10 supermodellen die in Griffoendor zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 supermodellen die in Griffoendor zouden worden gesorteerd
10 supermodellen die in Griffoendor zouden worden gesorteerd
Anonim

Mensen die passen bij de eigenschappen van het Griffoendor-huis, zoals deze beroemde gezichten, zijn meestal dapper, moedig, gedurfd, klaar voor elk avontuur, eigenschappen waar alle Griffoendors zich mee kunnen identificeren. Ze kunnen ook in roekeloosheid vervallen vanwege hun behoefte om de grenzen te verleggen. Modellen kunnen van nature allemaal Griffoendors zijn. Er is heel veel moed voor nodig om hun spullen voor tonnen mensen op naaldhakken te laten zien.

Deze topmodellen zijn de Griffoendoristen van Huis Griffoendor. Sommige van deze mooie dames hebben ongelooflijke moed getoond in hun leven en carrière, terwijl anderen van tijd tot tijd roekeloos gedrag vertoonden. Vanwege hun Potter House-kenmerken heersen ze over de Griffoendor-modescene.

10 Joan Smalls

Joan Smalls is geen muurbloempje. Het intelligente, verbluffende supermodel is helemaal Griffoendor. Onlangs zette ze haar moedigste gezicht op toen ze de mode-industrie ter verantwoording riep over de Black Lives Matter-beweging.

Smalls toonde haar passie voor het vaak controversiële onderwerp overal op het internet, en we houden van de moed die ze toont wanneer ze opkomt voor waar ze in gelooft. Smalls is onverschrokken en klaar om de politieke grenzen te verleggen. Ja. Totaal Griffoendor.

9 Niki Taylor

Supermodel uit de jaren negentig, Niki Taylor, was een van de beroemdste gezichten ter wereld tijdens haar hoogtijdagen als model. Niemand weet meer hoe ongunstige situaties te overwinnen en hun diepste moed aan te boren dan deze mooie vrouw.

Nadat ze in 2001 verwondingen had opgelopen bij een gruwelijk ongeluk, was Niki Taylor het toonbeeld van kracht en moed, omdat ze op de een of andere manier de kans van één op tien om te overleven na haar wrak versloeg.

8 Gia Carangi

Gia Carangi was een van de eerste schoonheden die eind jaren zeventig en begin jaren tachtig de wereld stormenderhand veroverde, en haar leven was het middelpunt van een van Angie Jolie's meest iconische films. Om een echte Griffoendor te zijn, moet je onbevreesd en vol lef zijn, en 's werelds eerste supermodel was ongetwijfeld onbevreesd.

Ze maakte de weg vrij voor zoveel opvallende mensen die op een dag in haar voetsporen zouden treden. Ze ploeterde ook in roekeloosheid, waar Griffoendors soms deel van uitmaken, dankzij hun edgy dapperheid. Helaas eindigde de roekeloosheid die Gia overkwam haar leven in zijn bloei op zesentwintigjarige leeftijd.

7 Cara Delevingne

Cara Delevinge is een van Hollywood's beroemdste en meest gedurfde jonge sterren. Ze is gedurfd, mooi, getalenteerd en totaal onverschrokken. Waar Cara haar zinnen op lijkt te zetten, wordt een snelle realiteit. Dit gezegd hebbende, heeft haar moedige, gedurfde kijk op het leven haar meer dan eens een probleem veroorzaakt.

Cara heeft gestreden tegen een psychische aandoening en heeft zich moedig opengesteld over haar ervaringen en de ervaringen van haar familie. Ze is ook gefotografeerd in compromitterende situaties, waardoor sommigen zich afvragen of deze Griffoendor niet een beetje te brutaal is.

6 Chrissy Teigan

Het voormalige model en mama van twee is House Griffoendor helemaal. We zien haar Huis doorschemeren op social media. Als mensen voor Chrissy komen, geeft ze ze een gezonde dosis geest.

Ze is niet bang om zich uit te spreken als iemand haar dwarszit, en Mama Teigan komt altijd op voor waar ze in gelooft. Een Griffoendor is niet bang om tegen de stroom in te gaan en zal altijd haar mening kenbaar maken. Ze channelt ook haar innerlijke fantasieleven met haar nieuwe huisdier… een draak! Om eerlijk te zijn, het is een baardagaam, maar hij telt nog steeds.

5 Lindsey Wixson

Lindsay Wixon heeft van anders zijn haar visitekaartje gemaakt. Met haar door bijen gestoken lippen en haar gapende tanden, was ze niet bang voor haar verschillende uiterlijk, maar omhelsde ze in plaats daarvan en wist dat ze iets speciaals waren.

In haar jongere jaren werd ze gepest vanwege haar unieke uiterlijk, maar tegenspoed hield haar nooit tegen. Wixom is mooi, maar ook gedurfd en moedig. Nu ze met pensioen is, volgt ze haar andere levensbelangen. Dat is best moedig om het leven een heel andere wending te geven.

4 Winnie Harlow

Er is een hele hoop moed voor nodig om jezelf op een wereldtoneel te zetten en je leven in de openbaarheid te brengen. Er is nog MEER moed voor nodig om dit te doen als je een beetje anders bent. Niemand weet dit beter dan model Winnie Harlow. Harlow werd op vierjarige leeftijd gediagnosticeerd met de chronische huidaandoening vitiligo.

Dat ze er een beetje anders uitzag, weerhield Winnie er niet van haar modellendromen waar te maken. Ze nam wat velen als een tegenslag zouden beschouwen en maakte er een aanwinst van. Vandaag is ze een onconventionele schoonheid, maar toch een schoonheid.

3 Hillary Rhoda

Model Hillary Rhoda verwacht momenteel een gloednieuwe baby met atleet beau Sean Avery, en welke curveballs haar ook worden gegooid in het ouderschap, Rhoda zal ze zeker overwinnen. Griffoendors zijn uitstekend in het onderdrukken van tegenslag, het toepassen van hun moed op situaties en er bovenop komen.

In feite heeft Rhoda al tegenspoed in haar leven doorstaan. In het begin van haar modellencarrière werd ze vaker uit de industrie afgewezen dan ze kon tellen. Rhoda ging door en scoorde ondanks aanvankelijke tegenslagen een lucratieve carrière.

2 Jamie Brewer

Soms is er een enorme hoeveelheid moed voor nodig om patronen te doorbreken en de eerste te zijn die een nieuw pad bewandelt. Dat is precies wat model Jaime Brewer deed toen ze besloot onbekend terrein te betreden en een beroemd model te worden, die ook leeft met het syndroom van Down.

Griffoendors zijn van nature onbevreesd en gebruiken altijd hun moed om hen te helpen hun doelen en dromen te bereiken. Jaime Brewer is de belichaming van Griffoendor.

1 Connie Chiu

Om er uniek uit te zien en het leven in de publieke belangstelling te leiden, is een enorme hoeveelheid moed nodig. Niet iedereen zal je look "krijgen" of "waarderen". Connie Chiu weet dit maar al te goed, want zij was het eerste Albino-model dat vele jaren geleden de modewereld op zijn kop zette.

Ze heeft haar lef gekanaliseerd en stapte over van modellenwerk naar een muziekcarrière, waarvoor ook veel moed nodig is om te lanceren. Ze is opvallend, getalenteerd en zeker een vrouw vol Griffoendor-kenmerken.

Aanbevolen: