10 beste schoonheidstips van de Kardashians

Inhoudsopgave:

10 beste schoonheidstips van de Kardashians
10 beste schoonheidstips van de Kardashians
Anonim

Als het gaat om schoonheidstips, wenden mensen zich vaak tot beroemdheden voor advies. Ze hebben de beste stylisten en visagisten, dus natuurlijk hebben ze meer ervaring en kennis over het onderwerp dan de meesten. De Kardashians zijn waarschijnlijk enkele van de meest invloedrijke beroemdheden van dit moment, en ze hebben in de loop der jaren enkele van hun belangrijkste schoonheidstips met hun fans gedeeld.

De Kardashian-clan heeft de afgelopen tien jaar schoonheidsnormen en -trends gedefinieerd, maar bevatten ze echt de geheime sleutel tot alles wat met schoonheid te maken heeft? Zullen deze tips nieuwe schoonheidsniveaus ontgrendelen of is er geen echte "truc" voor?

10 Kim Kardashian raadt lichaamsolie aan

Kim Kardashian zou waarschijnlijk een seminar over schoonheidstips kunnen geven en het zou nog steeds niet genoeg zijn. Nog niet zo lang geleden deelde het model met haar fans op Snapchat een tip om cellulitis te voorkomen.

"Ik smeerde de lichaamsolie over mijn hele lichaam omdat ik hoorde dat als je het aanbrengt voordat je gaat sporten, je een echt stevige huid krijgt en geen rimpels krijgt", legde ze uit in een video. Houd hierbij echter rekening met de inhoud van de lichaamsolie. Volgens experts moeten ze retinol bevatten om het gewenste effect te krijgen.

9 Kourtney Kardashian's huidverzorgingsroutine

In een video die ze opnam voor haar website Poosh, leidt Kourtney fans door haar huidverzorgingsroutine. Ze gebruikt high-end producten, maar mixt deze met natuurlijke elementen die iedereen in huis kan vinden. Kourtney neemt haar Root Science Clarifying Mask en mengt het met honing.

Volgens haar website wordt het masker op die manier "rijk aan antioxidanten en heeft het antibacteriële eigenschappen, wat gelijk staat aan een nog diepere detox-behandeling." Daarna verwijdert ze voorzichtig het masker en let erop dat ze niet aan de huid trekt, en ze is klaar om haar make-up te doen.

8 Khloé Kardashian's haarmasker

Khloé gaf een paar schoonheidstips op de website van haar zus, maar degene die het meest opviel, was haar zelfgemaakte haarmasker, gemaakt met olie die mensen thuis hebben.

"Verhit de olie ongeveer 10 seconden of zo, tot hij warm maar niet heet is. Breng de warme olie aan op je haar, doe dan je Aquis x Poosh handdoekwikkel op en laat het 20-30 minuten zitten Was je haar zoals gewoonlijk, misschien een extra shampoo om de oliën eruit te krijgen. KLAAR."

7 Kourtney's Go-To Outfit-items

Het plannen van een outfit kan erg stressvol zijn, maar deze tips van Kourtney zullen zeker een verschil maken. Het belangrijkste volgens haar is om een paar garderobe-essentials te hebben die bij bijna elke gelegenheid kunnen worden gebruikt en met bijna alles kunnen worden gecombineerd.

Die essentials zijn basic witte tanktops, zwarte trainingsbroeken en bodysuits, bij voorkeur veel en in verschillende kleuren. Dit zijn items die overal goed bij passen en, belangrijker nog, betaalbaar zijn. Ze zijn allemaal minder dan $ 120, zegt Kourtney op haar website.

6 Contouren met Kim

Kim's contourtechniek is iconisch, en dat is een feit. Het lijkt erg ingewikkeld, maar gelukkig deelde het model wat advies over hoe ze haar uiterlijk kon bereiken in een video-tutorial die ze op haar app plaatste. Voordat ze gaat contouren, brengt ze haar crème foundation aan. "Vergeet niet je foundation in je nek te dragen", adviseert ze.

"Neem een lichte poeder over de brug van je neus om te highlighten. Gebruik een vochtige Beautyblender en breng een highlighting concealer onder je ogen aan in een V-vorm om je jukbeenderen te laten knallen."

5 Kourtney's tip om voor je lichaam te zorgen

Bij het wassen van haar lichaam deelt Kourtney een heel gemakkelijke, maar effectieve routine. Ze sprak erover op haar website waar ze advies deelde van de familie Kardashian-Jenner en dit is wat ze te zeggen had.

"Mijn lichaam dubbel wassen onder de douche. Ik was mijn lichaam terwijl ik mijn haar conditioneer en spoel het dan uit en was dan mijn lichaam opnieuw met een speciale body wash van mijn dermatoloog. Ik gebruik ook gezichtscrèmes die ik niet lekker vind op mijn lichaam als vochtinbrengende crème, dus ik verspil geen producten."

4 Zeg vaarwel tegen valse wimpers

Khloé deelde een zeer nuttige tip voor mensen om de wimpergroei op natuurlijke wijze te verbeteren. Dit is niet alleen heel gemakkelijk om te doen, maar het is ook een stuk goedkoper dan het kopen van speciale producten om je wimpers langer te laten lijken.

Zowel olijfolie als vitamine E werken heel goed als wimperverlenging. Khloe legt uit dat dit komt omdat ze werken "als een conditioner om je wimpers sterk en gezond te laten worden. Gebruik een schone spoolie of een wattenstaafje bij het aanbrengen, en je zou binnen een maand of twee veranderingen moeten zien."

3 Kris' exfoliatietip

Het hoofd van de Kardashian-Jenner-familie heeft ook advies over hoe je voor je huid moet zorgen, en als de baas praat, luisteren mensen. Afschilfering is erg belangrijk voor Kris Jenner, en dit is wat ze aanbeveelt om elke dag te doen om de huid er goed en gezond uit te laten zien.

"Was je gezicht elke avond met een warm washandje van badstof. Het werkt als een natuurlijke exfoliant door dode huidcellen los te maken, de poriën te openen en de huid zachter te maken, waardoor het klaar is voor je nachtelijke behandelingen."

2 De lippen contouren zoals Kim

Het contouren van de lippen is een belangrijk onderdeel van Kim's schoonheidsroutine, en zoals alles erin, wordt het met zorg en precisie gedaan. Ze deelde een paar tips op Instagram om haar volle lippen te krijgen.

Eerst begint ze met een lipliner, die ze later bedekt met haar favoriete lipstick. Maar ze vult niet de hele lip, ze brengt het alleen in het midden van de lippen aan voor een "pouty look". Om haar look af te maken, brengt ze een beetje glans aan in het midden van de lippen, maar slechts een dun laagje.

1 Kourtney's avondje uit geheim

Naast het plannen van de perfecte outfit en het klaarmaken van haar make-up, heeft Kourtney een troef in handen om ervoor te zorgen dat ze er (zoals altijd) stralend uitziet als ze uitgaat. Dit heeft te maken met ervoor zorgen dat haar huid stevig is en dat ze geen gezwollen ogen heeft.

Voordat Kourtney haar make-up aanbrengt, brengt ze een paar minuten gelpleisters onder haar ogen aan. Ze bewaart deze pleisters in de koelkast, zodat ze klaar zijn om te worden gebruikt wanneer ze ze nodig heeft. Zo kan ze haar make-up feilloos aanbrengen.

Aanbevolen: