10 Times Ivy Park's Beyoncé was een GirlBoss op sociale media

Inhoudsopgave:

10 Times Ivy Park's Beyoncé was een GirlBoss op sociale media
10 Times Ivy Park's Beyoncé was een GirlBoss op sociale media
Anonim

Hoewel we allemaal van Beyoncé houden in al haar glorie, wordt vaak over het hoofd gezien hoe succesvol ze is buiten haar muziek. We weten hoe geweldig haar muziek is en we kennen de mijlpaal die ze heeft gemaakt in de entertainmentindustrie als geheel, maar ze kreeg niet alleen een nettowaarde van $ 400 miljoen door alleen maar albums te laten vallen. Als dat het geval was, zouden er veel meer multimiljonairmuzikanten zijn.

In plaats daarvan had ze een aantal grote zakelijke mogelijkheden als zakenvrouw. In het bijzonder een GirlBoss. Bey schitterde echt als een Girlboss dankzij de gedaante van haar aanwezigheid op sociale media. Hier zijn enkele hoogtepunten van haar socials.

10 Gratis monsters weggeven

Ashley Graham draagt de Ivy Park-lijn van Beyonce
Ashley Graham draagt de Ivy Park-lijn van Beyonce

Verschillende bedrijven slagen alleen met de kracht van hun samples, maar Beyoncé heeft het naar een heel ander niveau getild. In afwachting van de release van haar Adidas x Ivy Park-kleding, gaf ze gratis dozen met deze kleding weg aan willekeurige beroemdheden, waaronder Ashley Graham, Megan Thee Stallion, Lizzo, Laverne Cox, Reese Witherspoon en Zendaya om er maar een paar te noemen.

Fans waren klaar om hun eigen paar te kopen tegen de tijd dat ze al hun favoriete celebs erover zagen gutsen op sociale media. Het is een belangrijke reden waarom de Ivy Park-collectie uitverkocht was.

9 Haar Vlechten

beyoncé
beyoncé

Dat was niet de enige manier waarop ze een hype kon genereren voor de adidas x Ivy Park-lijn. Ze gebruikte niet alleen sociale media als creatief middel voor een uitrol, maar ze maakte ook van de gelegenheid gebruik om een beetje creatief te worden met haar gevoel voor mode.

Dit is slechts één voorbeeld, waar ze haar vlechten ontwierp in het Ivy Park-logo. Wat dit zo slim maakte, is dat Beyoncé ervoor zorgde dat de releasedatum voor haar kledinglijn in het bijschrift van al deze Insta-posts werd opgenomen, wetende dat ze allemaal viraal zouden gaan met tonnen likes.

8 Met oorbel

beyoncé
beyoncé

In een andere bracht ze veel aandacht naar haar oren en onberispelijke babyhaartjes, maar vooral naar haar oren die doorboord waren met een Ivy Park-oorbel en een Adidas-logo ernaast.

Eerlijk gezegd waren velen van ons zo onder de indruk van deze gouden oorbellen en Bey's algemene gevoel voor sieradenmode dat we in de verleiding kwamen om deze samen met onze Ivy Park x Adidas jumpsuits te kopen. Helaas lijkt Bey geen exemplaren te verkopen. Een gemiste kans, als we het zo zeggen.

7 And The Grill

beyonce gouden tanden
beyonce gouden tanden

En last but not least, besloot Bey om op ons allemaal te stunten door uitgerust te worden met een aantal Ivy Park-grills om op te starten. Grills zijn altijd een hoofdbestanddeel van de hiphopcultuur geweest die teruggaat tot het vuile zuiden (d.w.z. Nelly en Paul Wall) en om te zien hoe Bey hulde brengt aan het gevoel voor mode is best cool om te zien.

Om nog maar te zwijgen, Bey is misschien wel de beste rapper die een grill draagt die we ooit hebben gezien. Ze ziet er zo goed uit.

6 Internet breken met zwangerschap

beyoncé
beyoncé

Als iemand tegenwoordig het internet breekt, is dat dankzij een onzedelijke foto of door iets controversieel te doen. Je weet wel, de typische dingen waar mensen op internet aandacht voor krijgen. Beyoncé ging echter viraal door alleen maar zwanger te zijn.

In 2017 brak ze effectief het internet door via Instagram aan te kondigen dat ze zwanger was. Niet alleen verloor iedereen op internet zijn verstand, maar het werd ook de meest geliefde foto van het platform van het hele jaar. Wat een meidenbaas!

5 Breakin' Internets 2: Electric Boogaloo

beyonce houdt haar baby's vast
beyonce houdt haar baby's vast

Wat is er groter dan het internet breken met een zwangerschapsaankondiging? Het internet helemaal opnieuw breken, dit keer door de daadwerkelijke baby's te onthullen. Beyoncé deed precies dat toen ze Rumi en Sir Carter een hele maand na hun geboorte aan de wereld onthulde.

Ok, het was technisch gezien niet groter dan de impact van de vorige foto, aangezien die foto nog steeds Bey's meest gelikete foto is, maar dit komt in de buurt als haar tweede meest gelikete foto op Instagram. Hoe dan ook, het heeft nog steeds het internet gebroken.

4 Onmiddellijk rijk

beyonce treedt op het podium op in een gele sweater
beyonce treedt op het podium op in een gele sweater

Weet je nog dat we eerder zeiden dat Beyoncé niet alleen rijk werd door muziek te laten vallen en dat het promoten van haar bedrijf via sociale media een grote factor is? Blijkbaar heeft het plaatsen van afbeeldingen op sociale media haar in het algemeen ook geholpen om rijk te worden.

D'Marie Analytics keek naar factoren zoals haar aantal volgers, klikfrequentie, postbereik en betrokkenheidsniveau om te bepalen dat elk van haar berichten elk $ 1 miljoen waard zijn en dat ze heel goed $ 1 miljoen kan krijgen om post een simpele foto van bijvoorbeeld haar en haar familie.

3 Wees haar assistent voor de dag

Beyoncé houdt haar buik vast
Beyoncé houdt haar buik vast

Ok, dit is een beetje vals spelen, omdat dit niets te maken had met iets wat Beyoncé zelf deed, maar meer met wat ze beïnvloedde.

Een Twitter-gebruiker werd vorig jaar populair door het plaatsen van een soort interactief virtueel threadspel waarbij spelers voor een dag de persoonlijke assistent van Bey konden spelen en het doel van het spel was om simpelweg geen beslissingen te nemen waardoor ze zouden worden ontslagen.

2 Alle Likes

Beyoncé Black is koning
Beyoncé Black is koning

Beyoncé's nieuwste visuele album, Black is King, was al het langverwachte album van het jaar tegen de tijd dat het onlangs exclusief op de Disney+ streamingdienst werd uitgebracht, maar Bey had een paar ideeen om nog meer aandacht te krijgen voor het van Twitter-gebruikers.

De dag dat het werd uitgebracht, ontdekten Twitter-gebruikers dat wanneer ze tweets met de BlackIsKing-hashtag wilden, het logo voor het album uit de tweet zou springen. Twitter-gebruikers zouden op dergelijke tweets klikken om het effect te zien, waardoor de hashtag die dag wereldwijd het meest trending-onderwerp wordt.

1 Internet breken met slechts een like

Beyonce-VMA-2014
Beyonce-VMA-2014

Een van de meest over het hoofd geziene feiten over Beyoncé en, nou ja, vrijwel alle andere beroemdheden, is dat ze aan het eind van de dag gewoon gewone mensen zijn (behalve de bergen geld natuurlijk). Beyoncé zelf is zo regelmatig dat ze zelfs betrapt werd op het leuk vinden en vervolgens niet leuk vinden van een meme op Twitter over Nas, waarin hij vraagt: "Hoe kunnen ze het album zo snel uploaden, yo?"

Wat dit zo grappig maakt, is dat Beyoncé alleen maar een tweet hoefde te doen om nieuws te maken en - je raadt het al - internet te breken.

Aanbevolen: