Hoeveel is Beyonce's moeder Tina Knowles waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is Beyonce's moeder Tina Knowles waard?
Hoeveel is Beyonce's moeder Tina Knowles waard?
Anonim

Misschien weet je zo ongeveer alles wat er te weten v alt over popsensatie en wereldwijde superster Beyoncé Knowles-Carter, maar wat weet je over haar moeder, Tina Knowles-Lawson? Waarschijnlijk niet zo heel veel. De moeder van Beyoncé, die graag 'Miss Tina' wordt genoemd, was niet alleen moeder van twee ongelooflijk succesvolle dochters (Beyoncé en haar zus Solange), maar slaagde er ook in om zelf een succesvolle carrière op te bouwen. Tina is een succesvolle zakenvrouw, ze werkte als kostuumontwerper aan grote films zoals Dreamgirls en richtte haar eigen kledingmerk House of Deréon op. Meer recentelijk is Lawson vertakt naar tv, speelde ze in een paar producties op een klein scherm en begon ze zelfs haar eigen chatshow Talks With Mama Tina.

Al dit harde werk en diversificatie heeft van de 68-jarige een zeer rijke vrouw op zich gemaakt. Dus hoe rijk is ze en hoe vergaarde ze haar enorme vermogen? Lees verder om erachter te komen.

8 Tina Knowles begon haar carrière als modeontwerper

Sinds haar tienerjaren droomde Tina ervan om in de mode te werken. Beyonce's website geeft dit verslag van Tina's introductie in de modewereld;

“Toen ik ongeveer 14 was, kwam de vriendin van mijn broer, die ouder was dan ik, in mijn leven en het veranderde zowat mijn wereld omdat ze me naar plaatsen begon te nemen. Het opende een nieuwe wereld voor mij. Het zorgde ervoor dat ik wilde dat mijn wereld groter was', zegt Lawson.

'Een aspirant-modeontwerper,' beschrijft de blog, 'de culturele blootstelling voedde Miss Tina's droom om te verhuizen naar Los Angeles, New York, of ergens anders dat ze meer glamoureus vond dan haar badplaats.'

Tina's harde werk stelde haar in staat om uiteindelijk deze droom van een succesvolle carrière en een veel glamoureuzere levensstijl te vervullen.

7 Miss Tina richtte haar eigen modemerk op

Na een tijdje in de schoonheidsindustrie te hebben gewerkt, stapte Tina over naar de mode en begon ze outfits te ontwerpen voor de band Destiny's Child van haar dochter. Getalenteerd en vastberaden, ging ze ontwerpen voor een aantal grote modemerken en vond mainstream succes. Tina richtte in 2006 haar eigen modehuis op, House of Deréon. Het merk was een tijdje succesvol, maar stopte uiteindelijk in 2012. Ze had ook haar eigen lijn genaamd 'Miss Tina', die in de jaren 2010 verkrijgbaar was in Walmart. Tina heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor haar werk in de mode en is een gerespecteerde ontwerper in de industrie. Haar inkomen uit haar modelijn was aanzienlijk.

6 Ze heeft haar eigen talkshow

Denk je dat Tina's talenten daar eindigen? Nee, ze heeft onlangs haar eigen talkshow gelanceerd. In december deed Tina de aankondiging aan haar fans:

“Ik ben zo opgewonden om de lancering aan te kondigen van mijn nieuwe @wetheculture @Facebookwatch-show 'Talks With Mama Tina', waar ik een aantal van mijn favoriete mensen bij mij thuis heb uitgenodigd en met mij heb gesproken.”

"Ik vond het geweldig om deze show te filmen en om met zoveel geweldige mensen te zitten, omdat we zulke eerlijke, oprechte gesprekken mochten voeren en ik van hen mijn beroemde GUMBO mocht maken!"

5 De talkshow is opgebouwd rond "Hart-tot-Hart gesprekken"

De show, beschrijft Tina, is opgebouwd rond 'hart-tot-hart gesprekken', die volgens haar soms 'een serieuzere kant van haar gasten kunnen laten zien'.

Ze legt verder uit: "We praten over hun families en hoe ze zijn opgegroeid, en het is een heel mooie manier om het talent van al deze supergetalenteerde mensen te vieren."

4 Tina Knowles is ook een actrice

Mama Tina heeft de afgelopen jaren ook aan een aantal tv-shows gewerkt, waarbij ze haar getalenteerde dochter opvolgde en haar hand probeerde te acteren. Dit jaar speelde ze in Wrath: A Seven Deadly Sins Story, een tv-film, naast Michelle Williams, Tina Knowles-Lawson, Romeo Miller en Antonio Cupo. Ze heeft ook wat stemwerk gedaan in de animatieserie The Proud Family: Louder and Prouder voor kinderen, wat haar acteerdebuut was.

3 en ook een producer

Knowles-Lawson heeft haar carrière verder gediversifieerd met wat productie. Haar documentaire Profiled: The Black Man werd eerder dit jaar uitgezonden op Discovery+. Tina heeft ook aan een aantal andere documentaires en tv-shows gewerkt en wil dit gebied van haar carrière de komende jaren uitbreiden.

2 Dus hoeveel is Tina Knowles waard?

Nou, best veel. Hoewel ze vrij ver verwijderd is van het verbazingwekkende fortuin van 440 miljoen dollar van dochter Beyoncé, heeft mama Tina ook een heel gezond banksaldo. Volgens Celebrity Net Worth heeft Tina Knowles een nettowaarde van ongeveer $ 25 miljoen.

1 Tina Knowles heeft indrukwekkend onroerend goed gehad

Tina heeft in de loop der jaren een aantal dure eigendommen gekocht en verkocht. In 2005 kocht ze een appartement in Manhattan voor ongeveer $ 3 miljoen en verkocht het later voor $ 5.6m. Veel van haar eigendommen zijn echter voor haar gekocht door haar dochter Beyoncé. In 2013 kocht Bey een herenhuis van $ 5,9 miljoen voor haar moeder in hun geboorteplaats Houston, Texas.

Aanbevolen: