Jay-Z keert terug naar Spotify

Inhoudsopgave:

Jay-Z keert terug naar Spotify
Jay-Z keert terug naar Spotify
Anonim

Muziekliefhebbers, verheug je! Net op tijd om samen te vallen met de 50th verjaardag van Jay-Z, komt zijn muziek terug op Spotify. Het bedrijf tweette woensdag: "Gelukkige verjaardag, Hov Welkom terug bij Spotify", en koppelde de post aan zijn muziekcatalogus.

3 Een afwezigheid van twee jaar

Zoals CNN opmerkt, is de muziek van Jay-Z de afgelopen twee jaar niet beschikbaar geweest om te streamen op Spotify. De rapper is mede-eigenaar van Tidal, een concurrent van Spotify, dus het is onduidelijk waarom zijn deuntjes ineens weer op de muziekstreamingdienst staan.

2 Verdwenen, maar niet vergeten

The Verge meldt: "Z's solowerk verdween in april 2017 van zowel Apple als Spotify, maar werd snel hersteld naar Apple Music - niet zo met Spotify. Destijds zei Spotify alleen dat de verwijdering was gedaan 'op verzoek van de artiest'."

1 Hij is terug, schat

Spotify-gebruikers die van Jay-Z's muziek houden, zijn zeker blij hem terug te hebben, maar ze moeten zich afvragen wat de reden achter de verandering zou kunnen zijn. Misschien zal het bedrijf of Jay-Z zelf het verhaal delen, maar 'tot die tijd, stem af en praat met Jay-Z's oeuvre. Misschien is er iets nieuws waar hij aan werkt en staan er nog meer verrassingen in het verschiet.

Happy 50th verjaardag Jay-Z en welkom terug op Spotify! Streamen en vieren gaan hand in hand.

Aanbevolen: