Pete Davidson is eigenlijk niet de eerste acteur die Kim Kardashian heeft gedateerd - hier is wie het is

Inhoudsopgave:

Pete Davidson is eigenlijk niet de eerste acteur die Kim Kardashian heeft gedateerd - hier is wie het is
Pete Davidson is eigenlijk niet de eerste acteur die Kim Kardashian heeft gedateerd - hier is wie het is
Anonim

Het liefdesleven van reality-tv-ster Kim Kardashian staat in de schijnwerpers sinds ze in 2007 beroemd werd dankzij de reality-tv-hit Keeping Up with the Kardashians. Sindsdien is het liefdesleven van Kim een groot deel van de show en de verhaallijnen. Fans hopen dat Hulu's nieuwe reality-tv-show The Kardashians ook iedereen een kijkje geeft in de huidige relatie van Kim Kardashian met acteur en komiek Pete Davidson - die 13 jaar jonger is dan Kim.

Vandaag bekijken we of de Saturday Night Live-ster de enige acteur is met wie Kim Kardashian door de jaren heen is uitgegaan. Blijf scrollen om erachter te komen aan welke beroemde acteurs de reality-tv-diva ook was gekoppeld!

6 Kim Kardashian is momenteel aan het daten met acteur en komiek Pete Davidson

Laten we beginnen met het feit dat Kim Kardashian officieel aan het daten is met acteur en komiek Pete Davidson en onlangs hebben de twee het zelfs Instagram-officieel gemaakt. De twee werden voor het eerst aan elkaar gelinkt in oktober 2021 nadat Kim Kardashian verscheen in een aflevering van Saturday Night Live (waarin de twee ook een kus deelden). Sindsdien zijn de Kim en Pete een aantal keer samen gespot en Kim onthulde zelfs dat Pete meerdere tatoeages voor haar had, waaronder een met de tekst 'mijn meisje is een advocaat'. Pete Davidson werd halverwege de jaren 2010 beroemd dankzij Saturday Night Live en speelde sindsdien in projecten als Brooklyn Nine-Nine, Guy Code en The King of Staten Island. Naast Kim Kardashian heeft Pete Davison ook gedate met Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kaia Gerber en Phoebe Dynevor.

5 Kim Kardashian dateerde met acteur Michael Copon in 2010

Een andere acteur met wie Kim Kardashian een date had, is Michael Copon. Volgens Who's Dated Who, Kim en Michael dateerden tussen september en oktober 2010, en sommige van hun momenten waren zelfs te zien in de reality-tv-spinoff Kourtney & Kim Take New York.

Michael Copon werd in 2004 beroemd als Felix Taggaro in het tienerdrama One Tree Hill en speelde sindsdien in projecten als Beyond the Break en Power Rangers Time Force.

4 Kim Kardashian datete met acteur Evan Ross in 2007

De volgende op de lijst is acteur en muzikant Evan Ross, de zoon van de Supremes-zangeres Diana Ross. Hoewel Evan Ross een getalenteerde muzikant is, staat hij ook bekend om zijn acteerwerk zoals hij verscheen in projecten als Volgens Greta, 96 Minutes, evenals The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 en Part 2. Volgens Who's Dated Who was Evan Ross tussen mei en juni 2007 gelinkt aan Kim Kardashian. Enkele van de andere beroemde exen van Evan Ross zijn Rita Ora, Lindsay Lohan, Aubrey O'Day en Cora Skinner. Sinds 2014 is Evan Ross getrouwd met muzikant Ashlee Simpson.

3 Kim Kardashian dateerde met acteur Nick Cannon in 2006

Laten we verder gaan met gastheer, komiek en acteur Nick Cannon. Volgens Who's Dated Who had de ster een relatie met Kim Kardashian tussen september 2006 en februari 2007. Nick Canon werd eind jaren 90 beroemd als muzikant en sinds de jaren 2000 staat hij ook bekend als presentator.

In de loop der jaren heeft Nick ook de wereld van acteren verkend en tegenwoordig staat hij bekend om projecten als Drumline, Love Don't Cost a Thing en Roll Bounce. Enkele van Nick Canon's andere beroemde exen zijn Mariah Carey, Heidi Klum, Christina Milian en Nicole Scherzinger. Kim Kardashian had een relatie met zowel Evan Ross als Nick Cannon voordat Keeping Up with the Kardashians in oktober 2007 in première ging.

2 Kim Kardashian is vooral met muzikanten en atleten aan het daten

Degenen die Kim Kardashian en haar liefdesleven hebben bijgehouden, weten waarschijnlijk al dat de reality-tv-ster zich vooral aangetrokken lijkt te voelen tot atleten en muzikanten. Sinds Kim Kardashian beroemd is geworden, is ze in verband gebracht met atleten als Kris Humphries, Cristiano Ronaldo en Reggie Bush, evenals met muzikale artiesten zoals 50 Cent, John Mayer en, natuurlijk, haar ex-man Kanye West. Pete Davison is zeker een van de weinige acteurs met wie Kim Kardashian is gelinkt.

1 Kim Kardashian deed zelf wat acteren

Hoewel Kim Kardashian nog niet met veel Hollywood-acteurs is uitgegaan, probeerde het reality-tv-icoon wel een carrière in de acteerindustrie te maken. Kim Kardashian verscheen in televisieprogramma's als Beyond the Break, Drop Dead Diva, Last Man Standing en 30 Rock, evenals in films als Disaster Movie, Temptation: Confessions of a Marriage Counselor, Zoolander: Super Model en Ocean's 8. Hoewel Kim hier en daar heeft opgetreden, is het veilig om te zeggen dat de ster niet snel de overstap naar Hollywood zal maken. Kim Kardashian concentreert zich eerder op haar juridische carrière, evenals op de meerdere merken die ze bezit.

Aanbevolen: