Wat fans denken over de relaties van Drew Barrymore met haar ex-echtgenoten

Inhoudsopgave:

Wat fans denken over de relaties van Drew Barrymore met haar ex-echtgenoten
Wat fans denken over de relaties van Drew Barrymore met haar ex-echtgenoten
Anonim

Drew Barrymore heeft tot nu toe een behoorlijk interessant leven gehad. Ze begon haar acteercarrière als een jong meisje en speelde in films als E. T. en werken met Steven Spielberg. Ze had wat problemen als tiener en trouwde later op 19-jarige leeftijd met haar eerste echtgenoot, Jeremy Thomas. In haar volwassen jaren begon haar carrière beter te worden. Ze speelde in veel Adam Sandler-films en Charlie's Angels en vestigde vrienden voor het leven in Sandler en Cameron Diaz. Al snel kon Barrymore haar leven volledig omgooien en werd ze een van Hollywood's leading ladies. Onderweg trouwde ze nog twee keer en sinds haar laatste scheiding in 2016 is ze helemaal weggehouden van mannen. Hier is het verhaal over Barrymore's relaties met haar ex-echtgenoten.

Drew Barrymore is drie keer getrouwd

Toen Barrymore nog maar 19 jaar oud was, trouwde ze in 1994 met de 31-jarige Britse bareigenaar Jeremy Thomas. Hun huwelijk duurde slechts 19 dagen. Ze ontmoetten elkaar in de bar van Thomas in Los Angeles, The Room, waar Barrymore een vaste klant was. Na zes weken daten, besloten ze om ongeveer vier uur 's nachts te trouwen tijdens een feestje van een vriend. Het begon allemaal als een grap dat Barrymore en Thomas eruitzagen als een getrouwd stel, dus kozen ze ervoor om het echt te maken.

Op de een of andere manier slaagde Thomas erin een minister te krijgen (hij betaalde blijkbaar $ 20 extra voor de korte termijn), en plotseling trouwden ze anderhalf uur later, met een pitbull als bruidsmeisje, op het dak van de Kamer. Thomas vertelde Radar Online dat hij met Barrymore trouwde "omdat ze schattig was". Maar Barrymore herkende haar fout vrij snel. "Ik realiseerde me mijn fout op de dag dat ik met hem trouwde", zei ze.

Barrymore ging later weg om een film op te nemen en belde Thomas vanuit haar hotelkamer om hem te laten weten dat het uit was tussen hen. Ze vroeg een echtscheiding aan en beweerde dat Thomas alleen haar geld en een groene kaart wilde.

In 1999 begon Barrymore te daten met MTV-presentator en komiek Tom Green. Het stel verloofde zich in 2000 en trouwde het jaar daarop. Barrymore en Green speelden een paar keer mee in Charlie's Angels en Green's regiedebuut, Freddy Got Fingered. Dat huwelijk hield ook geen jaar stand, omdat Green in december 2001 de echtscheiding aanvroeg en in 2002 werd bekrachtigd.

Begin 2011 begon Barrymore te daten met Will Kopelman, de zoon van voormalig Chanel-CEO Arie Kopelman. Het stel verloofde zich in januari 2012 en trouwde vijf maanden later in Californië. Tijdens hun huwelijk hadden Barrymore en Kopelman twee dochters, Olive en Frankie. Echter, na vier jaar huwelijk besloten ook zij in 2016 te scheiden. Hun scheiding werd in augustus 2016 afgerond.

Barrymore heeft een interessante relatie met Green en Kopelman

Na ongeveer 15 jaar niet met Green gepraat te hebben, na hun scheiding, had Barrymore vorig jaar haar tweede ex-man in haar talkshow, The Drew Barrymore Show. Iedereen was stomverbaasd. Het ex-paar haalde herinneringen op aan hun huwelijk en praatte met elkaar.

"Ik hou van je ouders en ik hou echt van je en ik vier je", vertelde Barrymore aan Green. "Weet je, als je zegt twintig jaar, soms is het een oogwenk en soms ben je als 'oh mijn god' we hebben zoveel geleefd in de afgelopen twintig jaar. Je hebt een heel leven gehad en ik Ik heb een heel leven gehad en het is gewoon heel leuk om samen te komen en in te checken en erover te praten. Het gewoon… het maakt me eindeloos opgewonden, en ik denk dat de wereld van jou en ik je vieren en dat heb ik altijd gedaan en ik altijd zal."

Hoewel het leuk was om te zien dat de exen weer samen konden komen, is het vaak ongehoord in Hollywood. Wat nog ongehoord is in de showbizz, zijn Barrymore's recentelijk opgegraven gevoelens over Kopleman's nieuwe vrouw, Vogue's directeur van modeontwikkeling Alexandra Michler.

Het is geweldig dat Barrymore en Kopelman succesvol co-ouderschap hebben gehad over hun dochters, maar het is een beetje raar dat Barrymore Michler "aanbidt". In een recente verschijning op Dax Shepard's podcast "Armchair Expert", sprak Barrymore lovend over Michler, die ze geen slechte stiefmoeder noemt voor haar dochters. "Hij is net vorige week hertrouwd met deze meest geweldige vrouw", zei ze. "Deze ongelooflijke vrouw Allie, en ik heb gewoon het gevoel dat ik de loterij met haar heb gewonnen, echt waar. Ik heb het gevoel dat ik geluk heb dat er een nieuwe, mooie ziel in ons leven is gekomen." Het klinkt alsof Barrymore met haar is getrouwd, niet met Kopelman.

"Ik geef ze de ruimte", ging Barrymore verder. We gaan uit eten met alle kinderen, verjaardagen. We gaan misschien samen op reis, we vinden onze weg op een mooie, langzame, respectvolle manier. Ik heb zoveel geluk omdat ze in Wills leven kwam en heb mijn dochters heel goed en heel echt leren kennen, zag alle wratten en alle harten, alles daartussenin."

Het lijkt er dus op dat Barrymores leven met haar exen goed gaat, hoewel we betwijfelen of ze contact heeft met Thomas. Hoe dan ook, Barrymore ziet er gelukkig uit en hopelijk is ze klaar om weer naar buiten te gaan en weer te daten. Zo niet, dan zal ze altijd onze liefde hebben.

Aanbevolen: