Kim Kardashian is $ 350 miljoen waard: hoeveel gaat naar haar kinderen?

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian is $ 350 miljoen waard: hoeveel gaat naar haar kinderen?
Kim Kardashian is $ 350 miljoen waard: hoeveel gaat naar haar kinderen?
Anonim

Wanneer we succesvol worden in het leven, streven de meesten van ons ernaar om het best mogelijke leven voor onze gezinnen te bieden. Dit is vooral het geval voor degenen die kinderen hebben, die hun rijkdom vaak gebruiken om hun kinderen te voorzien van alles wat ze zelf niet hadden toen ze kinderen waren. Ze zouden mogelijk hetzelfde geval kunnen zijn voor Kim Kardashian.

Als dochter van Robert Kardashian van The Dream Team groeide ze op met een weelderige levensstijl, maar aangezien ze nu een nettowaarde van $ 350 miljoen heeft, heeft ze nu meer geld dan haar vader ooit had.

Dat klopt, mensen. Volgens Forbes is Kim naar verluidt $ 350 miljoen waard. Al die rijkdom van een decennium aan schoonheidssponsoring, reality-tv-shows, werk op sociale media en een hele reeks andere zakelijke inspanningen waarin ze wijselijk heeft geïnvesteerd. Door haar vermogen te combineren met haar man, Kanye West, moet het West-Kardashiaanse huishouden minstens een miljard dollar waard zijn. Dat is geweldig nieuws voor de kinderen: Psalm, Chicago, Saint en North West.

Waar mogelijk doet Kim haar uiterste best om haar kinderen te overladen met cadeaus. Hier zijn enkele van Kim's duurste, uitbundige aankopen die ze voor haar kinderen heeft gedaan.

13 Michael Jackson's jas

Eind 2019 was een heel goed kerstfeest in het huishouden van Kardashian-West, vooral voor het zesjarige Noorden, die een speciaal cadeau van haar moeder ontving: het fluwelen jasje van Michael Jackson. North is niet alleen een grote MJ-fan, maar haar moeder ging zelfs uit met Michaels neef toen ze een tiener was.

12 Joint Unicorn-verjaardagsfeestje, met Penelope Disick

North West deelde een eenhoornverjaardagsfeestje met haar neef Penelope Disick, de dochter van Scott Disick en Kourtney Kardashian. Naast de vele kleurrijke decoraties en kostuums, werd het feest gekenmerkt door een gigantische regenboogverjaardagstaart met meerdere smaken in de gelaagdheid, en aan de binnenkant bedekt met kleurrijk snoep.

11 Disneyland voor de dag afsluiten voor de verjaardag van het noorden

Disneyland wordt aangeprezen als de meest magische plek op aarde die elk kind minstens één keer zou moeten hebben meegemaakt. Voor North West kreeg ze de magie een beetje meer en iets langer dan de meeste kinderen, want voor haar tweede verjaardag sloot Kim de hele Disneyland-set voor zes uur af - $ 4.000 uitgeven om dit te doen - alleen voor zichzelf, vrienden en familie.

10 Mini Mercedes G-Wagon

Kim en Kanye zijn niet de enigen die in luxe auto's door de stad mogen rijden. Dat kunnen hun kinderen ook. Ook al zijn ze nog niet oud genoeg om in echte auto's te rijden, ze kunnen wel in deze mini Mercedes G-Wagon rijden die voor Chicago's verjaardag is gekocht. Het is een mini-replica van een auto die Kanye enkele jaren geleden voor Kim kocht. De levensgrote die Kanye voor Kim kocht, kostte $ 187.000.

9 Kwekerij voor Psalm

Het is goed gedocumenteerd dat Kim Kardashian haar kinderen belachelijk dure kinderdagverblijven schenkt op babyleeftijd en Psalm West is daarop geen uitzondering. De kinderkamer die ze voor haar laatste kind had gekocht, had haar $5.000 gekost. De prijs op het prijskaartje laat echt zien hoeveel de moeder om haar kinderen geeft.

8 Bontjas

Het komt niet vaak voor dat je een kind een gloednieuwe bontjas ziet wiegen, maar nogmaals, niet elk kind ter wereld wordt geboren door Kim Kardashian. Voor Kim heeft ze geen probleem om $ 3.500 uit te geven voor een bontjas voor haar dochter, North West. Zoals de rest van deze lijst laat zien, vergeleken met al het andere dat ze voor haar dochter heeft gekocht, is $ 3.500 licht werk voor Kim.

7 Discobaljurk

Zo moeder, zo dochter, zoals het gezegde luidt. Net zoals ze een G-Wagon-speelgoedauto kocht die er precies zo uitziet als die van haar, probeert Kim North West naar haar eigen imago te vormen door $ 11 000 extra uit te geven aan een discobaljurk die er precies zo uitziet als die van haar.

6 North's geheel roze slaapkamer

Kim Kardashian deed haar uiterste best om de kamer van haar dochter North West te versieren. Zoals de meeste ouders die besluiten hun kinderkamer in te richten, maar gezien de roze kamer van North met een hele reeks andere rekwisieten en een gigantisch bed met een nog grotere vlinder, had niets in deze kamer een goedkope koop kunnen zijn.

5 Custom Yeezy Jackets

Hoewel Kim Kardashian getrouwd is met de oprichter van Yeezy zelf, moet ze nog steeds geld uit de kast halen om Yeezy-jassen op maat te laten maken voor hun dochter. Dus toen het tijd was om geld uit te geven voor Yeezy-jassen die North West droeg op de modeshow van haar vader, gaf Kim $ 500 uit aan elke jas.

4 Balmain Blazers

Balmain-jassen zijn duur en kosten duizenden dollars om er een te kopen in een volwassen maat, dus we kunnen ons alleen maar voorstellen hoeveel Kim Kardashian heeft uitgegeven om er een in kindermaat te kopen voor haar dochter. In feite hoeven we ons niets voor te stellen, want meestal kosten Balmain-jassen voor kinderen rond de $ 600 of meer.

3 North's diamanten oorbellen

Het idee om het oor van een kind te doorboren terwijl het nog jong is, is een controversieel onderwerp onder ouders, omdat sommigen misschien denken dat hun kinderen moeten wachten tot ze in hun tienerjaren of jongvolwassen leeftijd zijn, en anderen geloven dat een kind is nooit te jong om gaatjes in zijn oren te krijgen. Kim past in de laatste categorie van ouders, aangezien ze de oren van North West heeft laten piercen toen ze nog een baby was.

2 Dior-tas

Iedereen die zichzelf beschouwt als verankerd in de modewereld, wil een Dior-tas voor zichzelf. Omdat zowel Kim als Kanye op de een of andere manier verbonden zijn met de modewereld, doet Kim haar best om diezelfde levensstijl aan haar dochter North te introduceren terwijl ze nog jong is. Slechts één tas voor Noord wordt vermeld voor een prijs van $ 35.000.

1 Louis Vuitton-tassen

Kim Kardashian's zoektocht om de collectie portemonnees van haar dochter al vroeg een kickstart te geven, begint en eindigt niet exclusief met Dior-tassen. Kim heeft ervoor gezorgd dat North kennis heeft gemaakt met een hele reeks verschillende tassenmerken. Tot die andere merken behoren de altijd ongrijpbare Louis Vuitton. Een Louis Vuitton-tas voor North is maar liefst $ 8.800 waard.

Aanbevolen: