The Kardashians' & Jenners' 10 slechtste Instagram-outfits

Inhoudsopgave:

The Kardashians' & Jenners' 10 slechtste Instagram-outfits
The Kardashians' & Jenners' 10 slechtste Instagram-outfits
Anonim

Het is geen geheim dat de zusjes Kardashian/Jenner het afgelopen decennium een grote invloed hebben gehad op de modewereld en dat ze zeker met tal van modetrends zijn begonnen. Kim, Khloe, Kourtney, Kendall en Kylie hebben ons allemaal geweldige looks gegeven, maar zo nu en dan lijken de reality-tv-zussen een nogal twijfelachtige modekeuze te maken.

De lijst van vandaag onderzoekt enkele van de meest recente outfits die de zussen op hun Instagram hebben gedeeld en die waarschijnlijk niet door miljoenen fans zullen worden gekopieerd. Van Kylie die op Billie Eilish probeert te lijken tot Khloe die het overdrijft met de luipaardprint - hier zijn 10 van hun slechtste Instagram-outfits!

10 Kylie draagt een door Billie Eilish geïnspireerde outfit

Kylie Jenner poseert in een stoel
Kylie Jenner poseert in een stoel

De lijst aftrapt is deze outfit die Kylie Jenner eerder dit jaar op haar Instagram deelde. De look zelf is niet al te slecht, behalve het feit dat Kylie het niet voor elkaar krijgt. Deze flodderige stijl is iets dat vaker wordt gezien bij beroemdheden als Billie Eilish - en dat lijkt zeker precies te zijn van wie Kylie inspiratie putte.

De vissershoed met een doorzichtige rand is best cool, maar op de een of andere manier ziet hij er gewoon niet goed uit bij de reality-tv-ster!

9 Ondermaatse onderkleding

Een andere outfit van Kylie Jenner die op de lijst kwam, is deze zwarte jurk waarin de ster poseerde voor haar sociale media. Hoewel er niets mis is met de jurk zelf, zijn er zeker wat bobbels te zien rond haar borst, wat meestal aangeeft dat de bh eronder een beetje te klein is.

Je zou denken dat een spraakmakende beroemdheid zoals Kylie Jenner ervoor zou zorgen dat haar beha's op haar maat worden opgemeten - maar zelfs de rijken en beroemdheden maken modefouten!

8 Hier is Kim die een chaps draagt

De volgende Kardashian/Jenner-zus op de lijst is Kim, die in de loop der jaren zeker flink heeft geëxperimenteerd met modetrends. Soms doet de reality-tv-ster alles perfect, en soms stelt de hele wereld haar outfitkeuzes in vraag.

Hierboven staat een foto van Kim die chaps draagt en eerlijk gezegd, tenzij je Christina Aguilera in "Dirrty" - chaps zien er nooit goed uit. Hopelijk gooide Kim deze naar de achterkant van haar kast en ha alt ze ze er nooit meer uit!

7 En in een jurk gemaakt van oma's fluwelen gordijnen

Een modetrendsetter zijn betekent vaak risico's nemen en dat weten de zusjes Kardashian/Jenner zeker. Dus hoewel ze vaak invloed hebben op wat mensen over de hele wereld dragen, maken ze af en toe een keuze die de meeste mensen belachelijk vinden - en deze fluwelen jurk die Kim Kardashian op haar sociale media liet zien, komt daar zeker voor in aanmerking.

Het materiaal, de ruches en de zonnebril werken op de een of andere manier gewoon niet goed samen, en om eerlijk te zijn, oma's fluwelen gordijnen zouden precies dat moeten blijven - gordijnen!

6 Kendall in dit oversized puffervest

De volgende zus op de lijst is model Kendall Jenner die - gezien het feit dat ze al jaren in de mode-industrie werkt - meestal altijd ongelooflijk stijlvolle looks rockt.

Maar zelfs een model kan af en toe een verkeerde modekeuze maken en in de Instagram-post hierboven zie je Kendall een oversized puffervest dragen over een T-shirt met korte mouwen over een shirt met lange mouwen, en eerlijk gezegd - de hele look is net iets te veel. Misschien de volgende keer het vest thuis laten, Kendall!

5 En hier is het model dat probeert niet herkend te worden

Een andere look van Kendall Jenner die de lijst heeft gehaald, is dit witte incognito-ensemble - inclusief hoofddoek en zonnebril. Het is duidelijk dat Kendall een visie had op deze look, maar ze ziet er zeker uit als een spion - iets dat zelfs zij erkende in het bijschrift van de foto.

Als ze de look had gewiegd zonder de zonnebril en hoofddoek, zou het er waarschijnlijk iets minder kostuumachtig en iets modieuzer hebben uitgezien!

4 Khloe in deze jumpsuit met luipaardprint en een bandana

De volgende zus op de lijst van vandaag is Khloe Kardashian die deze foto van zichzelf deelde met een strakke jumpsuit met luipaardprint, wat zeker een gewaagde keuze is. De reality-tv-ster besloot echter om de jumpsuit te combineren met een bandana met patroon, en hoewel het mixen van patronen een leuke trend is, kan het soms heel snel fout gaan, vooral als het hoofdkledingstuk volledig van een patroon is voorzien.

Het hebben van een effen kleur kan twee patronen aan elkaar knopen, maar in dit geval had Khloe de bandana gewoon thuis moeten laten.

3 En dit rompertje met luipaardprint

Iedereen die fan is van Khloe Kardashian en de ster volgt op sociale media, weet al dat ze een grote fan is van alles met luipaardprint en vaak wordt ze van top tot teen met luipaardprintoutfits gezien.

Bovenstaande is slechts een voorbeeld van die looks, en hoewel luipaardprint heel stijlvol kan zijn, kan het er al snel heel rommelig uitzien, en een nauwsluitende onesie in een gewaagd patroon als dit is dat zeker niet iets wat de meeste mensen zouden classificeren als chic en modieus.

2 Kourtney in deze Valentijnsdagjurk

Hierboven staat een foto die de reality-tv-ster en moeder van drie op haar sociale media heeft gedeeld en daarin draagt ze een op Valentijnsdag geïnspireerde look.

De outfit is een bijpassende set gemaakt van een jurk, handschoenen en een hoed, en hoewel het idee erachter best leuk is, laten de handschoenen het er een beetje vreemd uitzien - misschien vanwege het unieke patroon erop en het feit dat de rode kleuren niet perfect bij elkaar passen!

1 Evenals deze slecht passende look

Om de lijst af te ronden, is dit glitterbroekpak dat zeker iedereen in het middelpunt van de belangstelling zal stellen. Hoewel er niets mis is met alles uit de kast te halen en een glitterbroek en een glitterblazer te dragen, is het probleem met deze outfit dat het gewoon niet goed leek te passen bij Kourtney Kardashian.

Natuurlijk, de blazer is misschien expres oversized, maar de mouwen moeten nog steeds een beetje korter zijn - op deze manier lijkt het net alsof de kleding niet van haar is!

Aanbevolen: