Billie Eilish, stijlicoon: hoe haar look te kopiëren

Inhoudsopgave:

Billie Eilish, stijlicoon: hoe haar look te kopiëren
Billie Eilish, stijlicoon: hoe haar look te kopiëren
Anonim

18-jarige zangeres Billie Eilish heeft de muziekindustrie zeker stormenderhand veroverd, aangezien fans over de hele wereld absoluut verliefd zijn op de zachte stem en unieke teksten van de zanger. Het lijdt geen twijfel dat Billie een artiest is die hier blijft en een groot deel van haar roem is haar unieke uiterlijk - Billie kleedt zich zeker niet als een doorsnee popster.

Billie's muziek en stijl zijn zelfs zo uniek dat ze een enorme hoeveelheid beroemde fans heeft verzameld die ervan houden om foto's met Billie op hun 'gram' te plaatsen. Vandaag gaan we de unieke stijl van Billie opsplitsen en bekijken wat haar belangrijkste kastbenodigdheden zijn.

Ok, hier zijn ze dan - 10 items die je in je kast moet hebben als je de look van Billie Eilish wilt kopiëren!

10 Laten we beginnen met een Billie Essential - een klassieke hoodie

Ok, om onze lijst af te trappen, hebben we besloten om voor een van Billie's nietjes in de kast te gaan - oversized hoodies. Hoewel we de zanger af en toe zien in kleding die niet wijd is, houdt Billie er meestal van om comfortabel te zijn, en laten we eerlijk zijn - de gemakkelijkste manier om comfortabel te zijn is door oversized en gezellige kleding te dragen. Hierboven zie je de jonge ster twee verschillende hoodies wiegen en er absoluut cool uitzien in elk van hen!

9 Die Billie vaak combineert met een wijde broek

Het volgende kledingstuk op onze lijst is een wijde broek en zoals we al zeiden - Billie Eilish draait helemaal om oversized kleding, terwijl je haar zelden in een skinny jeans ziet. Hierboven kun je zien hoe de zanger twee verschillende cargobroeken heeft gestyled - een die heel helder is en daarbuiten en een andere die nogal gedempt maar nog steeds best cool is!

8 Wat zou een Billie Eilish-look zijn zonder leuk haar

Het volgende essentiële onderdeel van de look van Billie Eilish is haar leuke haar. Iedereen die al sinds het begin van haar carrière een fan is van de zangeres, weet dat Billie haar haarkleur nogal eens heeft veranderd en op de foto's hierboven kun je haar rockende funky groene wortels zien en er helemaal voor gaan door haar haar te verven een tint blauw die perfect bij haar ogen past!

7 Groen is duidelijk een van de favoriete kleuren van de zanger

De volgende op onze lijst is groen - wat zeker een van de favoriete kleuren van Billie Eilish is als het op kleding aankomt. Als je naar enkele foto's van de ster kijkt, is de kans groot dat ten minste de helft van haar een groene outfit rockt en op de foto's hierboven kun je haar een groene look zien dragen op een rode loper-evenement en op het podium tijdens een van haar optredens!

6 Billie vindt het heerlijk om haar look af te maken met veel stevige sieraden

Wat zou een Billie Eilish-look zijn zonder een paar stevige statement-sieraden? De zangeres houdt absoluut van accessoires en als ze dat doet, gaat ze er zeker helemaal voor. Als je het aan Billie vraagt, hoe meer dikke kettingen en grote, edgy ringen je voor jezelf kunt dragen, hoe beter! We moeten toegeven dat we de ster bewonderen omdat hij zoveel ringen tegelijk kan dragen - dat ziet er zeker een beetje ongemakkelijk uit!

5 Bucket Hats zijn nog een van de favoriete accessoires van de zanger

Een ander nietje dat we Billie Eilish vaak zien rocken, zijn bucket hats. Eerlijk gezegd kunnen we de zanger niet de schuld geven, bucket hats zijn een geweldige manier om met een bad hair day om te gaan - niet dat we zeggen dat Billie er veel van heeft. Hierboven zie je de ster een leuke groene versie rocken, evenals een iets chiquere bruine versie - als bucket hats chic kunnen zijn, tenminste.

4 dikke sneakers passen bij elke outfit van Billie Eilish

Laten we verder gaan met stevige sneakers - iets dat Billie Eilish draagt, hoe de rest van haar outfit er ook uitziet. Het is veilig om te zeggen dat de jonge zangeres geen fan is van sandalen, hoge hakken of slofjes en dat ze graag comfortabel schoeisel draagt, en eerlijk gezegd, wie kan het haar kwalijk nemen - ervoor zorgen dat je voeten goed aanvoelen en geen pijn doen is erg slim !

3 En als ze geen wijde broek draagt, vang je haar in een wijde broek

Als Billie Eilish geen wijde broek draagt, is de kans groot dat ze een wijde broek draagt. Dus hoewel de meesten van ons graag bikershorts of hotpants dragen, is het veilig om te zeggen dat baggy shorts deze zomer een comeback zullen maken en Billie Eilish is daar waarschijnlijk in zijn eentje verantwoordelijk voor! Hierboven kun je zien hoe de zanger ze rockt terwijl hij poseert voor Instagram en ook plezier heeft op het podium!

2 Billie speelt graag met bandana's

Als Billie Eilish geen funky space buns rockt of een coole bucket hat draagt, kun je haar vaak zien met een bandana om haar hoofd gebonden. Op de foto's hierboven zie je Billy twee verschillende kleurrijke versies rocken en we moeten toegeven dat de zanger ze 100% voor elkaar krijgt. Het is zeker een look die niet bij iedereen past, maar als je voor die moeiteloze Billie-vibe gaat, moet je het een kans geven!

1 En tot slot, het toevoegen van een vest maakt de hele look samen

Om onze lijst af te ronden, hebben we besloten om voor een ander kledingstuk te gaan dat we de jonge zangeres vaak zien dragen - gezwollen vesten. Zoals je op de bovenstaande foto's kunt zien, draagt Billie ze ofwel over een hoodie of ze wiegt ze over een cropped tanktop om meer wijdheid aan haar look toe te voegen. Hoe dan ook, gezwollen vesten zijn de zoveelste modetrend uit de jaren 90 die Billie heeft teruggebracht - en we zijn er absoluut niet gek op!

Aanbevolen: