Hoe het echt is om Kylie Jenners dochter Stormi te zijn

Inhoudsopgave:

Hoe het echt is om Kylie Jenners dochter Stormi te zijn
Hoe het echt is om Kylie Jenners dochter Stormi te zijn
Anonim

De wereld kan maar geen genoeg krijgen van de Kardashian/Jenner-familie en het is veilig om te zeggen dat de volgende generatie al beroemd is - ook al zijn het eigenlijk nog maar peuters. Vandaag gaan we kijken naar de dochter van Kylie Jenner, Stormi Webster, en hoe haar leven er echt uitziet. Als je blijft scrollen, maak je dan klaar om wat jaloezie te ervaren, aangezien de tweejarige - die al $ 3 miljoen waard is - een behoorlijk luxe leven leidt. Yup, Stormi neemt luxe privéjets om naar de meest adembenemende exotische bestemmingen te gaan waar ze gewoonlijk haar moeder evenaart door ongelooflijk dure kleding te dragen. Eerlijk gezegd kunnen we niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor de kleine ster, maar één ding is zeker: ze zal zeker in het oog van het publiek blijven!

Ok, hier zijn ze dan - 12 foto's die je laten zien hoe het echt is om Kylie Jenner's dochter Stormi te zijn!

12 Laten we beginnen met het feit dat Stormi geen onbekende is voor privéjets

Stormi Webster op een privéjet
Stormi Webster op een privéjet

Om onze lijst af te trappen, hebben we besloten om mee te gaan met het feit dat de kleine Stormi vaak in privéjets vliegt. Iedereen die haar moeder Kylie Jenner volgt, weet natuurlijk dat het bij haar allemaal om de luxe levensstijl gaat, wat betekent dat ze bereid is veel geld uit te geven om haar beste leven te leiden en dat kleine Stormi het ook mag ervaren. Hierboven kun je enkele foto's zien die Kylie en Stormi hebben gemaakt terwijl ze in luxe reisden!

11 Die haar vaak naar de meest adembenemende exotische bestemmingen brengen

Stormi Webster op exotische bestemmingen
Stormi Webster op exotische bestemmingen

Zoals we al vermeldden, vliegt Stormi vaak, wat betekent dat ze ook naar adembenemende bestemmingen reist, en op de foto's hierboven kun je de kleine ster op vakantie zien. Van genieten van de Middellandse Zee in Italië tot zonnebaden op de Turks- en Caicoseilanden - Kylie zal Stormi ongetwijfeld meenemen naar nog veel meer leuke vakanties waar wij stervelingen alleen maar van kunnen dromen!

10 Stormi is ook erg bekend met het jachtleven

Stormi Webster op luxe jachten
Stormi Webster op luxe jachten

Tijdens het bezoeken van al deze tropische en warme bestemmingen, brengen Stormy en Kylie veel tijd door op luxe jachten, en hierboven kun je een paar foto's van hen zien. Eerlijk gezegd kunnen we ons niet voorstellen hoe het is om in zo'n luxe op te groeien, maar Stormi lijkt natuurlijk altijd ongelooflijk gelukkig en waarom zou ze dat niet zijn - haar moeder zorgt ervoor dat Stormi alles heeft wat ze nodig heeft en nog veel meer!

9 En ze krijgt altijd de meest ongelooflijke verjaardagsfeestjes

Het verjaardagsfeestje van Stormi Webster
Het verjaardagsfeestje van Stormi Webster

Iedereen die de reality-tv-show Keeping Up With The Kardashians volgt, weet dat de familie Kardashian/Jenner enkele van de beste feesten geeft, en natuurlijk zijn verjaardagen van kinderen geen uitzondering. Stormi is in februari twee geworden en ze had al twee ongelooflijk uitgebreide en extravagante verjaardagsfeestjes voor haar. Het is zeker veilig om te zeggen dat de meeste kinderen niets met elkaar te maken hebben!

8 Stormi bezit een mini-huis in Kylie's Yard - en alles daarin is voor peuters

Stormi Webster in haar minihuis
Stormi Webster in haar minihuis

Als je Kylie Jenner op sociale media volgt, weet je misschien al dat Stormi afgelopen winter een vroeg kerstcadeau heeft gekregen en hoewel de meesten van ons meteen aan speelgoed zouden denken - Stormi heeft eigenlijk een behoorlijk groot speelhuis gekregen dat nu in Kylie staat Jenners tuin. Krab dat maar eens - het is geen speelhuisje, het is een mini-herenhuis en Stormi heeft er alles in wat ze nodig heeft!

7 Kylie's dochter lijkt ook veel schermtijd te krijgen

Stormi Webster televisie aan het kijken
Stormi Webster televisie aan het kijken

Een ding dat veel ouders over Kylie Jenner kunnen beoordelen, is dat ze Stormi veel te vaak naar tekenfilms lijkt te laten kijken. Eerlijk gezegd, de meeste video's die we van de kleine dame zien, zijn gemaakt wanneer ze voor de tv danst of naar enkele van haar favoriete animatiefilms kijkt, en hoewel er niets mis is om kinderen dat te laten doen - te veel schermtijd wordt afgekeurd door artsen en wetenschappers!

6 Evenals een onbeperkt aanbod van designerkleding

Stormi Webster in merkkleding
Stormi Webster in merkkleding

Het is geen verrassing dat de kleine Stormi vrijwel onbeperkte merkkleding heeft en merken als Louis Vuitton, Gucci en Versace kunnen niet wachten om de kleine ster aan te kleden. En hoewel we zeker hopen dat Stormi leert dat er belangrijkere dingen zijn dan merkkleding, kunnen we Kylie ook niet veroordelen omdat ze haar deze heeft laten dragen, aangezien de meeste kleding toch gratis naar haar wordt gestuurd!

5 Stormi is vaak een tweeling met mama Kylie

Kylie Jenner en Stormi Webster in bijpassende outfits
Kylie Jenner en Stormi Webster in bijpassende outfits

Laten we verder gaan met het feit dat Stormi vaak wordt gezien als een tweeling met mama Kylie. Toegegeven, we zijn er vrij zeker van dat ze zal groeien uit het feit dat ze elke dag met haar moeder wil matchen, maar voor nu lijkt het erop dat Stormi er erg van geniet. Iedereen die Kylie Jenner op sociale media volgt, heeft de twee vaak dezelfde of vergelijkbare outfits zien rocken!

4 En ze heeft al het speelgoed dat een klein meisje zich maar kan wensen

Stormi Webster speelt met speelgoed
Stormi Webster speelt met speelgoed

Dit is weer een van die dingen waar we niet echt verbaasd over zijn, omdat Kylie het zich kan veroorloven om Stormi vrijwel alles te kopen wat haar kleine hartje begeert. We zijn echter van mening dat veel van Stormi's speelgoed geschenken waren - van familieleden of speelgoedbedrijven die Kylie's sociale mediaplatforms probeerden te gebruiken voor de promotie van hun producten!

3 Laten we niet vergeten dat een make-uplijn door haar is geïnspireerd

Op Stormi geïnspireerde make-uplijn van Kylie Cosmetics
Op Stormi geïnspireerde make-uplijn van Kylie Cosmetics

Zoals fans al weten, werkte Kylie Jenner samen met haar dochter Stormi voor een make-upcollectie van Kylie Cosmetics die eerder dit jaar op Valentijnsdag werd uitgebracht. Hierboven zie je enkele producten en hoe de promotiefoto's eruit zagen - en laten we zeggen dat de meeste tweejarigen geen make-uplijn naar hen hebben vernoemd.

2 Stormi is ook een echte snacker - of het nu M&M's of zeewier is

Stormi Webster aan het snacken
Stormi Webster aan het snacken

Hoewel Kylie het leven van haar dochter grotendeels privé houdt, krijgen we af en toe een glimp te zien van hoe Stormi's dagen eruitzien. Een ding dat fans snel opmerkten, is hoeveel de tweejarige dol is op snacken - of het nu op M&M's of zeewier is. En hoewel het lijkt alsof Stormi net zoveel van een gezonde snack houdt als van de minder gezonde, moeten we toegeven dat we behoorlijk onder de indruk waren nadat we haar de snoepuitdaging perfect hadden zien volbrengen!

1 En tot slot, het is al veilig om te zeggen dat ze beste vrienden is met haar neven, Chicago en waar

Stormi Webster met haar neven Chicago en True
Stormi Webster met haar neven Chicago en True

Om onze lijst af te ronden, hebben we besloten om mee te gaan met het feit dat Stormi vrijwel al haar beste vrienden voor het leven heeft gevonden en dat hun namen Chicago en True zijn. Ja, we hebben het over de dochter van Kim Kardashian, Chicago West en de dochter van Khloe Kardashian, True Thompson, die beide ook twee jaar oud zijn. Hierboven zie je enkele foto's van de drie neven die rondhangen, en eerlijk gezegd, het lijdt geen twijfel dat de volgende generatie van de Kardashian/Jenners nog beroemder zal zijn dan de huidige!

Aanbevolen: