10 Oscar-winnende acteurs die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 Oscar-winnende acteurs die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
10 Oscar-winnende acteurs die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
Anonim

Iedereen die de Harry Potter-films heeft gezien, is bekend met het huis van Ravenklauw. Dit is een huis dat vooral intellect waardeert. Afgezien van humor, is het ook bekend dat Ravenklauwen veel wijsheid hebben om te delen.

Helaas hebben stereotypen mensen ook doen geloven dat iedereen het Ravenklauw-huis verkeerd begrijpt. Gelukkig voor jou zijn we hier om het record voor eens en voor altijd recht te zetten. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een aantal Oscar-winnende acteurs. Bekijk waarom we denken dat deze mannen als Ravenklauw zouden worden uitgezocht als ze ooit op Zweinstein zouden ronddwalen:

10 Matt Damon

Vandaag de dag staat Damon bekend om het leveren van veelgeprezen optredens. Verrassend genoeg verdiende hij zijn Oscar echter niet met acteren. In plaats daarvan ontving hij een Oscar voor het medeschrijven van het scenario voor Good Will Hunting. Hij deelt de prijs met Ben Affleck, een acteur/regisseur met wie Damon altijd een band heeft gehad.

Ondertussen is Damon toevallig ook een van de intelligentste mannen in Hollywood, nadat hij Harvard heeft bezocht waar hij Engels studeerde. Helaas heeft hij zijn studie nooit afgemaakt. Damon zei echter tegen The Crimson: "Ik heb nog tijd over en ik wil teruggaan als ik de kans krijg."

9 Rami Malek

Als je hebt gehoord over Malek's geweldige reis om acteur te worden, zou je weten dat hij hard heeft gewerkt om een Hollywood-doorbraakster te worden. Hij was tenslotte vastbesloten om deze carrière voort te zetten, ook al waren zijn ouders er aanvankelijk tegen geweest.

Volgens The New York Times hadden de ouders van Malek gehoopt dat hij advocaat zou worden. Tijdens een debat op de middelbare school merkte een leraar echter op dat de acteur meer bedreven was in dramatische interpretatie dan in verbaal sparren. Malek studeerde uiteindelijk theater toen hij aan de Universiteit van Evansville studeerde.

8 Al Pacino

Hollywood-veteraan Pacino heeft meer Oscar-nominaties gescoord dan de meeste. Ondertussen won hij een Oscar voor zijn werk aan Scent of a Woman. Ondertussen realiseer je je misschien ook niet dat er een personage is dat Pacino bijna speelde in Star Wars.

Tijdens zijn jeugd ging Pacino naar de High School for Performing Arts voordat hij stopte. Dat gezegd hebbende, het is bekend dat Pacino nuggets van wijsheid deelt. Terwijl hij werd geïnterviewd door Christopher Nolan voor Interview, merkte Pacino op: "Het vreemdste, hoe meer je repeteert, hoe spontaner je wordt."

7 Christoph W altz

Tot nu toe is W altz erin geslaagd om tijdens hun carrière twee Oscars te winnen. De eerste was voor zijn werk aan Inglorious Basterds en de tweede was voor zijn optreden in de film Django Unchained. Daarvoor studeerde W altz acteren in het Max Reinhardt Seminar en het Lee Strasberg Theater.

Hij studeerde ook aan de Universiteit voor Muziek en Podiumkunsten van Wenen. Ondertussen spreekt hij toevallig ook een paar vreemde talen. Hij vertelde Ask Men: "Ik ben Duitstalig opgegroeid in Oostenrijk en daarna heb ik Engels en Frans geleerd, en toen heb ik dit nep-Italiaanse accent opgepikt."

6 Morgan Freeman

Zelfs vandaag is veteraan-acteur Freeman nog steeds een van de meest herkenbare acteurs in Hollywood. Gedurende zijn carrière is Freeman meerdere keren genomineerd voor een Oscar. Ondertussen ontving hij een prijs voor beste mannelijke bijrol voor Million Dollar Baby.

Ondertussen dachten fans ook dat hij een goede Gandalf zou zijn in Lord of the Rings. Later ging hij naar het Los Angeles Community College. Ondertussen ontving hij in 2013 ook een eredoctoraat van de Boston University. Dat gezegd hebbende, merkte Freeman in een verklaring op: "We mogen nooit uit het oog verliezen dat er niet zoiets bestaat als een ere-opleiding."

5 Javier Bardem

Spaanse acteur Bardem won een Oscar voor zijn rol in de film No Country for Old Men uit 2007. Ondertussen ontving hij ook acteernominaties voor Before Night Falls en Biutiful. Je kunt zeggen dat acteren altijd in het bloed van Bardem heeft gezeten, aangezien hij tot een acteursfamilie behoort.

Toen de tijd echter rijp was om verder te studeren, koos de acteur ervoor om schilderkunst te studeren aan de Escuela de Artes y Oficios in Madrid. Gelukkig besloot hij uiteindelijk om te gaan acteren. Als hij dat niet had gedaan, zou hij zijn nu-vrouw, actrice Penelope Cruz, niet hebben ontmoet. Samen vormen ze een lief stel.

4 J. K. Simmons

Simmons ontving een Oscar voor zijn optreden als overdreven veeleisende muziekmentor in de film Whiplash uit 2014. Tegelijkertijd staat Simmons ook bekend om verschillende andere hitfilms, waaronder La La Land, Patriot's Day en 21 Bridges.

Voordat hij beroemd werd, ging Simmons naar de Universiteit van Montana. In 2016 hield de acteur dat jaar een toespraak voor de eindexamenklas van de school en de ervaren acteur maakte van de gelegenheid gebruik om belangrijk advies te geven. Volgens Missoulian merkte Simmons op: "Aspiratie zonder hard werken is eigenlijk maar een luchtkasteel."

3 Daniel Day-Lewis

Day-Lewis is een van de weinige Hollywood-veteranen die drie keer een Oscar heeft gewonnen. Hij ontving eerst een acteerprijs voor zijn vertolking in My Left Foot. Later ontving hij nog twee Oscars voor zijn werk in There Will Be Blood en Lincoln.

Ondertussen ontving hij ook nominaties voor zijn uitvoeringen in de films In the Name of the Father, Gangs of New York en Phantom Thread. Tijdens zijn vroege jaren ging Day-Lewis naar de openbare school en verhuisde later naar de Briston Old Vic Theatre School om acteren te studeren.

2 Jeremy Irons

Irons won een Oscar voor zijn werk aan de film Reversal of Fortune. Net als Day-Lewis studeerde hij ook aan de Briston Old Vic Theatre School. Ondertussen werd hij de eerste kanselier van de Bath Spa University.

Tijdens een interview met Times Higher Education benadrukte Irons de noodzaak om mensen uit de industrie les te geven en studenten te begeleiden. Hij zei: “Ik zou bedrijven aanmoedigen om betaalde sabbaticals aan hun werknemers [aan te bieden], [zodat ze] konden gaan doceren aan universiteiten, [om] een echte kruisbestuiving te bewerkstelligen tussen het bedrijfsleven, de industrie en de vrije beroepen, en lesgeven.”

1 Michael Douglas

Douglas' eerste Oscar kwam als resultaat van het produceren van werk aan de film One Flew Over the Cuckoo's Nest. Enkele jaren later kreeg hij echter ook nog een Oscar voor zijn vertolking in de film Wall Street. Voordat hij op het grote scherm werkte, studeerde Douglas aan de University of California Santa Barbara.

Jaren nadat hij afstudeerde, schonk de Oscarwinnaar volgens een persbericht ook $ 500.000 aan de school voor de oprichting van een bijzondere leerstoel voor de decaan van Geesteswetenschappen en Schone Kunsten in het College of Letters and Science.

Aanbevolen: