Alles wat we weten over werken voor Beyonce & Jay-Z

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over werken voor Beyonce & Jay-Z
Alles wat we weten over werken voor Beyonce & Jay-Z
Anonim

Beyoncé en Jay Z zijn muziekkoningen. Ze zijn allebei ongelooflijk succesvol en getalenteerd, maar als koppel kunnen ze de wereld overnemen. Maar deze twee oude tortelduifjes doen meer dan alleen zingen, rappen en produceren - het zijn zakenmagnaten. Van kledinglijnen tot NBA-teams tot wereldtournees, Beyoncé en Jay Z verwachten veel van hun medewerkers.

Alsof deze twee het nog niet druk genoeg hebben, zijn ze ook de ouders van drie kinderen. Er is een dorp voor nodig om Beyoncé en Jay Z te helpen efficiënte bedrijven te runnen en nu spreken een paar van hun werknemers zich uit.

10 Ze houdt niet van lange zakelijke bijeenkomsten

In 2014 nam Harvard Business School contact op met Parkwood Entertainment (de managementgroep van Beyoncé) voor een diepgaand onderzoek naar hoe Beyoncé werkt met zoveel op haar bord.

Volgens USA Today merkte de medewerker op dat Beyoncé ongelooflijk gefocust is, maar na een tijdje is er maar zoveel waar ze op kan letten. "We lachen er vaak om hoe ze een uur na een zakelijke bijeenkomst opstaat en begint rond te lopen. Dan zie ik het - dat ik haar kwijt ben", zei hij. De twee lachten om het verschuiven van haar aandachtsspanne en zijn van plan het gesprek op een later tijdstip opnieuw te bekijken.

9 Hun kindermeisjes worden goed betaald

Met drie baby's aan hun handen hebben Beyoncé en Jay Z alle handen en dek nodig. Maar met drukke carrières hebben ze werknemers nodig die zullen werken zonder de hebzucht en fascinatie voor de schijnwerpers.

Met Jay Z en Beyoncé die de hele wereld over reizen, hebben hun kindermeisjes het behoorlijk druk, maar ze worden goed betaald voor het werk dat ze doen. Afgezien van het ondertekenen van een onvermijdelijke NDA, krijgen hun kindermeisjes meer dan $ 100.000 per jaar betaald! Volgens Daily Mail hebben de oppasdiensten acht uur per dag, waarbij elk kind zijn eigen oppas heeft.

8 Maar niet iedereen wordt goed betaald

Nadat Beyoncé haar atletische lijn, Ivy Park, had laten vallen, begon ze negatieve feedback te krijgen voor een paar ontwerpen (ze leken blijkbaar te veel op het Popeyes-uniform) en voor waar de kleding was gemaakt.

Volgens Vice werd de kleding in Sri Lanka gemaakt door arbeiders die minder dan een dollar per uur verdienden om ze te produceren. Sommige arbeiders beweerden minder dan $10 per dag te verdienen voor al hun harde werk!

7 Blue Ivy heeft haar eigen handboek

Het zijn niet alleen Beyoncé en Jay Z die regels hebben die hun werknemers moeten volgen, hun eerstgeborene Blue Ivy Carter ook. Met Blue schreef Beyoncé The Daily Program voor Blue Ivy volgens mevrouw Carter; een bindend contract en boek dat alle kindermeisjes moeten lezen en accepteren voordat ze voor hun eerstgeborene zorgen.

In het boek vertelt Beyoncé de kindermeisjes precies hoe ze wil dat haar dochter wordt opgevoed. Ze hebben niet de luxe om haar op te voeden zoals ze willen - ze moeten elke instructie opvolgen.

6 Geen van hun werknemers kan trainingen onderbreken

Beyoncé en Jay Z zijn allebei groot in het verzorgen van hun lichaam. Beide celebs praten over plantaardig als ze zich voorbereiden op rondleidingen en ze genieten allebei van hun tijd in de sportschool. Meer dan Jay Z houdt Beyoncé van haar tijd in de sportschool en zorgt ze ervoor dat ze niet gestoord wordt als het tijd is om te zweten.

Volgens Baby Gaga maakt haar persoonlijke chef-kok speciale veganistische ma altijden voor haar en heeft ze een persoonlijke trainer die langskomt voor krachttraining. Als ze in de sportschool is, wordt haar medewerkers en kindermeisjes gevraagd haar nergens voor te onderbreken, tenzij het een noodgeval is.

5 Jay Z heeft sigaren en champagne nodig

Er zijn talloze geruchten over buitensporige verzoeken die beroemdheden backstage vragen. De kat is echter uit de zak voor Jay Z en Beyoncé.

Volgens Business Insider merkte een van Beyoncé's tourrijders op dat Queen Bey om witte tafelkleden, volledig witte meubels en Irish Spring-zeep vroeg. Jay Z, aan de andere kant, vraagt om Ace of Spades Champagne (zijn kenmerkende champagne) en dat zijn kamer precies 71 graden is.

4 geheimen zijn essentieel

Als je niet goed bent in het bewaren van geheimen, is werken voor sterren als Jay Z en Beyoncé uitgesloten. Ze hebben medewerkers nodig die ongelooflijk discreet zijn en hun privéleven niet aan de media overlaten.

Jay Z en Beyoncé zijn zelfs zo geheimzinnig dat ze de mensen niet eens vertellen dat ze met de hele waarheid werken. Volgens songwriter en producer Noah Shebib werkte hij samen met Beyoncé aan het nummer "Mine" en wist niet eens dat het album uitkwam totdat het van de ene op de andere dag uitkwam.

3 Katoen, Katoen, Katoen

In wat de vreemdste van alle verzoeken moet zijn, wordt gezegd dat Jay Z en Beyoncé de voorkeur geven aan een bepaalde look voor hun werknemers. Een voormalige tourrijder (een persoon die voldoet aan elk verzoek dat Beyoncé en Jay Z nodig hebben) voor het paar vertelde Grantland dat het paar alle werknemers vraagt om 100% katoen te dragen wanneer ze voor hen werken.

Waarom? Blijkbaar is het bedoeld om te voorkomen dat Beyoncé een allergische reactie krijgt op andere materialen, wat haar carrière op een krijsende manier zou kunnen stilleggen.

2 Als hun werknemers gelukkig zijn, werken ze harder

Beyoncé en Jay Z vragen veel van hun medewerkers, maar behandelen hen ook buitengewoon goed. KYSDC merkte op dat Jay Z al zijn Roc Nation-medewerkers een bonus van $ 50.000 gaf voor al hun harde werk - en het was niet eens Kerstmis!

Volgens de assistent van Jay Z: Hij weet dat als zijn werknemers gelukkig zijn, hij daar op de lange termijn profijt van zal hebben. Zijn enige eis was dat iedereen plezier zou hebben met het geld.” Het is veilig om te zeggen dat werken voor de Carters vermoeiend is, maar het is het waard.

1 Alkalisch water of buste

Omdat Beyoncé en Jay Z beide artiesten zijn, moeten ze hun gezondheid behouden en ervoor zorgen dat ze in topvorm zijn voordat ze op tournee gaan. Beyoncé weet dat haar zang haar gave is en om ze op peil te houden, blijft ze erg gehydrateerd.

Haar ruiter van de Mrs. Carter World Tour merkte op dat Beyoncé om 100% alkalisch water vroeg, maar dat is niet alles. Ze drinkt haar alkalische water graag gekoeld met titanium rietjes van $ 900!

Aanbevolen: