10 Bachelorette-deelnemers die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 Bachelorette-deelnemers die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
10 Bachelorette-deelnemers die in Ravenklauw zouden worden gesorteerd
Anonim

Slimheid, wijsheid, humor, creativiteit en uitzonderlijke slimheid zijn slechts enkele van de eigenschappen van het Ravenklauw-huis uit de tovenaarswereld van Harry Potter, het geesteskind van de beroemde schrijver J. K. Rowling. Samen met de rest van de huizen zijn mensen uit Ravenklauw over de hele wereld verspreid.

GERELATEERD: Wie was Hannah Brown voor de vrijgezellin?

Terwijl kijkers gewoonlijk om één reden (drama) naar reality-tv kijken, zijn velen er ook om hun favoriete deelnemers en personages in hun respectievelijke Hogwarts-huizen te sorteren. Dit is de perfecte lijst voor die mensen; hier zijn enkele van de vrijgezellen van The Bachelorette die in Ravenklauw thuishoren.

10 Ames Brown

Afbeelding
Afbeelding

Deze portfoliomanager uit Pennsylvania verscheen in seizoen zeven van The Bachelorette, met mevrouw Ashley Hebert, een vrijgezellenfranchise-alumnus. Ames Brown, een buitengewoon geestige en humoristische persoon, is beschreven als meer beschaafd en minder geneigd om te flirten, wat een paar problemen opleverde tijdens de show.

Desondanks bereikte de toen bijna 30-jarige de vierde plaats en werd hij uiteindelijk in week acht verdreven. Na de show ging hij trouwen met zijn nu-vrouw, Allison Palm.

9 Michael Garofola

Afbeelding
Afbeelding

Velen zouden zeggen dat een man in een pak onweerstaanbaar is. Michael Garofola is een van de gelukkige vrijgezellen die wedijvert om de liefde en aandacht van vrijgezellin Desiree Hartsock, een 27-jarige bruidsstyliste uit Colorado. En gelukkig voor haar is Garofola een aantrekkelijke aanklager met uiterlijk en intelligentie, de ware aard van een Ravenklauw.

Hoewel hij in staat was om relatief ver in de competitie te komen, vond Hartsock dat hij niet helemaal geschikt voor haar was, hij schakelde hem in week 7 uit en plaatste hem op de vijfde plaats.

8 Luke Pell

Afbeelding
Afbeelding

Joelle "JoJo" Fletcher maakte een sprong in de loop van een aantal seizoenen en stond deze keer in het middelpunt van de aandacht van de show, waarbij Luke Pell een van de 26 mannen was die haar gedurende seizoen 12 het hof maakten. Pell bereikte de vierde plaats is een oorlogsveteraan uit Texas die zijn ronde lijkt te maken sinds hij de show heeft verlaten.

GERELATEERD: Wie waren de meest controversiële deelnemers aan de vrijgezellin?

Na met succes twee graden in techniek en psychologie te hebben afgerond, is het duidelijk dat hij niet zomaar iemand is die mooi is om naar te kijken. Hij wordt ook beschreven als creatief, out of the box denkend om indruk te maken op zijn liefdesbelangen. Geen wonder dat zijn fans hem in het Ravenklauwhuis hebben geplaatst.

7 Wells Adams

Afbeelding
Afbeelding

Deze radio-dj heeft niet alleen een goed gevoel voor muziek, maar ook een geweldig gevoel voor humor. Degenen die de Hometown-aflevering van zijn seizoen hebben gezien, weten precies wat dat betekent.

Afkomstig uit Californië, kon Wells Adams terugkeren voor het derde seizoen van Bachelor in Paradise, en voor seizoen vier, vijf en zes keerde hij terug als hotelbarman. Nu is hij verloofd met actrice Sarah Hyland.

6 Evan Bass

Evan Bass
Evan Bass

Evan Bass is te zien in zowel The Bachelorette als de spin-off Bachelor in Paradise van de show en is een trotse vader van drie jongens, die een gelukkig product waren van zijn vorige huwelijk. Omdat hij ook in de medische industrie werkt, is het geen verrassing dat Bass' humor niet de enige geweldige kwaliteit is die hij heeft; hij is ook een behoorlijk slim koekje!

Na het winnen van het derde seizoen van Bachelor in Paradise, trouwde hij uiteindelijk met Carly Waddell met wie hij nu nog twee kinderen heeft.

5 Anthony Battle

Afbeelding
Afbeelding

Over naar het volgende seizoen, de 13e aflevering van de show speelde Rachel Lindsay, die ook een deelnemer was aan de Bachelor. Anthony Battle, een onderwijssoftwaremanager uit Illinois, is ook een competitieve voetballer en heeft ook lesgegeven in Indonesië. Hij was zelfs net terug uit Indonesië toen hij hoorde dat hij was gekozen.

GERELATEERD: Bachelorette-to-be heeft al problemen met een potentiële partner

Lindsay stemde om hem in week 5 te elimineren, samen met twee andere deelnemers.

4 William Gaskins

Afbeelding
Afbeelding

William Gaskins kwam een week verder dan Battle en werd in week zes naar huis gestuurd. Hij staat in het verleden bekend dat hij een slechte geschiedenis van online daten heeft, en zegt dat zijn slechtste datingervaringen plaatsvonden tijdens Tinder-dates.

Omdat hij als senior accountmanager slim genoeg is om als een professional met cijfers om te gaan, heeft hij ook de humor en het gevoel voor humor die alleen een echte Ravenklauw zou begrijpen.

3 John Graham

Afbeelding
Afbeelding

John Graham, ook bekend als Venmo John, is een software-engineer uit Illinois die verscheen in The Bachelorette en Bachelor in Paradise, en werd in respectievelijk week vijf en zes uit beide geëlimineerd.

Als een succes van een startend bedrijf, zit hij diep in de Silicon Valley-scene, maar maakt hij ook tijd voor muziek en bakken, volgens zijn biografie op ABC. Hoewel velen dachten dat hij zou eindigen met zijn connectie, Olivia Goethals, op de spin-off van de show, gingen de twee uit elkaar nadat de show was afgelopen.

2 Wills Reid

Afbeelding
Afbeelding

Na een chronisch mislukte deelnemer aan twee shows in The Bachelor-franchise, nam Wills Reid deel aan het 14e seizoen van The Bachelorette en aan seizoen vijf en zes in de spin-off.

Wells, een grote fan van het Harry Potter-universum, is een zelfverklaarde Ravenklauw, vanwege zijn creativiteit, intelligentie en concurrentievermogen, ondanks dat de fans ruzie maakten over zijn Griffoendor-attributen, wat leidde tot de classificatie van Griffoenklauw.

1 David Ravitz

Afbeelding
Afbeelding

Het 14e seizoen van The Bachelorette bevatte de mooie en mooie Becca Kufrin, een 28-jarige publicist, die de concurrentie zwaar maakte. Ondanks zijn onstuimige uiterlijk en ongelooflijk fitte lichaamsbouw, werd David Ravitz gekozen om de show in week vijf te verlaten; dezelfde week als Graham.

Ondanks dat hij ongelooflijk aantrekkelijk is, is hij veel meer dan dat! Ravitz was een leuk gevoel voor humor en weet veel over het bedrijfsleven dat een aantal start-ups helpt.

Aanbevolen: