Een lijst met de beroemde vrienden van Kylie Jenner

Inhoudsopgave:

Een lijst met de beroemde vrienden van Kylie Jenner
Een lijst met de beroemde vrienden van Kylie Jenner
Anonim

Kylie Jenner heeft een miljardenbedrijf opgebouwd met haar merk Kylie Cosmetics en Forbes heeft haar onlangs voor het TWEEDE jaar op rij uitgeroepen tot de jongste zelfgemaakte miljardair. Ondanks alle roem en het geld dat ze in de loop der jaren heeft vergaard, is de vriendenkring van de realityster grotendeels hetzelfde gebleven.

Hoewel ze vaak omgaat met beroemdheden, hebben fans gemerkt hoe de 22-jarige het liefst vasthoudt aan haar oude vrienden, zoals Bella Hadid en Jaden Smith, die ze al sinds haar vroege tienerjaren kent.

Hoewel Kylie een druk schema heeft om bij te houden, vindt ze altijd tijd voor haar vrienden. Afgelopen zomer vloog ze haar beste vriendinnetjes naar Turks- en Caicoseilanden om de lancering van Kylie Skin te helpen vieren - zelfs Sofia Richie was op reis. Dus, wie beschouwt Kylie precies als een vriend? Sommige van deze namen zullen je misschien verbazen. Hier is het dieptepunt.

13 Jaden Smith

Jaden Smith en Kylie zijn al vrienden zolang fans zich kunnen herinneren. Ze groeiden op in dezelfde buurt in Calabasas, met Will Smith en Jada Pinkett-Smith die op slechts enkele minuten van de Kardashian-compound woonden. Het was Jaden die de realityster zou voorstellen aan haar voormalige beste vriend, Jordyn Woods.

12 Bella Hadid

Dankzij haar zus, Kendall Jenner, heeft Kylie ook een hechte relatie opgebouwd met Bella Hadid, die vaak te zien is op de social-mediapagina van de socialite. Hoewel het model vaak in het buitenland is om modellenwerk te doen, is Kylie, als ze de tijd vindt om te ontspannen en te chillen met vrienden, zeker een van de vrienden die ze belt en waarmee ze wil omgaan.

11 Sofia Richie

Sofia is een andere oude vriend van Kylie Jenner. Zoals eerder vermeld, nodigde Kylie haar vriend uit voor een reis naar Turks- en Caicoseilanden terwijl ze vorig jaar Kylie Skin lanceerde. Lang voordat aspirant-model Sofia begon te daten met Kourtney Kardashian's ex-vriend Scott Disick, was Sofia gewoon een andere rijke tiener die toevallig vriendschap sloot met Jenner.

Kylie's oudere broers en zussen, Kim, Kourtney en Khloe, hebben allemaal een hechte band met Sofia's oudere zus, Nicole Richie. Met andere woorden, iedereen kent vrijwel iedereen in Hollywood.

10 Anastasia Karanikolaou

Met maar liefst 7,8 miljoen volgers op Instagram, is het eerlijk om te zeggen dat Kylie's beste vriendin, Anastasia Karanikolaou, een beroemdheid op zich is. Behalve dat ze haar kledingcollectie met PrettyLittleThing heeft uitgebracht, heeft ze ook campagnes gevoerd voor de bedrijven van Khloe, Good American en Misguided.

Ze is al sinds hun tienerjaren bevriend met Kylie, en sinds de vriendschap van Jenner's 22-jarige met Jordyn eindigde, hebben fans zeker meer van Anastasia gezien op Kylie's sociale-mediaplatforms.

9 Drake

Drake is al jaren een familievriend van de Kar-Jenners. Hij is zo close met het beroemde stel dat hij in het verleden zelfs hun jaarlijkse kerstfeest bijwoonde. De Canadese superster woont in dezelfde buurt als Kylie en deelt gemeenschappelijke vrienden met de cosmetica-ondernemer, dus hun vriendschap is volkomen logisch.

8 Justine Skye

Justine Skye is de R&B-zangeres met wie Kylie ooit ruzie had, omdat ze beweerde dat de 'Keeping Up with the Kardashians'-ster haar ex-vriendje, Travis Scott, had gestolen. Kylie zou later een baby verwelkomen met Travis, nadat ze hem in 2017 op Coachella had ontmoet. Justine was zeker van streek en ze sprak de zaak aan in een radio-interview op 'The Breakfast Club', maar de 24-jarige zou nog steeds vrienden zijn met Kylie.

7 Pia Mia

Fans hebben Kylie en Pia Mia de laatste tijd niet veel gezien, maar ze zijn nog steeds goede vrienden - ze brengen gewoon niet zoveel tijd met elkaar door als vroeger. Pia is een singer-songwriter uit Guam die opblies in de hitlijsten toen ze haar zomerlied, 'Do It Again', uitbracht, met Kylie's toenmalige vriend, Tyga, naast Chris Brown. De single viel in 2015.

6 Draya Michele

Hoewel dit misschien als een verrassing komt, is Kylie al geruime tijd bevriend met Draya Michele. Draya is vooral bekend vanwege haar hoofdrol in 'Basketball Wives LA', en als fans de show hebben gezien, weten ze al dat deze moeder van twee een knaller is.

In de zomer van 2019 nodigde Jenner Draya uit voor een meidenreis waar ze de lancering van Kylie Skin vierden - en aangezien ze alleen haar beste vrienden had uitgenodigd, zou dit betekenen dat ze behoorlijk hecht is met de reality-tv-persoonlijkheid.

5 Hailey Baldwin

Kylie sloot vriendschap met Hailey via Kendall, net zoals ze deed met Kendalls vriendin, Bella Hadid. Hailey staat nu dicht bij de oprichter van Kylie Cosmetics. In het verleden zagen fotografen het paar samen brunchen in L. A. - ze wonen ook dezelfde branche-evenementen bij, dus Hailey en Kylie komen elkaar constant tegen.

4 Justin Bieber

De Kardashians hebben de carrière van Justin vanaf het begin gesteund en hem shoutouts gegeven tijdens zijn eerdere jaren in de muziekindustrie. Om uit te leggen hoe lang ze al vrienden zijn, toonde Kylie, naast Kendall, in 2011 hun steun aan Bieber's film 'Never Say Never'. Ze waren ook te gast op zijn bruiloft.

3 Harry Hudson

Harry Hudson was al goede vrienden met Justin Bieber en Jaden Smith, lang voordat hij bevriend raakte met Kylie Jenner, dus we kunnen aannemen dat hij en Kylie een hechte band kregen dankzij hun gemeenschappelijke vriendengroep. Hun vriendschap werd op de proef gesteld toen Harry ontdekte dat hij tegen kanker vocht. Kendall en Kylie stonden aan de zijde van Hudson tijdens de beproeving en het herstel - en ze zijn nog steeds dichtbij deze dag.

2 The Weeknd

Dankzij zijn knipperlichtrelatie met Bella Hadid is The Weeknd ook een van Kylie's goede vrienden. Hij woonde het 21e verjaardagsfeestje van de socialite bij in 2018. Het gerucht gaat dat de twee in het verleden ook samen met hun vrienden hebben gefeest. Hun vriendschap kwam echter vooral tot stand dankzij Bella.

1 Karrueche Tran

Dit kan sommige fans schokken, vooral omdat ze niet vaak samen worden gezien, maar de ex-vriendin van Kylie en Chris Brown, Karrueche Tran, kennen elkaar al jaren. In 2016 werkten de twee samen aan een kookvideo voor Karrueche's YouTube-kanaal, en ze geven elkaar shootouts op hun respectieve sociale-mediaplatforms.

Aanbevolen: