Alles wat we weten over de vriendschapstijdlijn van Jennifer Aniston en Ellen DeGeneres

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de vriendschapstijdlijn van Jennifer Aniston en Ellen DeGeneres
Alles wat we weten over de vriendschapstijdlijn van Jennifer Aniston en Ellen DeGeneres
Anonim

Ellen DeGeneres en Jennifer Aniston zijn sinds de jaren tachtig allebei belangrijke figuren in Hollywood. De twee hebben hun succes gehad in een aantal projecten, waaronder Aniston's succesvolle sitcom 'Friends' en Ellen's langdurige talkshow 'The Ellen DeGeneres Show'. Hoewel Hollywood een enorme entiteit kan lijken, is het een vrij kleine wereld, aangezien zowel Ellen als Jen de beste vrienden zijn geworden.

Hun vriendschap begon halverwege de jaren 90 en is tot nu toe uitgegroeid tot een van onze favoriete vriendschappen met beroemdheden. Niet alleen is Aniston vaker in 'The Ellen Show' verschenen dan we kunnen tellen, maar zij en Ellen hebben een band gevormd die we nog nooit hebben gezien.

De twee hebben samengewerkt, door elkaar geleefd en elkaar gesteund door de ups en downs van zowel hun leven als hun carrière. Als er één vriendschap is waar we achter kunnen staan, dan is het zeker die van Ellen en Jennifer. Als je niet zeker weet hoe hecht deze twee zijn, is hier een tijdlijn van 15 foto's die de hechte vriendschap van Ellen en Aniston laten zien.

15 Filmpremière - 1998

Jennifer Aniston en Ellen DeGeneres zijn beslist al veel langer vrienden dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. De twee zijn sinds de late jaren '90 aan het schoppen en werden zelfs samen gefotografeerd tijdens de filmpremière van Jennifer Aniston in 1998 voor 'The Object Of My Affection'.

14 Ellen's allereerste gast - 2003

Hoewel we weten dat de twee een behoorlijk liefdevolle band hebben opgebouwd, weten veel fans van zowel Jennifer Aniston als Ellen DeGeneres misschien niet dat Jennifer eigenlijk de allereerste gast van Ellen was in haar talkshow! De 'Ellen Show' ging in 2003 in première en Aniston schreef geschiedenis als de allereerste gast die in de show verscheen.

13 Make-up Meltdown - 2012

In de loop van het volgende decennium zouden Ellen en Jennifer heel close worden! De twee hebben openlijk gesproken over het leven heel dicht bij elkaar en hebben elkaar door dit alles gesteund. Flashforward naar 2012, en het lijkt erop dat ze zo dichtbij zijn gekomen dat Jennifer Aniston zich comfortabel genoeg voelde om haar vriendin Ellen te laten spelen met wat make-up tijdens een schets voor 'The Ellen Show'.

12 People's Choice Awards - 2013

Het viel niet te ontkennen dat deze twee de beste vrienden waren! Jennifer Aniston heeft niet alleen een hechte band met Ellen, maar op haar beurt heeft ze ook een zeer hechte relatie ontwikkeld met Ellen's vrouw en collega-actrice, Portia De Rossi. De drie werden backstage gespot tijdens de People's Choice Awards 2013, waarin ze allemaal met succes talloze prijzen hebben gewonnen!

11 'VRIENDEN' Reünie - 2013

Terwijl de twee steeds dichterbij kwamen, was het echt aan Ellen om te krijgen waar iedereen op had gewacht, een 'Friends'-reünie. In 2013 was Ellen een van de eerste mensen die tot drie castleden uit de iconische show wist te acteren in een hilarische sketch! Jennifer speelde samen met voormalige castmates Courtney Cox en Matthew Perry in wat waarschijnlijk het dichtst in de buurt komt van een 'Friends'-reünie ooit.

10 Plezier voor het hele gezin - 2014

Jennifer Aniston is vaker in 'The Ellen Show' verschenen dan we ons kunnen herinneren, zo vaak dat ze zelfs twee keer een gastgezin was! Dat gezegd hebbende, Ellen's show is een plek voor het hele gezin, en fans waren opgetogen in 2014 toen Jennifer Aniston samen met haar beroemde vader, John Aniston, in de talkshow verscheen.

9 Trouwklokken - 2014

In 2014 werd onthuld dat Jennifer Aniston en Justin Theroux verloofd waren! Dit was destijds belangrijk nieuws en een persoon die genoot van opwinding was niemand minder dan Ellen. Jennifer bracht Ellen een bezoek aan haar show, waar de twee kletsten over huwelijksplanning en details over de magische dag.

8 Sumo-ing It Up - 2016

Jennifer en Ellen delen een heel speciale band, zozeer zelfs dat de twee extreem dom met elkaar kunnen zijn, zo erg dat ze zelfs zo ver gingen dat ze zich verkleedden in opblaasbare sumoworstelaarskostuums voor een segment over 'The Ellen Show' in 2016. Het was op dit moment dat het heel duidelijk was dat Aniston een soort van vriend was.

7 Eindeloos ondersteuningssysteem - 2017

Fans en kijkers over de hele wereld konden zien hoe bijzonder een vriendschap deze twee deelden. Er werd onthuld dat toen het privévliegtuig van Jennifer Aniston een noodlanding moest maken, Ellen de eerste was die haar een sms stuurde om te controleren of alles in orde was. Het moment was best eng, herinnert Aniston zich, en ze was opgetogen toen ze zag dat haar goede vriendin Ellen de eerste was die contact met haar opnam.

6 The Tres Amigas - 2018

Hoewel we zeker jaloers zijn op de vriendschap van Ellen en Jennifer, zijn we nog jaloerser geworden in de wetenschap dat de twee ook erg close zijn met de voormalige first lady, Michelle Obama! Over een Tres Amigas-situatie gesproken. Als we vrienden zouden kunnen zijn met welke groep dan ook, zou het zonder twijfel deze zijn.

5 Power Duo - 2018

Ellen DeGeneres en Jennifer Aniston stonden niet alleen aan elkaars zijde door de hoogte- en dieptepunten, maar ze zijn allebei zulke lichtstralen die zoveel positiviteit en goeds in de wereld hebben gebracht. Ze zeggen dat tegenpolen elkaar aantrekken, maar het is heel duidelijk dat Ellen en Jennifer erg gelijkgestemde mensen zijn die geweldige dingen hebben gedaan met hun platforms.

4 Een storm koken - 2018

Een van onze favoriete herinneringen aan Ellen en Jennifer was in 2018 toen de twee besloten om samen met Ayesha Curry de boel op te fleuren op het 'Ellen Show'-podium. Nu Curry's kookboek net is uitgebracht, was het alleen maar passend om Ellen en Jennifer met haar te laten koken en te oordelen naar de aflevering, lijkt het alsof ze de beste tijd hebben gehad.

3 The Bestfriend Brawl - 2019

Ellen kan erg territoriaal zijn, en terecht, maar toen Jennifer Aniston en Reese Witherspoon samen aan hun 'Morning Show'-project begonnen te werken, werd Ellen een beetje jaloers. Tijdens Reese's bezoek aan de 'Ellen Show' vorig jaar, hadden zij en Ellen een heen en weer over wie beter bevriend was met Aniston. Nadat Witherspoon het podium had verlaten, belde Ellen Jennifer om er zeker van te zijn dat ze haar beste vriendin was, wat Aniston met maar liefst ja bevestigde. Sorry, Reese!

2 Golden Globes - 2020

We zagen Ellen en Jennifer voor het eerst in 1998 bij de filmpremière van Aniston, en nu zijn we 22 jaar later, en de twee zijn hechter dan ooit. Ze werden samen gespot tijdens de Golden Globes 2020 naast Charlize Theron, en het is absoluut hartverwarmend om te zien dat hun vriendschap zo ver is gekomen.

1 Altijd klaar om te helpen - 2020

Om de zaken af te ronden, wilden we laten zien hoe ondersteunend deze twee elkaar zijn. De Golden Globes van 2020 zagen veel memorabele momenten, maar onze favoriet is niemand minder dan Ellen, de goede vriendin die ze is! Als foto houdt Ellen de jurk van Aniston voor haar omhoog zodat ze gemakkelijk naar hun tafel kan lopen. Praten over FriendshipGoals.

Aanbevolen: