Conor McGregor heeft miljoenen uitgegeven aan auto's, horloges en andere buitengewoon extravagante items

Inhoudsopgave:

Conor McGregor heeft miljoenen uitgegeven aan auto's, horloges en andere buitengewoon extravagante items
Conor McGregor heeft miljoenen uitgegeven aan auto's, horloges en andere buitengewoon extravagante items
Anonim

In de jaren sinds Conor McGregor voor het eerst beroemd werd, heeft hij één ding keer op keer bewezen: hij is niet bang om te zeggen of te doen wat hij wil. In sommige gevallen kan zijn bereidheid om aan elke impuls toe te geven vermakelijk zijn, zoals wanneer McGregor eindeloos opschept over zijn vechtkunsten. Aan de andere kant heeft McGregor in het verleden vaak bewezen dat hij schetsmatig is vanwege diezelfde persoonlijkheidstrek.

Naast alle keren dat het gedrag van Conor McGregor overdreven was, heeft de beroemde jager een lange geschiedenis van het uitgeven van geld alsof er geen morgen is. Om die reden is het fascinerend om te kijken naar enkele van de vele schokkende manieren waarop McGregor zijn fortuin door de jaren heen heeft besteed.

8 Conor McGregor werd restauranteigenaar

Om ervoor te zorgen dat Conor McGregor een van de beste vechters ter wereld was, heeft hij een groot deel van zijn leven hard getraind. Het is zelfs bekend dat McGregor ongelooflijk veel geld uitgeeft aan zijn trainingskampen, maar aangezien dat voor hem een zakelijke uitgave is, is het verre van schokkend. Wanneer hij zich echter niet voorbereidt op zijn volgende gevecht, is het heel duidelijk dat McGregor bekend staat om zijn feesten. Het blijkt dat McGregor heeft geïnvesteerd in zijn manier van feesten door naar verluidt € 2 miljoen uit te geven om het restaurant en de bar The Black Forge Inn te kopen en nog eens € 1 miljoen om het te renoveren.

7 Conor McGregor draagt dure kleding

Zoals iedereen die het leven en de carrière van Conor McGregor heeft gevolgd, al zou moeten weten, zal hij ongetwijfeld elke keer dat hij in het openbaar verschijnt iets ongelooflijks dragen. Het is bijvoorbeeld bekend dat McGregor een op maat gemaakt Versace-gewaad bezit, een kostuum van $ 6.500 met krachttermen erop en een Alexander McQueen Patch Sweater van $ 487. Het is nog lang niet bekend dat McGregor een bomberjack van $ 3.750, een Gucci-bontjas van $ 30.000 en een hele reeks dure designerpakken heeft gekocht. Verbazingwekkend genoeg is dat slechts een kleine greep uit de wilde kledingstukken die McGregor bezit.

6 Conor McGregor Hs heeft een fortuin uitgegeven aan horloges

Naast zich kleden voor succes, heeft Conor McGregor een goed gedocumenteerde liefde voor ongelooflijk dure horloges. McGregor bezit zelfs zoveel horloges die tienduizenden en zelfs honderdduizenden kosten dat het geen zin heeft om ze hier allemaal op te sommen. Het volstaat te zeggen dat hij veel Rolex-uurwerken bezit en volgens Forbes heeft McGregor $ 1 miljoen uitgegeven aan een Jacob & Co. Astronomia Tourbillon-baguette.

5 Conor McGregor reist per privéjet

Net zoals Conor McGregor graag pronkt wanneer hij in het openbaar verschijnt, plaatst hij routinematig foto's op sociale media die een kijkje geven in zijn geweldige levensstijl. Op basis van de berichten op sociale media van McGregor gaat hij bijvoorbeeld graag regelmatig op vakantie naar prachtige locaties. Het mag natuurlijk niemand verbazen dat McGregor niet commercieel naar die locaties vliegt. In plaats daarvan houdt McGregor van reizen in stijl dankzij zijn privéjet die naar verluidt ongeveer $ 61 miljoen heeft gekost.

4 Conor McGregor's autocollectie loopt uit de hand

Als Conor McGregor zich met de auto wil verplaatsen, neemt hij geen uber of rijdt hij niet in een typische auto zoals iedereen. In plaats daarvan kan McGregor genieten van het besturen van een verscheidenheid aan ongelooflijk dure voertuigen dankzij zijn autocollectie. McGregor bezit bijvoorbeeld een McLaren 650S, een Lamborghini Urus, een Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe en een aangepaste Rolls-Royce Ghost. McGregor kan zich ook amuseren met zijn Cadillac Escalade, zijn Bentley Continental GT, zijn BMW i8 en zijn Land Rover Range Rover.

3 Conor McGregor's $ 100.000 Bar Tab

Tijdens de tijd dat Conor McGregor in de publieke belangstelling stond, zijn er te veel incidenten geweest waarbij hij ervan werd beschuldigd andere mensen ernstig te hebben mishandeld. Hoewel de vermeende wandaden van McGregor zeer serieus moeten worden genomen, heeft hij ook een geschiedenis van erg genereus met mensen. Een perfect voorbeeld van dat soort gedrag stamt uit een tijd dat McGregor aan het feesten was in de Encore Beach Club in Las Vegas. Per slot van rekening besloot hij de rekening te betalen voor de drankjes die iedereen in de club genoot terwijl hij daar was, en de rekening die McGregor betaalde was naar verluidt ongeveer $ 100.000.

2 Crocodile Loafers van Conor McGregor

Net zoals Conor McGregor zijn lichaam in dure kleding wikkelt, siert hij ook zijn voeten in schoenen waarvan de meeste mensen nooit zouden kunnen dromen ze te bezitten. De overgrote meerderheid van de mensen zou immers nooit kunnen overwegen om Gucci-sneakers te kopen, maar voor McGregor is zo'n aankoop niets. Verbazingwekkend genoeg is dat verre van het meest opmerkelijke schoeisel dat McGregor bezit. McGregor bezit tenslotte een paar loafers gemaakt van krokodillenleer die hun eigen paspoort nodig hebben, zodat Conor een vlucht kan nemen zonder bang te hoeven zijn dat ze door de beveiliging van de luchthaven in beslag worden genomen.

1 Conor McGregor bezit te veel huizen

Als Conor McGregor de wereld rondreist, brengt hij vaak tijd door in weelderige hotelkamers. Dat betekent echter niet dat hij geen huiseigenaar is, aangezien McGregor verschillende stukken duur onroerend goed over de hele wereld bezit of huurt. Als McGregor bijvoorbeeld in Las Vegas wil blijven, heeft hij een paar herenhuizen in de stad gehuurd, waaronder een die hij Mac Mansion noemt. McGregor bezit ook een huis van £ 2 miljoen in Ierland met onder andere vijf slaapkamers, zes badkamers en een speelkamer. Nog steeds niet door, McGregor bezit ook een Spaans huis in Marbella.

Aanbevolen: