9 van de beste looks van de Kardashians op Hulu

Inhoudsopgave:

9 van de beste looks van de Kardashians op Hulu
9 van de beste looks van de Kardashians op Hulu
Anonim

Sinds ze begonnen met de realityshow Keeping Up With The Kardashians, hebben de broers en zussen Kardashian/Jenner de hoofdrol gespeeld in veel spin-offshows, waaronder hun nieuwste project met Hulu, The Kardashians. De Hulu-aanpassing biedt een vergelijkbaar diepgaand beeld als de originele KUWTK die de familie volgt terwijl ze door de worstelingen van het leven van beroemdheden gaan. Sinds het debuut van KUWTK in 2007 zijn de beroemde broers en zussen opgegroeid voor de camera's met fans die het grootste deel van hun privé- en openbare leven in de gaten houden. Met 20 seizoenen veranderden de sterren veel in de loop van de show naarmate ze ouder werden en verschillende fasen en ervaringen doormaakten.

Een van de meest opvallende veranderingen was in hun mode, die veranderde van basisjurken en jeans tot op maat gemaakte jurken en luxe merken. Net als veel andere beroemdheden die hun stijl in de loop van hun carrière veranderden, is de stijl van de familie verheven met het produceren van meer trendy, verfijnde looks die hen tot mode-beïnvloeders en iconen maakten. Door een glimp op te vangen van hun leven in The Kardashians, krijgen fans veel verschillende looks van de broers en zussen te zien in hun dagelijks leven, op de rode loper en op hun vele evenementen. De nieuwe show heeft een aantal van de beste looks van de beroemde familie tot nu toe gezien, waarbij ster Kim Kardashian dit seizoen de controle over haar leven terug heeft gekregen door middel van haar mode.

10 Kim's nieuwe favoriete kleur is zwart

Kim Kardashian
Kim Kardashian

De moeder van vier is onlangs uitgestapt in verschillende monochrome looks, waarvan de meeste volledig zwarte ensembles waren, waarvan sommige dramatischer waren dan andere. Gedurende het seizoen raakte de realityster meer betrokken bij de modewereld door middel van fotoshoots en haar eigen ontwerpen die een van de meest invloedrijke vrouwen in de mode van vandaag werden. Zelfs haar eenvoudige dagelijkse looks kunnen op een rode loper worden gedragen of op elk willekeurig moment worden gefotografeerd, de producer heeft er het hele seizoen niets minder dan perfect uitgezien.

9 Hoe Kris Jenner voor altijd jong blijft

Kris Jenner en Korey Gamble rammelende glazen
Kris Jenner en Korey Gamble rammelende glazen

Als de niet-zo-geheime krachtpatser achter het hele Kardashian/Jenner-imperium, is momager Kris Jenner erin geslaagd om jarenlang tijdloos voor de camera te kijken, deels vanwege haar ongelooflijke gevoel voor mode. Met de gewoonte om tijdens haar werkuren maatpakken meestal helemaal in het zwart te dragen, voor de zakenvrouw is dat bijna altijd. Haar liefde voor getailleerde jurken zorgt ervoor dat ze er jonger uitziet dan haar 66 jaar met hun jeugdige ontwerpen en een pasvorm die haar figuur benadrukt. Kris slaagt erin er altijd elegant, stijlvol en professioneel uit te zien en geeft het voorbeeld voor haar dochters in werk en mode.

8 Zelfs supermodellen houden van truien

Kendall Jenner in een trui
Kendall Jenner in een trui

Terwijl ze meestal het grootste deel van haar tijd er glamoureus uitziet op de catwalk, geeft supermodel Kendall Jenner de voorkeur aan een veel meer ontspannen look wanneer ze thuis haar realityshow filmt. Kendall heeft een liefde voor sweaters en sweatervesten onthuld met een parade van looks met de stukken. Sommige daarvan zijn zelfs afkomstig van het modemerk waar ze onlangs creatief directeur werd, FWRD. Als ze niet aan het ontspannen is, is het model te zien met een sweatshirt van haar eigen tequilamerk, 818.

7 Kylie bev alt van baby nummer twee

Zwangere Kylie Jenner
Zwangere Kylie Jenner

Tijdens de opnames voor The Kardashians was Kylie Jenner zwanger van haar tweede kind, haar eerste zoon van rapper Travis Scott. De make-upmagnaat was niet te veel te zien in de serie die de laatste jaren gebruikelijk was voor haar bij de geboorte van haar kinderen. In de scènes waarin ze zat, zag ze er fantastisch uit voor iemand die tot nu toe in hun zwangerschap was. Kylie nam een pagina uit het mode-draaiboek van haar zus en werd dit seizoen zelf gespot in een aantal volledig zwarte ensembles en zag er elke centimeter uit als de miljardair-zakenvrouw die ze is.

6 Hoe Kim Kardashian haar weg vindt na een scheiding

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Sinds haar scheiding van rapper en producer, Kanye West, heeft Kim meer controle over haar leven gehad, met als een van de meest opvallende veranderingen haar mode. Nu Kanye geen invloed meer heeft op wat ze draagt, is de ontwerpster meer gaan experimenteren met opvallende statement-stukken en interessante kleurenschema's. Tijdens de Hulu-show maakte de make-upmagnaat zich klaar voor haar oude vriend, de bruiloft van Paris Hilton die er prachtig uitzag in een zwarte Rick Owens-jurk.

5 Ze is zeker niet het minst interessant om naar te kijken

Kourtney Kardashian Barker
Kourtney Kardashian Barker

Oudste zus en oprichter van Poosh, Kourtney Kardashian heeft de afgelopen jaren een complete stijlrevisie ondergaan sinds ze verliefd werd op haar nu-echtgenoot Blink-182-drummer, Travis Barker. Hoewel het veranderen van een elegante glamourstijl in sexy rockstar-chic misschien moeilijk is voor doorgewinterde stylisten, heeft Kourtney het zelf gedaan met weinig hulp van stylisten, terwijl het lijkt alsof ze de stijl pionierde.

4 Good American is het geheim van de garderobe van Khloé Kardashian

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian

Een andere zus die een recente stijlrevitalisatie heeft ondergaan, is Khloé Kardashian, met hernieuwd zelfvertrouwen en haar eigen denimmerk vindt de nieuwe moeder het gemakkelijk om terug te stuiteren terwijl ze er goed uitziet. Gedurende het eerste seizoen, ook toen ze in haar biechtstoelen was, is ze vaak te zien in jeans en denim, waarvan het meeste afkomstig is van haar eigen merk. De ontwerpster slaagt er altijd in om er moeiteloos glamoureus uit te zien, zelfs wanneer camera's haar lounge rond haar nieuwe huis filmen met haar eerstgeboren dochter, True.

3 Khloé is een satijnen godin voor de première van de Kardashians

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian

De realityster heeft haar glamoureuze uiterlijk sinds het eerste seizoen van KUWTK verheven als een van de jongste Kardashiaanse broers en zussen. Voor de première van de nieuwe Hulu-aanpassing matchte Khloé met haar dochter in een satijnen jurk van Valdrin Sahiti in dezelfde kleur als die van True. Als iemand die vroeger meer op de achtergrond was, heeft ze nu naam gemaakt en bewezen dat ze net zo mooi en stijlvol is als haar zussen.

2 Kim Kardashian is Balenciaga Barbie

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Met een recente reeks Balenciaga-outfits gedragen door de ster, werd Kim Kardashian het onofficiële postermodel voor het modehuis, waarbij het merk het afgelopen jaar veel in haar garderobe prijkte. Veel van de outfits die ze tijdens de show droeg, waren stukken van het beroemde luxe modehuis en Kim noemde zelfs haar liefde voor hen in de serie. Hoewel het grootste deel van haar garderobe volledig zwarte of donkere ensembles was, wisselde de ontwerper het een paar keer af met monochromatische roze looks en spatten van gedurfde kleuren en prints in haar looks.

Aanbevolen: