Madonna's liefdesleven: haar 20 relaties met de grootste leeftijdskloven

Inhoudsopgave:

Madonna's liefdesleven: haar 20 relaties met de grootste leeftijdskloven
Madonna's liefdesleven: haar 20 relaties met de grootste leeftijdskloven
Anonim

Madonna staat al jaren bekend om haar sensationele muziek, en haar liefdesleven is ook geen geheim geweest. Om precies te zijn, Madonna staat erom bekend de langste lijst met toyboys te hebben… in vergelijking met andere beroemdheden in Hollywood. Ze heeft waarschijnlijk het record voor belachelijke leeftijdsverschillen tussen haarzelf en haar minnaars… er is er maar één ouder dan zij.

De rest?

Meestal meer dan tien jaar jonger dan zij. Haar laatste (om dit even te benadrukken) is twee jaar ouder dan haar oudste dochter.

In de geest van toyboys, is het tijd om te kijken naar Madonna's relaties waar het leeftijdsverschil belachelijk was - en enkele van haar romances die helemaal perfect waren. Lees verder.

20 Timor Steffens - 30 jaar

Op het moment dat deze twee met elkaar in contact kwamen, was Timor Steffens een jonge 26-jarige die zijn geluk beproefde met Cupido… met een 56-jarige Madonna. Volgens Mail Online maakte de Nederlandse danser en choreograaf in 2014 contact met de ouder wordende diva.

19 Guy Ritchie - 10 jaar

Dit is de man die Madonna een tijdje in bedwang kon houden. Volgens Entity Mag zou dit de reden kunnen zijn waarom Madonna opmerkte dat het huwelijk als een gevangenis voelde voor de zeven en een half jaar dat ze samen waren. In haar eigen woorden was ze niet vrij om zichzelf te zijn.

18 Vanille-ijs - 10 jaar

Deze rapper had in de jaren '90 acht maanden lang zijn kans bij Madonna. Volgens Entity Mag besloot de 24-jarige Vanilla er toen mee te stoppen… nadat Madonna een boek vol pikante foto's had uitgebracht. Hij beweerde dat hij niet geassocieerd wilde worden met dat pakket.

17 Brahim Zaibat - 29 jaar

Dit was weer een van de meer serieuze, maar belachelijk 'leeftijdsgespleten' Madonna-relaties. Volgens Who's Dated Who ging Brahim Zaibat van het dansen op het podium naar het delen van een bed met Madonna gedurende drie jaar, van 2010 tot 2013.

16 Jezus Luz - 29 jaar

Vlak voordat Brahim zich een weg naar Madonna's hart danste, genoot een andere danser, Jesus Luz, van de deuntjes. Volgens Mail Online had Luz, die toen 21 was, een aanzienlijk lange periode bij Madonna, die zich uitstrekte van 2008-2010.

15 Alex Rodriguez - 18 jaar

Volgens Fuse leidde de korte affaire van deze atleet met Madonna in 2008 tot een scheiding van zijn vrouw van zes jaar. De 44-jarige honkbalspeler, die toen 33 was, had van juni tot november een date met Material Girl van 2008.

14 Carlos Leon - 8 jaar

1994-1997 was het tijdsbestek waarin de toen 23-jarige Carlos Leon uitging met een acht jaar oudere Madonna… het was een relatie die hen sierde met hun dochter, Lourdes. Volgens Mail Online ontmoetten de twee elkaar in 1994 in New York, voordat ze zeven maanden na de geboorte van hun dochter in 1997 uit elkaar gingen.

13 Jenny Shimizu - 9 jaar

Jenny Shimizu geeft toe dat ze in 1996 een kort moment met Madonna had, ondanks dat de Material Girl 9 jaar ouder is dan zij. Volgens New Theory gaf Jenny ook toe dat ze tegelijkertijd Angelina Jolie het hof had gemaakt. Jenny en Angie hadden ook een korte periode.

12 Tupac - 13 jaar

Ja. Madonna en Tupac waren een ding. Volgens Mail Online ontmoetten de twee elkaar in 1994, toen Tupac een jonge en levendige 23-jarige was. Tupac knipte echter in 1995 het snoer door, met een brief aan Madonna (verzonden vanuit de gevangenis) waarin stond dat hij vreesde dat het daten van een blanke vrouw zijn carrière in gevaar zou brengen.

11 Jose Canseco - 6 jaar

Voordat Alex Rodriguez Madonna's hart stal, stond een andere honkbalspeler op het punt een homerun te slaan. Jose Canseco had een kort moment met Madonna in 1991 en volgens Fuse was de honkbalspeler toen getrouwd, waarbij Madonna erop stond dat hij in plaats daarvan met haar moest trouwen…en geef haar een kind.

10 Tony Ward - 5 jaar

Voor de Jose-flop was Madonna op jacht naar een andere toyboy… deze keer koos ze een 38-jarig model, Tony Ward. Volgens Who's Dated Who dateerden de twee van 1990 tot 1991, voordat haar hoofd werd omgedraaid door een aantrekkelijke honkbalspeler, Jose Canseco.

9 Lenny Kravitz - 6 jaar

Lenny Kravitz stond in 1990 bovenaan de lijst van Madonna's toyboys, om hele verkeerde redenen. Volgens New Theory was de hit, "Justify My Love", net uitgekomen toen de speculaties over een affaire tussen Madonna en Lenny op gang kwamen. Dat kostte Lenny zijn huwelijk.

8 John F. Kennedy Jr. - 2 jaar

Ja. JFK's zoon kon zijn handen niet van het populaire pop-icoon afhouden. En volgens Mail Online vond zijn moeder het niet leuk.

JFK Jr. en Madonna hadden hun romance in 1988, waarbij Madonna de jager was. Haar vrienden beweren dat ze verwachtte dat een affaire met de man niets minder dan kosmisch zou zijn, en gebruikten hem als een opleving na haar mislukte huwelijk met Sean Penn.

7 Jean-Michel Basquiat - 3 jaar

Volgens Mail Online beschreef Madonna wijlen Jean-Michel Basquiat als een van de weinige mensen op wie ze jaloers was. Ze werkten samen in een tijd dat de industrie overwegend blank was. Jean-Michel leed aan een ernstige drugsverslaving en een overdosis heroïne eiste zijn leven toen hij 27 was.

6 John “Jelly Bean” Benitez - 1 jaar

Interessant genoeg hadden deze twee een periode tussen 1982 en 1985, waarbij de meeste mensen speculeerden dat 1983 het jaar was waarin alles openbaar werd. Volgens Who's Dated Who was deze "IT-man" DE mixmaster in de jaren 80, en produceerde hij voor grote namen als Michael Jackson, Whitney Houston en de lieverd, Madonna, zelf.

Interessanter was dat deze man een jaar ouder was dan Madonna.

5 Sean Penn - 2 jaar

Dit is het meest bescheiden leeftijdsverschil dat je op deze lijst zult zien. Sean Penn, die toen 25 was, was Madonna's eerste echtgenoot. Volgens Mail Online kregen de twee in 1985 een relatie en het huwelijk duurde vier jaar voordat de twee in 1989 scheidden. Sean was twee jaar jonger dan Madonna.

4 Dennis Rodman - 3 jaar

Madonna en Dennis Rodman hebben een van de meest bewogen relaties gehad in kringen van beroemdheden. Volgens Entity Mag maakte deze kerel halverwege de jaren negentig contact met Madonna en liet het meisje, dat drie jaar ouder was dan hij, hem smeken om baby's.

3 Kevin Sampaio - 33 jaar

Dit is misschien wel het grootste leeftijdsverschil dat we ooit hebben gezien in een Madonna-romantiek. Je bent in voor een schok! Volgens Mail Online zijn de twee vanaf 2017 tot voor kort aan elkaar gekoppeld. Interessant genoeg is hij een van de weinige personen die indruk hebben gemaakt op Madonna (en haar vertrouwen hebben verdiend) omdat ze hun relatie niet openbaar maakten.

2 Ahlamalik Williams - 36 jaar

Als je op de bommenwerper hebt gewacht, dan is dit het. Madonna's huidige minnaar is de 25-jarige Ahlamalik Williams. Om het belachelijke leeftijdsverschil in de juiste context te plaatsen: deze gast is slechts twee jaar ouder dan Madonna's oudste dochter, Lourdes. Volgens Mail Online is de man een danser en de zoon van een Amerikaanse militaire veteraan.

1 Dan Gilroy - 1 jaar

Deze zeer kortstondige relatie duurde amper 1980. Dan, een Amerikaanse scenarioschrijver, had in hun jeugd een relatie met Madonna, een paar jaar voordat ze in het huwelijksbootje stapte met Sean Penn. Volgens Who's Dated Who beëindigden de twee de romance in november 1980, amper enkele maanden in de relatie.

Aanbevolen: