Fans zeggen dat dit Lady Gaga's beste wereldtour ooit was

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit Lady Gaga's beste wereldtour ooit was
Fans zeggen dat dit Lady Gaga's beste wereldtour ooit was
Anonim

Sinds het begin van haar carrière in 2008 is Lady Gaga ongetwijfeld een van de meest succesvolle popsterren van de 21e eeuw geworden, met zes nummer één albums op haar naam en vijf nummer 1's, naast talloze prijzen. Haar eerste album, The Fame, gecombineerd met The Fame Monster, heeft sinds augustus 2019 wereldwijd meer dan 18 miljoen exemplaren verkocht.

Dankzij haar wereldwijde succes is Gaga erin geslaagd een sterk leger van fans te verzamelen die ze haar Little Monsters noemt. Veel van deze Kleine Monsters hebben samen met hun Moeder Monster de wereld rondgereisd, en velen hebben meerdere van haar concerten op verschillende avonden bijgewoond om hun liefde en steun voor de popster te tonen.

In ruil voor de liefde en steun van al haar fans toont Lady Gaga vaak haar waardering voor hen op verschillende manieren. Zo is Gaga tijdens haar carrière verschillende keren koekjes zien brengen en schrijft ze liedjes waarvan ze weet dat haar fans zich daarin zullen kunnen vinden, en helpt ze hen door moeilijke of uitdagende tijden in hun leven.

Maar welke Lady Gaga-tour vinden fans, na meer dan een decennium van tours en muzikale inspanningen, haar beste?

Hoeveel Lady Gaga-tours zijn er geweest?

In totaal heeft Lady Gaga zes tours gedaan en heeft ze onlangs haar Chromatica Ball Tour aangekondigd, die in de zomer van 2022 van start gaat en die oorspronkelijk was uitgesteld.

Eerst kwam Lady Gaga's The Fame Ball Tour, die in vergelijking met haar tours van vandaag vrij bescheiden was vanwege haar lagere budget in die tijd. De fans waren echter nog steeds dol op de show en prezen zwaar haar creativiteit en vermakelijke uitvoeringen, waar ze nog steeds erg geliefd om is.

Gaga heeft minstens zes grote tours gehad; vier van de zes van deze tours waren wereldwijde tours. De laatste jaren heeft Gaga echter een stabielere en minder intense aanpak gekozen na jaren van constant toeren. Ondanks dat ze alles aan haar fans wilde geven, moest de ster helaas de rest van haar Joanne-tour annuleren vanwege de chronische pijn die ze ervoer door haar fibromyalgie.

Het is waarschijnlijk dat de ster om deze reden, naast het nastreven van andere acteerrollen, de intensiteit van haar tours heeft afgezwakt, waardoor ze meer ademruimte heeft en wat broodnodige tijd heeft om te herstellen. Gaga is echter altijd erg gevoelig geweest voor de behoeften van haar fans en wilde ze niet teleurstellen.

Desalniettemin hebben Gaga's fans haar altijd gesteund en geprezen tijdens haar reis. Dus na jaren van wereldwijde tours, wat is de beste?

Fans zeggen dat dit Lady Gaga's beste wereldtour ooit was

Dus, na talloze wereldwijde tours en uitverkochte shows, welke tour vinden Lady Gaga's Little Monsters de beste?

Een tour die bij veel fans bleef hangen, was The Monster Ball-tour die begon in 2009, met maar liefst 203 shows, waardoor het haar langste wereldwijde tour ooit was, en ook een van haar meest succesvolle. The Ball werd ook gefilmd in Madison Square Garden in een van de laatste etappes, en kort daarna uitgebracht op dvd. De tour kreeg veel hoge beoordelingen van zowel fans als critici, en bracht in totaal $ 227,4 miljoen dollar aan inkomsten op.

Hoewel fans verschillende meningen hebben over welke tour de beste is, lijken The Monster Ball, The Born This Way Ball-tour, de Joanne-tour en de ARTrave de beste te zijn. Voor de Joanne-tour prezen veel fans haar prachtige zang en de organisatie van de tour.

Dit is wat een fan te zeggen had:

"Een setlist die 5 albums gelijk verdeelde, een onberispelijk decorontwerp met twee minipodia, twee hoofdpodia, catwalks aan het plafond en een led-piano. Om nog maar te zwijgen van haar Bloody Mary-uitvoering " - Gaga Daily gebruiker.

Veel Gaga-fans begonnen ook een trend op te merken in haar modekeuzes, mode die teruggaat tot een van haar vroege wereldtournees in 2009. De laarzen, die voor het eerst werden gespot op Gaga tijdens The Monster Ball-tour, zijn door de jaren heen bij verschillende andere gelegenheden gespot in compilatie met verschillende outfits.

Welke Lady Gaga-tour verdiende het meeste geld?

Sinds ze in 2009 in de schijnwerpers werd gezet, heeft Gaga een enorm vermogen opgebouwd. Maar hoeveel daarvan heeft ze verdiend met haar zeer succesvolle tours?

In totaal heeft de popster naar verluidt $ 679, 449, 906 dollar aan totale inkomsten verdiend met al haar tours tot nu toe. Haar meest winstgevende tour was The Monster Ball, met meer dan 201 shows die $ 227.400.000 dollar aan totale inkomsten verdienden. Alle verkochte tickets van de tours bedragen in totaal 6, 577, 178. Gaga's enorme succes met elk van haar tours heeft haar ongetwijfeld een groot fortuin opgeleverd dat heeft bijgedragen aan haar totale vermogen.

Aanbevolen: