooral bekend is vanwege zijn hoofdrol in projecten als One Tree Hill, Beyond the Break en Power Rangers Time Force. Volgens Who's Dated Who, Michael Copon en Kim Kardashian gedateerd tussen september en oktober 2010. De acteur werd geboren op 13 november 1982 in Chesapeake, Virginia, en hij is momenteel 39 jaar oud (twee jaar jonger dan Kim Kardashian).

5 Cristiano Ronaldo is 37 jaar oud

Het openen van de top vijf van de jongste mannen waarmee Kim Kardashian is gelinkt, is de Portugese voetballer Cristiano Ronaldo. Volgens Who's Dated Who werden de atleet en de reality-tv-ster in april 2010 aan elkaar gekoppeld. Cristiano Ronaldo werd geboren op 5 februari 1985 in Madeira, Portugal, en hij is momenteel 37 jaar oud (vier jaar jonger dan Kim Kardashian).

4 Kris Humphries is 37 jaar oud

Laten we verder gaan met voormalig professioneel basketballer Kris Humphries, die in januari 2011 met Kim Kardashian begon te daten. In mei van datzelfde jaar verloofden de twee zich en in augustus stapten de twee in het huwelijksbootje in een televisiespecial.

Na 72 dagen huwelijk heeft Kim Kardashian de echtscheiding aangevraagd, die in april 2013 werd afgerond. Kris Humphries werd geboren op 6 februari 1985 in Minneapolis, Minnesota, en hij is momenteel 37 jaar oud (vier jaar jonger dan Kim Kardashian).

3 Reggie Bush is 37 jaar oud

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door voormalig American football-speler Reggie Bush. Volgens Who's Dated Who dateerden Reggie Bush en Kim Kardashian van juli 2007 tot maart 2010. De atleet werd geboren op 2 maart 1985 in Spring Valley, Californië, en hij is momenteel 37 jaar oud (vier jaar jonger dan Kim Kardashian).

2 Bow Wow is 35 jaar oud

De nummer twee op de lijst van vandaag is rapper Bow Wow, die in de vroege jaren 2000 beroemd werd en sindsdien zes studioalbums heeft uitgebracht. Volgens Who's Dated Who werden Bow Wow en Kim Kardashian in september 2007 aan elkaar gelinkt. De muzikant werd geboren op 9 maart 1987 in Columbus, Ohio, en is momenteel 35 jaar oud (zes jaar jonger dan Kim Kardashian).

1 Pete Davidson is 28 jaar oud

En tot slot, het afronden van de lijst als de jongste man waarmee Kim Kardashian is gelinkt, is haar huidige vriend, komiek Pete Davidson. Davidson werd halverwege de jaren 2010 beroemd als castlid van Saturday Night Live en speelde sindsdien in projecten als Brooklyn Nine-Nine, Guy Code en The King of Staten Island. Volgens Who's Dated Who begonnen de twee sterren te daten in augustus 2021. Pete Davidson werd geboren op 16 november 1993 in New York City, en hij is momenteel 28 jaar oud (13 jaar jonger dan Kim Kardashian).

Aanbevolen: