Hoe Bhad Bhabie over Cardi B, Iggy Azalea en andere vrouwelijke rappers denkt

Inhoudsopgave:

Hoe Bhad Bhabie over Cardi B, Iggy Azalea en andere vrouwelijke rappers denkt
Hoe Bhad Bhabie over Cardi B, Iggy Azalea en andere vrouwelijke rappers denkt
Anonim

Rapper en iconische virale meme-ster Danielle Bregoli, of ' Bhad Bhabie, ' is berucht om haar confronterende persoonlijkheid - ruzie met iedereen en alles, van Dr. Phil naar Walmart. De achttienjarige internetpersoonlijkheid werd in 2016 een internetsensatie van de ene op de andere dag vanwege haar verbijsterende verschijning op Dr. Phil tijdens het segment "I Wanna Give Up My Car-Stealing, Knife-Welding, Twerking 13-Year-Old Daughter Who Tried to Frame Me for a Crime" - waar ze het publiek op beruchte wijze uitdaagde tot een gevecht, met de zin "Cash me ousside, how bout dah" - en werd sindsdien bekend als de "' Cash Me Outside Girl"

Sinds ze bekendheid verwierf voor haar tv-optreden, heeft Bregoli zichzelf gevestigd als rapper en heeft ze haar muziekcarrière opgebouwd door de singles " Babyface Savage" en " uit te brengen. Bestie , "terwijl ze ook werkte aan haar eigen realityshow Bringing Up Bhabie , en onlangs het internet brak toen ze haar OnlyFans opendeaccount, waarmee je in slechts zes uur meer dan een miljoen dollar verdient. De sterke persoonlijkheid van de zangeres heeft haar in talloze vetes en meningsverschillen gebracht, maar hoe denkt ze over andere beroemde vrouwelijke rappers?

6 Ze geeft absoluut de voorkeur aan Cardi B boven Nikki Minaj

In een interview met Rap-Up gaf Bhad Bhabie haar eerlijke mening over de aanhoudende vete tussen collega-rappers Cardi B en Nicki Minaj, en was heel duidelijk over wie haar steun had.

Cardi wint! Einde van de discussie', zei ze. “Ik ben opgegroeid met het luisteren naar Nicki. Dat is oud voor mij', vervolgde ze.“Nicki is nog steeds een goede artiest of wat dan ook, maar het is oud voor mij. Cardi is wat nieuw is in deze generatie, dus Cardi is wat er misschien meer naar geluisterd wordt. Het is wat heter is op dit moment. Waarom is dat een probleem?”

Bhabie woog ook in op Nicki's probleem met Travis Scott, en beweerde dat hij alleen een Billboard 200 No. 1 bereikte omdat vriendin Kylie Jenner zijn tour samen met hun dochter Stormi promootte. "Waarom is Nicki zo fking zout?" vraagt de rapper, "Nicki ging achter een fking baby aan. Wat deed Stormi? Zeg eens. Wat had ze kunnen doen? Over Travis gesproken die truien verkoopt. Ze verkoopt geen merchandise? Bitch, ga verdomme hier weg.'

"Mensen houden van Nicki, maar Nicki gaat niet meer over dat leven", concludeerde Danielle en besloot dat Minaj over de heuvel was. "Ze heeft haar tijd gehad. Ze is nu ouder', zei ze. “Cardi is in haar moment. Cardi gooit schoenen naar mensen of wat er ook is gebeurd.”

5 Bhad Bhabie heeft Iggy Azalea publiekelijk aangevallen

Tijdens een FashionNova-evenement in 2018 viel Bhad Bhabie publiekelijk rapper Iggy Azalea aan, gooide drankjes naar de collega-rapper en beledigde haar verbaal voordat de beveiliging erin slaagde in te grijpen. Het meningsverschil ontstond na een online discussie over hoeveel mensen het concert van Bhabie zouden bijwonen.

Azalea reageerde later op het incident via haar Instagram en zei dat de meme-ster die rapper werd later spijt zou krijgen van het incident. Ik begrijp dat dit meisje naam heeft gemaakt door zich op televisie en online als een verdomde dwaas te gedragen, maar ik ben volwassen. Ik ben niet van plan mijn energie aan die shit te verspillen, ik vecht tegen een kind in de club, kom op. Je ziet er dom uit, ik ga niet op de grond rondscharrelen met een 15-jarig meisje van het internet… Je bent jong en je kijkt hierop terug en voelt je echt dom.'

4 Zij en Billie Eilish zijn geen vrienden meer

Billie Eilish en Bhad Bhabie waren vroeger vrienden en hadden een hechte band over de dood van een wederzijdse vriend, de rapper XXXTentacion Inderdaad, de twee waren zo onafscheidelijk dat de geruchten begonnen te vliegen dat het paar aan het daten was! De dingen kunnen nu echter niet meer anders zijn, aangezien Billie afstand lijkt te hebben genomen van Bhabie en niet meer terugbelt.

Sprekend over de pauze op haar Instagram, zei Bhabie: "Ik bedoel, ik weet het niet, ik denk dat dat is wat er gebeurt als teven beroemd worden. Dat zou kunnen zijn. Ik struikel niet. Ik weet wie mijn echte vrienden zijn."

Naar haar mening had Billie misschien het gevoel dat ze te groot werd om nog met Bregoli rond te hangen, maar ontkende dat er ruzie was. "Mensen willen altijd doen alsof we problemen hebben of dat we rundvlees hebben. Nee. Ik heb gewoon het gevoel dat ofwel iemand in haar oor over mij kwam en haar deed denken dat ik een slecht persoon was of dat ze te groot werd voor waar ze dat deed' Ze wil zich niet associëren met mijn merk. En dat is prima, dat begrijp ik, maar het is klote als je een vriend hebt en ze verdwijnen gewoon."

3 Bhabie is vrienden en heeft samengewerkt met Megan Thee Stallion

Bhabie heeft een herziene versie van haar single 'Bestie' uitgebracht in samenwerking met collega-rapper Megan Thee Stallion De twee zangers vormden een geweldig duo op het nummer en hebben een afwisseling van gedeelde ervaringen waaruit ze kunnen putten. Bregoli heeft haar bewondering uitgesproken voor Megan, die ze heeft gebruikt als rolmodel om haar snelgroeiende carrière op te bouwen. Ze is een van de weinige grote namen waarmee Bregoli nog een vete moet beginnen, dus haar mening over Megan moet wel heel hoog zijn.

2 Ze heeft een vrij lage mening over Woah Vicky

Bhabie en rapper en YouTube-persoonlijkheid Victoria Waldrip, in de volksmond bekend als Woah Vicky, hebben sinds 2017 ruzie met elkaar. Omdat ze een hekel had aan een diss-track die Vicky online plaatste over de rapper RiceGum, noemde Bhabie het nummer 'walgelijk'. Sindsdien lijkt het erop dat elke keer dat Vicky en Bhabie elkaar in het openbaar kruisen, dit uitmondt in een fysieke vechtpartij. Video's van hun gevechten zijn online verschenen, en Bhabie gaat vaak naar sociale media om fans te overtuigen dat ze als beste uit de bus kwam, met opmerkingen als: "Ik doe niet eens meer aan deze bs. Iedereen die zegt dat ik in elkaar ben geslagen, is waanvoorstellingen."

1 Bhabie verscheen in het huis van Malu Trevejo

Bhad Bhabie's ruzie met andere rappers gaat vaak veel verder dan aanvallen via Instagram - haar confrontaties vinden ook vaak persoonlijk plaats. Dit is hoe het ging nadat de 'Hi Bich'-zanger een gevecht begon met een groepschat waarbij YoungBoy betrokken was. Blijkbaar heeft YoungBoy beide meisjes toegevoegd aan een groepschat - wetende dat ze niet van elkaar houden - en dat was het moment waarop het uit de hand liep.

In een livevideo die op haar Instagram werd geplaatst, stopte de rapper - na anderhalf uur rijden - bij Malu's huis in Malibu om de collega-zangeres te vertellen wat ze van haar vond. Ze eist dat Malu haar gezicht laat zien, en Bhabie kan worden gehoord die roept: Kom op, stomme - THOT! Kom het huis uit! Drie jaar heeft ze het over mij gehad, dus ik probeer het uit te voeren! Ik probeer het uit te voeren… zeg haar dat ze naar buiten moet komen!'

Danielle bleef tekeergaan tegen Malu's ouders: Ze praat al drie jaar over mij en ze zegt altijd dat ze tegen me gaat vechten en dat ik hier ben om HAAR TE VECHTEN! Zeg haar dat ze uit het verdomde huis komt!'

Aanbevolen: